Lilly Lashes Alina

Dit keer een beauty artikel over de Lilly Lashes Alina. Ze kosten wat, maar dan heb je ook wat! Deze foto’s zijn alweer een tijd geleden gemaakt, maar ik wilde deze prachtige lashes nog eventjes met jullie delen. Dragen jullie ook weleens nep wimpers? Toen ik nog thuis woonde maakte ik mezelf iedere woensdagmiddag op. Fullface, alles erop en eraan. Ik genoot hiervan, nu steek ik liever mijn vingers in de grond.. ach mijn hobby’s veranderen regelmatig. Mijn man zou zeggen; Rachèl, jij moet alles extreem doen. Zo ben je postzegels aan het verzamelen daarna wil je 8 lades vullen met make-up, daarna begin je met schminken en momenteel ben je bezig met een moestuin. En in alles wat je doet moet het compleet uitgeplozen zijn. Moestuin, oké dan wilt Rachèl bakken, meer dan 700 liter potgrond, vijf boeken etc. Je begrijp het wel 😉 Hebben jullie dit ook? Ik zal hier vast niet de enigste in zijn.

Laat ik het zo zeggen; ik verveel mezelf nooit en ja, ik vind teveel dingen leuk. Dat is soms ook best lastig hoor.. maar ach, ik heb het nooit als heel vervelend ervaren. Soms is het alleen wat minder voor mijn portemonnee. Maar ik blijf die dingen wel waarderen, ik maak mezelf nog steeds graag op. Mijn postzegel verzameling bekijk ik nog regelmatig en ik kom alleen niet meer aan het schminken toe. Daar was ik ook ruim 2-4 uur mee bezig. Het eindresultaat was wel altijd mega tof, maar het koste me wel een aardig wat uur. Laten we nu snel doorgaan met deze review! Want daarom hebben jullie op dit artikel geklikt, toch?

Even meer info over Lilly Lashes

Lilly Lashes is opgericht in 2013 door de Amerikaanse realityster Lilly Ghalichi. Inmiddels is het merk uitgegroeid tot een van de grootste wimper merken en wordt het gedragen door veel beroemdheden. Alle wimpers worden ontworpen door Lilly Ghalichi zelf en staan bekend als luxe high-end nepwimpers van superieure kwaliteit. Op LashAddict vind je een ruim assortiment aan Lilly Lashes wimpers.

Als je zegt Lilly Lashes: dan zeg je glitter & glamour! Lilly Ghalichi is het brein achter de inmiddels razendpopulaire 3D Lashes. Tot op de dag van vandaag zie je nog heel veel bekende instagrammers met Lilly Lashes.

Verpakking en uitstraling

Zoals je kan zien is het een prachtig stevig doosje. Aan de achterkant staat alle informatie. Ook staat er een heerlijke quote op; More than just lashes they’re a Lifestyle. Ik vind een nep wimper een look ook echt afmaken. Tegenwoordig heb je zelfs magnetische eyeliner en dan is het opbrengen nog makkelijker. De wimper blijft ook echt mega goed zitten, Bibi Breijman heeft hier pasgeleden nog een video over opgenomen. Maar hoe zijn de wimpers? Haal ze sowieso de eerste keer met een epileer tangetje eraf. Zo beschadig je de wimpers niet.

Dit zijn best volle lashes, maar je hebt ook hele subtiele, bekijk die hier. Deze wimper geeft je net iets meer lengte en volume. Maar ze zijn een stuk minder heftig dan deze wimpers. Sommige nep wimpers voel je amper zitten, deze zijn dan ook echt ideaal! De prijzen variëren tussen de €15,00-40,00.

Hoe breng je deze lashes aan?

