Weekvlog 173 – plantjes groeien & bureau verpest!

Het is vandaag zondag 5 april, wat gaat de tijd toch mega snel voorbij zeg. Ondertussen is mijn blog er een beetje ingeschoten want ik was afgelopen donderdag en vrijdag ziek thuis. Ik voelde mezelf echt enorm moe, had overal spierpijn, enorm zere rechterarm, hoofdpijn en ik was niet vooruit te branden. Ik had woensdagnacht vreselijk geslapen dus ik heb mezelf volgepropt met fruit dit weekend. Dit heeft goed geholpen kan ik je zeggen! Soms heeft je lichaam dit ook nodig, donderdag heb ik de hele dag op bed gelegen. Zelfs Netflix was too much, mijn hoofd kon het gewoon even niet aan. Het tv beeld was gewoon te fel, ik draaide mezelf om en ging weer even lekker de binnenkant van mijn ogen bekijken.

Vrijdag heb ik even een halfuurtje buiten gezeten, maar ik ben toen alweer snel richting mijn bed gegaan. Ik had echt 0 energie, toen had ik zaterdagochtend een verse smoothie voor mij en mijn man gemaakt en die was wel echt lekker moet ik zeggen. Zaterdag heeft mijn man de planken voor de moestuinbakken gezaagd en inmiddels zijn ze ook in elkaar gezet. En ik ben er echt mega blij mee, ze zijn echt zo tof geworden! Nu hopen dat hier veel in mag groeien, laat het maar een groen oerwoud worden.. Dit gaan jullie in mijn volgende vlog zien, ben benieuwd wat jullie ervan vinden! Veel plezier met het bekijken van mijn vlog:

Wat hebben jullie allemaal dit weekend gedaan? Hebben jullie ook een beetje van de zon genoten? Is jullie neus ook verbrand? Laat dat even hieronder weten. Ik ga nu snel genieten van Boer Zoekt Vrouw, al vind ik dit seizoen echt een beetje tegenvallen..

Share:

6 Reacties

 1. 6 april 2020 / 11:04

  Ik wil ook al langere tijd een blender, los van een keukenmachine, dat is gewoon wat makkelijker inderdaad. En die rolschaatsen zijn gaaf geworden! Vind vooral die van jou heel leuk met panterprint en turquoise <3 En ja, die stoel: Wauw! Wat een mooi ding. Ik zou ook een beetje autistisch zijn ben die strepen erop, haha, maar die stof voelt zo heerlijk zacht aan, dus dat is ook niet heel erg 😉

 2. 6 april 2020 / 13:05

  Ik vind je kamertjes er echt al super opgeruimd uitzien! Erg leuk om te zien!

 3. 6 april 2020 / 15:46

  Geen wonder dat je superblij bent met die roze stoel, hij is echt prachtig! Ik vind roze sowieso een supermooi kleur voor meubels, maar krijg mijn vriend niet overtuigd :’)

 4. 6 april 2020 / 20:30

  Je kantoor ziet er echt heel leuk uit en verliefd op je mooie stoel <3

 5. 25 april 2020 / 20:40

  Leuke vlog weer, net gekeken. Wat fijn dat je bureau ‘gered’ is, zijn van die klusjes die je uitstelt maar je ziet zoiets elke dag weer voorbij komen. Ik vind ‘m errug mooi in hoogglans Rachèl! Nice job! En die stoel! Als ik ‘m zie vind ik ‘m nog steeds zo ontzettend mooi. En ik ben ook zo met velours, glad moet het zijn 😀 Fijn weekend meis!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.