Instagrammers in het zonnetje – april

Vandaag heeft de zon weer heerlijk geschenen en wat was het heerlijk warm zeg. Ik ben ondertussen weer flink verkleurd en ik heb eindelijk mijn boek uitgelezen. Hier was ik voor ons trouwen al mee begonnen, maar ik las iedere keer maar rond de 20 bladzijdes. Soms moet je er echt even ontspannen voor gaan zitten en dat heb ik dus vanmiddag gedaan. Vanavond ben ik nog eventjes naar het bouwlandje gereden, ik heb er nog eventjes vijf zakken moestuinmix van 40L in gegooid. Bizar hoeveel grond in die bakken zit, hopelijk levert het straks ook een mooie oogst op. De vedsla heb ik in de bak gezet, deze had ik voorgezaaid vanaf februari.

Benieuwd hoe alles gaat groeien en bloeien? Volg mij dan op Instagram: @opdegroenetour. In dit artikel ga ik jullie aan vijf geweldige moestuin instagrammers voorstellen. Deze vrouwen volg ik met veel plezier. Ik heb weleens eerder dit soort artikelen geschreven, maar dat is inmiddels al ruim 8 maanden geleden. Bekijk hier mijn laatst geschreven artikel; bloggers in het zonnetje. Deze vrouwen hebben niks met tuinieren te maken, de vrouwen in dit artikel wel! Ben je dus benieuwd naar wat groene accounts? Bekijk dan snel het complete artikel.

in_my_patch_

Deze vrouw inspireert mij iedere dag! Ik kijk vooral graag haar story’s. Nu moet ik wel eerlijk zijn, want ik scrol vrij weinig door mijn insta home heen. Op mijn andere account doe ik dit helemaal niet meer. Soms bekijk ik net de eerste vijf foto’s en dan komen net wat leuke foto’s voorbij. Eigenlijk ben ik enorm slecht in het reageren op andere accounts. Momenteel zit ik ook met mijn neus middenin het moestuinieren, dus daar ben ik nu ook veel meer mee bezig. Benieuwd wat Sarah Rani nog meer deelt? Klik dan op de titel hierboven.

Urbanveggiepatch

Deze vrouw maakt ook echt prachtige foto’s! Maar ze heeft dan ook 104.000 volgers, dan doet ze toch echt iets goed 🙂 ze woont in Australië en oogst echt de meest mooie groente en vruchten niet te vergeten. En ze heeft ook een oneliner voor iedereen: Anyone can grow their own food. En daar ben ik het helemaal mee eens. zolang je het maar leuk vindt dan kan je alles in een tuin creëren. Zorg alleen dat je genoeg liefde en aandacht geeft! Wil je ideeën opdoen? Ga dan zeker dit account volgen!

Gardenanswer

Deze vrouw volg ik voornamelijk op Youtube, ze heeft 271.000 volgers. Ze heeft een flinke dosis humor en energie en deelt veel tips met haar volgers. Ze heeft echt een prachtige tuin en ze laat maar al te graag haar bloemen en oogst zien. Groot gelijk! Want het ziet er stuk voor stuk goed uit. Bekijk deze prachtige witte bloemen eens van der. Zijn ze niet magisch? Ik heb nog nooit zulke stoere witte bloemen gezien. Ik ontdek iedere dag nieuwe soorten groente/bloemen en froeties! Dankzij Instagram doe ik enorm veel inspiratie op, Pinterest is ook goud, maar ik gebruik op dit moment liever Instagram. Hier heb ik ook allerlei mapjes op gemaakt 🙂

Misha Evergreen Acres Farm

Dit is ook echt een account om bij weg te dromen, dat deze dame nog geen 100.000 volgers heeft begrijp ik echt niks van. Ze heeft namelijk echt een geweldige geit’en’, een prachtige magische tuin en haar moestuin heeft zelfs romantische lichtjes. Hoe tof is dat! Ze maakt enorm mooie foto’s, wil je naar der site? Klik dan hier. Ze verhuurt namelijk een prachtige cottage.

Floors Moestuin

Deze Nederlandse dame heeft het goed voor elkaar. Sinds kort heeft ze een nieuw huis en daarbij een prachtige tuin gecreëerd. De tuin heeft ze sinds een paar dagen ‘af’. Op de eerste foto is deze dan ook te zien, ze heeft momenteel 12 duizend volgers wat niet slecht is voor een Nederlands account, maar ze verdient er nog veel meer! Ik heb inmiddels al twee boeken van Floor, hier beschrijft ze alles enorm goed in. Alles wordt per maand uitgelegd en je krijgt ook enorm veel tips. Bestel hier het boek van Floor Korte. Hier krijg je echt geen spijt van! Het andere boek wat ik heb is een journal, hier hou ik alles in bij! Op deze manier kan ik het misschien volgend jaar anders doen. Ik bedoel wij moestuinierders maken ook weleens een foutje.

Welke accounts volg jij op dit moment het meest? En volg jij ook moestuin accounts? Of ben je meer van de fashion, make-up, travel of kook accounts? Ik ben benieuwd waar jouw interesse het meest naar uit gaat. Laat dat even hieronder weten. Nog een fijne avond verder en laten we er iets van maken met elkaar!

Share:

11 Reacties

 1. 9 april 2020 / 09:14

  Wat super lief dat je dit doet! Wij zijn EINDELIJK aan onze tuin begonnen dus een beetje groene inspiratie kan ik zeker gebruiken;-)

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   9 april 2020 / 16:24

   Goed om te horen Christiana, heerlijk he.. wie kan er nou niet genieten van groen/bloemen? Als ik gisteren zo op dat bouwlandje sta dan denk ik, wauw wat een rust. Puur genieten!

 2. 9 april 2020 / 14:55

  Wauw wat leuk! Ik krijg van mijn vader toevallig wat plantjes dus ik kan wel wat groene inspiratie gebruiken 🙂

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   9 april 2020 / 16:25

   Ah super leuk om te horen Claire, je moet ergens mee beginnen toch ;)?
   Veel plezier ermee en probeer het zolang mogelijk in leven te houden haha.. zolang ze maar zon en water hebben gaat het meestal wel goed.

 3. 10 april 2020 / 10:13

  Ik ga sowieso Floor volgen, de rest ga ik op mijn gemak bekijken. Ik wil deze lente ook beginnen met ons balkon en een moesbalkon stukje maken 😉 Vind dit een fijne lijst, dankjewel!

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   14 april 2020 / 16:54

   Floor is inderdaad ook best groot in Nederland en heeft echt ideale boeken uitgebracht! Geniet ervan en veel succes Kimberley!

 4. 10 april 2020 / 11:19

  Oh wat leuk! Ik ga ze ook allemaal eens goed bekijken. Zo leuk dit!

 5. 15 april 2020 / 21:04

  Wat leuk dat je op die manier anderen in het zonnetje zet!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.