Eigenlijk is het heel makkelijk, haal eerst de wimper los. Krul je wimpers, doe een laagje mascara op. Wacht tot ze droog zijn en daarna leg je de nep wimper op je wimpers. Op deze manier kan je zien of die te lang is. Je kan het begin dus een stukje inkorten met een schaar. De meeste kiezen ervoor om het achterste plukje af te knippen. Kijk eventjes wat jij het mooiste vind. Als je ze op maat hebt geknipt kan je de wimperrand inzetten met lijm. Ik doe altijd een extra bolletje lijm aan de buitenkant. Hierdoor laten ze minder snel los en blijven ze mooi op hun plek. Zelf vind ik de lijm van House of Lashes enorm fijn. Die is namelijk wart en plakt enorm goed. Als ik de wimper bevestig hou ik mijn ogen open en dan knik ik mijn hoofd iets naar achteren. Hierdoor kan je er beter bij ”dat denk ik dan he”, dan probeer je de wimper precies in het midden te krijgen. Daarna bevestig ik met epileertangetje de voor en achterkant. Druk de wimper eventjes een paar seconde goed aan.

Hieronder is mijn oog te zien, als ik dit zie krijg ik weer kriebelende handjes. Ik wil zo graag weer een look maken, eigenlijk moet ik er dit weekend eventjes voor gaan zitten. Even weer de perfecte brow creëren, als ik dit zie kan het beter! Als is de wenkbrauw in het echt een stuk donkerder dan op de foto. De belichting kan echt zoveel doen, soms ten goede en soms pakt het juist totaal anders uit. Toch vond ik het altijd super om een look te creëren, ik inspireerde veel mensen ermee. Op mijn youtube kanaal zijn nog veel video’s te vinden!

Dit is de complete look geworden //

Oke, even geen filter, even niet valsspelen Rachèl! Dit is dus de volledige look geworden. De foto hebt ik zelfs niet geknipt, dus mijn plop neusje staat er ook lekker op, Joe! Ik heb gekozen voor natuurlijke kleuren, het palette wat ik hiervoor heb gebruikt is Urban Decay Born to run, en deze kleuren; RIFF – Good As Gone – Stranded – Breakaway – Jet – Punk.

Ik ben benieuwd wat jullie van deze lashes vinden. Het is soms even puzzelen hoe je ze moet opbrengen, maar als je het eenmaal door hebt zal je ze sneller dragen. De wimpers kan je ook meerdere keren gebruiken. Zorg dat je ze voorzichtig eraf trekt, dit is helemaal niet pijnlijk! Je ogen zijn een stuk sprekender en je oogt een stuk meer glam. Heb je dit nodig op een normale dag? Nee, waarschijnlijk niet. Maar ik neem geen genoegen meer met lashextensions. Mijn wimpers kon hier trouwens ook totaal niet tegen. Hebben jullie weleens nep wimpers gedragen? En hoe vond je dit?

Share:

19 Reacties

 1. 6 april 2020 / 23:13

  Wow, wat een mooie look! Ik ben zelf op zoek naar nieuwe ‘nep’ wimpers, aangezien ik twee weken geleden mijn wimperextensions eraf heb laten halen na 3(!) jaar. Ik heb momenteel dus een heel naakt gezicht voor mijn gevoel. Deze nep wimpers zien er super mooi uit, misschien maar een keer proberen :).

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   14 april 2020 / 16:59

   oh dan zijn die van het merk Red Cherry misschien ook wel wat voor jou? Sowieso iets subtieler, voel je amper zitten en zijn goed betaalbaar 🙂

 2. 7 april 2020 / 08:50

  Haha Rachel, ik heb ZO hard moeten lachen om dat stukje: Rachèl, jij moet alles extreem doen. Ik ben PRECIES ZO! Als ik eenmaal iets in mijn hoofd heb, dan moet het ook gebeuren. Liefst meteen. En als ik eenmaal ergens aan begin, nou, dan hou ik het voorlopig niet voor gezien. Dan moet het ook af, en goed!

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   14 april 2020 / 17:03

   haha wat super leuk om te horen Christiana, wat lijken we toch op elkaar hahah.. ja maar dat is echt zo. Dan focus ik mezelf enorm op 1 ding en als het goed is dan zoek ik alweer naar het volgende ding wat ik met succes kan doen.

