Tuincentrum Huiting Vianen

Twee weken geleden wilde ik weer eens naar Tuincentrum Huiting in Vianen gaan. Mijn moeder, zus en tante namen mij vorig jaar hiermee naartoe en ik was gelijk verliefd! Wat heeft dit tuincentrum een fijne sfeer zeg, je hoort zelfs binnen de vogels fluiten. Verder heeft iedere hoek zijn of haar eigen sfeer. Er staan altijd een aantal pronkstukken, heb ik ze ook dit keer gespot? Jazeker! Benieuwd waar mijn oog allemaal op is gevallen? Scrol dan relaxed door het artikel heen. De zondag zit er alweer bijna op en wat is het toch zonnig geweest. Een perfecte dag om even jezelf thuis op te sluiten met een goed boek. Ik heb vanmiddag ook nog eventjes in de zon gezeten, er stond alleen wel een koude wind.

Hoe heb jij jezelf vermaakt dit weekend? Laat dat even hieronder weten. Vanmiddag heb ik nog een aflevering van Outlander gekeken op Netflix. Wat een fantastische serie zeg, enorm spannend, vol avontuur en passie. Ondertussen zit ik nu al in seizoen drie dus het schiet al op voor mij. Er staan vier seizoenen op Netflix en momenteel kan je seizoen vijf op Videoland bekijken, helaas ben ik daar niet op geabonneerd. Ook heb ik vanmiddag nog een Ossenstaartsoep gemaakt en een heerlijke stoofpot voor morgen!

Welke items vind jij het mooist? Ga jij voor de toffe koeien kussens, de insectenhuisjes, de prachtige ovale glazen lampen of ga je een aantal tropische planten scoren? Ik weet een ding zeker, ons huis wordt met de maand groener! Wat is er nou nog mooier dan de natuur in huis te halen?

Heb jij veel planten in huis? Of meer in je tuin? Wij hebben op dit moment een grote plant in de woonkamer en verder verschillende gedroogde boeketten in vaasjes. De voor en achtertuin willen we sowieso nog gaan aanpakken in de toekomst! Succes aan alle mensen die deze week weer moeten werken. Mijn man en ik moeten morgen ook gewoon weer aan de bak. Zit jij momenteel thuis?

Share:

17 Reacties

 1. 22 maart 2020 / 18:59

  Jeeetje, wat een prachtige winkel! Ontzettend stijlvol ingericht! Ik krijg meteen zin om voor mijn huisje te gaan shoppen, al moet dat nu natuurlijk nog even wachten. Is het een prijzige winkel? (: Misschien ga ik er straks in de toekomst (wanneer het weer kan, basically) ook eens langs. Geniet nog even lekker van de zondagavond! Liefs!

 2. Anja
  22 maart 2020 / 19:00

  Wauw daar wil ik ook heen.
  Vraagje Rachel die wanddecoratie achter de houten eettafel zijn dat schilderijen ?
  Leuk dit item xx

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   23 maart 2020 / 09:13

   Volgens mij wel Anja, geweldig zijn ze he? Anders even de winkel bellen, die kunnen je dan meer vertellen over het materiaal en de prijs. Dankjewel 🙂

 3. Bianca
  22 maart 2020 / 22:02

  Prachtige foto’s.
  Outlander, hele grote fan hier, is helaas niet te zien op Videoland maar wel op Ziggo. 😉

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   28 maart 2020 / 20:52

   ah wat goed om te horen Bianca, helaas heb ik alleen geen ziggo.. mega balen! Ik zou het bijna aanschaffen 😛

 4. 23 maart 2020 / 10:03

  Wauw, wat een mooi tuincentrum! Ik ga ook heel graag naar het tuincentrum, ik vind dat echt een uitje, en Sketch mag ook altijd mee, ze mag in het karretje zitten, zo leuk en fijn, want heel veel winkels mag ze natuurlijk niet in, logisch ook. Ik ga altijd naar het tuincentrum bij ons in de buurt, maar laatst nog voor alle ellende begon gingen we eens naar Intratuin, maar dat vond ik eigenlijk flink tegenvallen. Ik vond de sfeer er helemaal niet leuk, plantjes zijn er behoorlijk prijzig en ze hadden gewoon GEEN droogbloemen. Nee, de volgende keer ga ik weer lekker naar ons vertrouwde tuincentrum;-)

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   28 maart 2020 / 20:52

   haha het is ook echt een uitje Christiana! Maar je portemonnee vind het soms wat minder. Ik ga ook altijd heel graag naar een tuincentrum toe, al die heerlijke frisse geuren en toffe ideeën! ai dat klinkt wat minder.. volgende keer kom je maar naar mij (als het eindelijk een keer lukt en kan in deze gekke tijd) en dan kan je dit tuincentrum op je terug weg meepakken haha.

 5. Lieke van Veen
  23 maart 2020 / 12:16

  Wat een leuk tuincentrum. Ik ga in september samenwonen met mijn vriend, dus dan is het tijd om heel veel leuke accessoires en planten in te slaan.

 6. 23 maart 2020 / 13:29

  wat jammer dat de winkel niet bij mij in de buurt is, want wat een leuke dingen hebben ze zeg! Ik zou mezelf daar ook heel goed kunnen vermaken (mijn portemonnee wat minder..)
  Misschien moet ik ook maar eens aan die serie beginnen. Ik zoek er nog een!

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   28 maart 2020 / 20:50

   haha precies Justine, dat heb ik dus ook.. voor mij is het maar 20 minuten rijden dus dat is goed te doen! Outlander moet je echt mee beginnen, krijg je geen spijt van.

 7. 24 maart 2020 / 11:07

  Wat een paradijs zeg, dat tuincentrum, heerlijk!
  Ik vraag voor mijn verjaardag altijd een uitstapje naar het grote tuincentrum, samen met mijn moeder en zussen. En dan betalen zij een stukje van mijn rekening als cadeautje. Helaas is dat dit jaar niet kunnen doorgaan en nog geen idee wanneer wel…
  Wij hebben best veel planten in huis, maar nog meer in de tuin want ja, die is veel groter natuurlijk 🙂 ’t Is ook mijn afleiding en houvast in deze tijd. Heb al een en ander gezaaid en van plan om nog veel meer te zaaien.

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   28 maart 2020 / 20:50

   Gaaf is het he Geke, ik kom er ook echt graag. Niet te vaak, want ik kan mezelf niet goed in de hand houden daar. Je begrijpt vast wel waarom 😉 wat super leuk komt te horen, veel succes !

 8. 25 maart 2020 / 10:52

  Wat een mooi tuincentrum, super mooie plaatjes! Ik hou er altijd van om daar rond te snuffelen en te kijken wat er allemaal is voor in en om het huis.

 9. 27 maart 2020 / 11:41

  Wauw wat mooi allemaal! Lijkt mij een prachtig tuincentrum. Heerlijk om in tuincentra rond te snuffelen, ideetjes op te doen en mooie dingen te kopen.

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   28 maart 2020 / 20:51

   Vooral dit soort creatieve hoekjes krijg je altijd veel inspiratie van, love it!

 10. 30 maart 2020 / 11:05

  Wat een mooi tuincentrum zeg! Super veel interieur spulletjes ook, daar zou je toch hebberig van worden? 😉

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   26 juli 2020 / 21:09

   Nee je word daar gewoon hebberig van Rowan haha!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.