Win deze Richmond stoel t.w.v. 302,-

Ik zit hier met een grote smile op mijn gezicht, ik mag namelijk een Richmond stoel t.w.v. 302,- weggeven! Wil jij deze stoel winnen? Scrol dan snel naar beneden en neem de stappen door. Is het geen plaatje? Ik had in het begin van onze verbouwing een plastic bureaustoel gekocht, maar daar kan je het net een halfuurtje op volhouden. Vorige week had ik het met mijn man erover dat ik op zoek was naar een andere ‘bureau’stoel. En die stoel heb ik gevonden! Wat een beauty is dit zeg.. mijn man vond het al bizar dat ik het zolang volhield op deze stoel. Zelf heeft die een super mooie en luxe gamestoel.

Op mijn kamertje hangen roze gordijnen, staat een grote pax kast en sinds vorige week staat mijn bureau naast mijn Alex ladekast. Hierdoor heeft de kamer een hele andere vibe gekregen. En op de een of andere manier zit ik nu ook relaxter. Nu moet ik alleen nog wel iets verzinnen op de achterwand van deze kamer. Ik wil nog gaan kijken naar een vloerkleed. Deze kan ik dan net half onder het bureau neerleggen. Langleven warme en zachte voetjes.. Maar zoals je aan de titel kan zien is dit een win-actie. Ik mag namelijk deze toffe stoel weggeven aan een van mijn volgers. Er beginnen nu al veel harten sneller te kloppen denk ik.

Wat moet je doen om kans te maken?

-Volg woononline op Instagram @woononline
-Volg mij op Instagram @rachel_interieur
-Tag minimaal twee vrienden onder mijn foto op instagram
-Als je hebt gewonnen kan je de stoel ophalen in Alkmaar
Koedijkerstraat 22 1823 CR Alkmaar

Extra kans maken op deze toffe velvet stoel? Share dan mijn foto op je story! Dit kan je doen door op mijn foto te klikken, dan staan er een aantal symbolen onder de foto en dan klik je op het vliegertje. Op deze manier kan je de foto delen op je eigen instagram story. Vergeet je mij niet te taggen in de foto?

Hier kan je het label zien, deze stoel is dus van het merk Richmond Interiors

Hoe zit deze stoel? En is die hoog genoeg voor mijn bureau?

Mijn moeder dacht dat deze stoel te laag was voor mijn bureau, maar hij zit echt precies goed! Ik had eerder een plastic bureau stoeltje en die zat echt te laag en was te smal. Hierdoor kon ik niet relaxed werken achter mijn bureau. De laatste maanden ben ik weer continue bezig met bloggen, video’s editen, foto’s bewerken en met mijn moestuinplan. Ondertussen ging ik steeds vaker beneden zitten omdat die stoelen fijner zitten. Dit was natuurlijk niet de bedoeling, want ik droomde niet voor niets van deze kamer.

Nu ben ik natuurlijk niet meer weg te slaan achter mijn bureau. Mijn man testte de stoel ook eventjes uit en die vond ‘m ook heerlijk zitten. Hij past perfect bij de rest van mijn accessoires en natuurlijk bij mijn oud roze gordijnen. De poten maken de stoel instagram proof, ik bedoel.. ieder vrouwenhart gaat hier toch sneller van kloppen? Wil je deze pippa stoel in het beige of groen kopen? Dat is ook geen probleem.

Even nog wat informatie op een rijtje

Artikelnummer 1201239404
Productcode S4445 PINK VE
EAN 3080582030159
Offerte aanvraag is standaard
Merk: Richmond Interiors
Lengte 64 cm
Breedte 66 cm
Hoogte 86 cm
Armleuning (zonder armleuning)
Zitdiepte 46 cm
Zithoogte 48 cm
Montage: dit artikel wordt gemonteerd geleverd
Materiaal Velours
Kleur: Roze, maar je hebt ook groen en beige

Dit is natuurlijk al heel veel informatie, maar heb je andere vragen? Stel ze dan in de chat van Woononline. Hier geven ze je snel en duidelijk antwoord. Geen zin om te chatten? Stuur ze dan een mailtje, deze kan je vinden bij hun contactgegevens.

Hoe zet je deze stoel in elkaar?

Een kind kan de was doen, nou mijn nichtje Merel van 11 heeft deze stoel in elkaar gezet. Dit is dus heel goed te doen! Binnen een kleine 10 minuten stond deze stoel op de eerste etage. De vier gouden poten waren enorm goed ingepakt dus hier zat geen enkele beschadiging op. De stoel zat in een opberghoes waardoor die niet kan beschadigen. Ideaal dat ze deze om de stoel heen doen!