 3. 7 april 2020 / 11:29

  Ik ben dol op nepwimpers, vooral op foto’s maken ze mijn ogen veel mooier. Maar het blijft klungelen om ze goed erop te krijgen. Vaak laten de uiteinden los bij mij en ermee “naar buiten”gaan vind ik altijd nog eng omdat ik altijd bang ben dat ik voor paal loop met losgelaten wimpers.
  Jouw intro is overigens heel herkenbaar, ik heb ook genoeg hobby’s en dan heb ik weer wilde plannen om iets nieuws te doen… Nee, ook ik verveel mij nooit!

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   14 april 2020 / 17:02

   Wat leuk om te horen Babs, het maakt zeker de ogen een stuk mooier en je krijgt er ook een leuker gezichtje van vind ik altijd. Het liefst plak ik ze elke dag op, maar dat is ook weer zoiets! oh dat snap ik.. maar die lijm die ik hierboven vermeld is wel enorm goed.. even een paar seconde wachten en dan plakt de lijm een stuk beter. Even met een epileertangetje de beiden hoeken aandrukken en dan vliegen ze er echt niet af!

 4. 7 april 2020 / 11:29

  Vergeet bijna te zeggen dat ik ze prachtig vind staan!

 5. 7 april 2020 / 13:25

  Ik vind ze heel mooi staan! Zelf ben ik hier echt slecht in, ik krijg die krengen gewoon niet opgeplakt, haha. Maar! Je schreef over magnetische eyeliner en dat heb ik inderdaad eerder al eens langs zien komen. Ben benieuwd of dat echt zo goed werkt en hoe vaak je dezelfde wimpers kan gebruiken (als je ze goed reinigt na het afhalen).

 6. 7 april 2020 / 16:19

  Hahaha, Dat eerste stuk! Er zijn ook zo veel leuke dingen om te doen! Ik ben enorm benieuwd naar je moestuin avonturen 😀
  Ik draag geen nepwimpers. Niets voor mij, want ik voel ze altijd zitten.

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   14 april 2020 / 16:59

   Wat leuk dat een moestuin ook je aandacht trekt! volg je mij al opdegroenetour? ik zie je anders daar 🙂

 7. 7 april 2020 / 20:49

  Ik heb al een aantal keer nepwimpers geprobeerd te gebruiken maar het is me gewoon echt nog nooit gelukt. Ze plakken niet, zitten niet goed of vallen er binnen no time weer af.

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   14 april 2020 / 16:58

   Die lijm die ik hierboven noem is wel echt een redder hoor! en je moet ze niet direct opplakken, eventjes wachten tot de lijm iets droogt.. dan plakt die een stuk beter!

 8. 7 april 2020 / 20:51

  Ze zijn echt prachtig! Ik ben dol op nep wimpers, droeg ze altijd als ik uit ging hihi

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   14 april 2020 / 16:57

   Die van Red Cherry zijn ook betaalbaar en enorm fijn Daphne 🙂

 9. 9 april 2020 / 14:57

  Wat staat het je mooi! Ik vind je oogschaduw ook heel gaaf 🙂 Ik draag zelf nooit nepwimpers. Ik heb al best wel lange wimpers van mezelf en ik vind die nepwimpers altijd zo zwaar haha. Heb jij daar geen last van?

 10. 9 april 2020 / 16:44

  Oh deze zijn echt heel mooi! Ik gebruik niet vaak meer valse wimpers, maar voor zo’n complete look zou ik ze ook nog willen dragen. En leuk dat je zoveel hobby’s/interesses hebt. Ik merk dat mijn interesses bij het ouder worden ook veranderen 🙂

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   14 april 2020 / 16:55

   Ja, dat is ook echt zo hoor Griet. Het veranderd en sommige hobby’s neem je mee en met andere stop je! oh heerlijk toch.. bij zo’n look horen gewoon fake lashes (zeker als je foto’s wilt gaan maken) ze maken het toch meer af!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.