Mijn nichtje was natuurlijk helemaal verliefd op deze stoel.. dat begrijp ik wel. Die wilde ook gelijk mee doen met deze win-actie. Helaas heeft ze geen Instagram, dus ging helaas niet! Maar ik heb mijn nichtje beloofd dat ze vaak mag knutselen achter mijn bureau. Hierdoor kan ze er toch nog gebruik van maken 😉

Een en al liefde voor deze stoel!

Zoals je kan zien zit deze stoel precies goed qua hoogte. En aan het hartje te zien ben ik helemaal dik tevreden. Mijn kamertje is nu gelijk een stuk meer af. Die andere stoel blijf ik houden als back-up, maar deze beauty staat nu te stralen achter mijn bureau. Of voor.. het is maar net hoe je het ziet! Mijn alex ladekast past ook perfect bij mijn bureau. Deze indeling ga ik dus ook aanhouden. Eerst stond mijn bureau aan de andere kant van de kamer. En daar zat ik ook op de vaste kabel, maar de wifi is een stuk sneller. Dus ik vind deze plek wel prima! Aan de andere kant ga ik misschien een sidetable zetten met een grote ronde spiegel in het goud.

Dit idee moet ik nog een beetje gaan uitwerken, een mooi behangetje aan de achterkant van mijn bureau vind ik ook gaaf. Of een mooie kleur kalkverf in het oud roze/taupe kan natuurlijk ook!

Doe je ook mee met deze toffe win-actie? Of wil je gaan meedoen? Neem dan snel de stappen door en switch snel naar mijn Instagram account. Ik begrijp dat hieronder een reactie zetten lastig is (omdat je zo snel mogelijk naar mijn instagram account wilt gaan)! Heel veel succes en ik ga voor je duimen. Wil je deze stoel direct gaan bestellen omdat je niet kan wachten? Dat kan, ga dan naar de website van Woononline.

Share:

13 Reacties

 1. 5 maart 2020 / 02:01

  Jaaaaaa, ik vind deze stoel zooooo mooi! Wat een beauty! Ik vind die schelp leuning heel tof en die poten zijn inderdaad te cute! Toffe winactie meis! I’m in!

 2. 5 maart 2020 / 06:47

  Wauw hij is prachtig, nu al zoveel reacties op insta maar ik waag toch een gokje! Ik volg je met Mejuicychoose 😍😊

 3. 5 maart 2020 / 07:41

  Jaja, goede keus meis, de roze variant;-) Je maakt er vast een van je trouwe volgers enorm blij mee!

 4. Coreline
  5 maart 2020 / 13:03

  Super gaaf!
  Die zal hier heel mooi staan!
  🤞🍀

 5. Natascha - Beautyopinie
  5 maart 2020 / 14:00

  Wauw wauw wauw wat is ‘ie mooi! Net als jouw kamer trouwens. Jammer dat Alkmaar voor mij echt heel erg ver weg is, anders deed ik zeker mee 😉

 6. 5 maart 2020 / 19:52

  Huh! Geef je gewoon zo’n gave stoel weg! Super tof! Ik zou heel graag mee willen doen, maar waarom is Alkmaar zo ver weg?! Verdorie…

 7. 5 maart 2020 / 21:47

  OMG!!!! Deze is te gaaf!!! Ik doe mee voor mijn nieuwe huisje haha

 8. 6 maart 2020 / 09:06

  Amai, goals! Echt een van de mooiste stoelen die ik ooit heb gezien. Als het niet zo was dat mijn appartement al PROPvol staat met stoelen (ja, een beetje raar, ik weet het) zou ik zéker meedoen!

 9. 7 maart 2020 / 09:57

  Hij is zo mooi <3. Mijn vriend en ik gaan verhuizen en ik zou pas aan het nieuwe interieur gaan beginnen als we er wonen. Maar als ik deze zou winnen telt dat natuurlijk niet hihi :). Hij is perfect voor op de beauty kamer!

 10. Chantall
  9 maart 2020 / 16:44

  Ik vind hem zooo prachtig!
  Wij krijgen 2 april de sleutel van ons eerste huisje (en de eerste keer samen wonen).
  Spannend!! Ik heb ook echt veel aan je huishoudelijke en samenwoon artikelen hihi 😀

  Liefs

 11. 12 maart 2020 / 11:08

  Wat een leuke winactie! Helaas kan ik hem niet ophalen, anders had ik zeker meegedaan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.