iDeal of Sweden Sandstorm Marble + personal update.

Zo nu en dan bekijk ik grondig de case van mijn iPhone X. Ja, ik heb nog niet de nieuwe iPhone 11, al zou ik die wel heel graag willen hebben. Soms moet ik wel even realistisch blijven. Heb ik het nodig? Nee, eigenlijk niet. Mijn iPhone X werkt nog prima en soms heeft die een vastloper (die heb ik ook soms). Hieronder ga ik even een personal update geven. Ben je benieuwd naar de case en de kortingscode die ik voor je heb? Scrol dan even tot onder de foto.

Vandaag is het zaterdag en de vaatwasmachine is lekker aan het rommelen op de achtergrond. De zon heeft zichzelf eventjes teruggetrokken en ik heb helaas nog enorm last van mijn lichaam. Momenteel neem ik iedere avond een diclofenac van 100mg voor het slapen gaan. Wat een nachtmerrie is dit zeg, ik ben een vrouw van 27 die de volle energie moet hebben en die zoveel dingen altijd wilt doen. Helaas krijg ik er ook nog eens stress bij, want 1 juni begin ik bij mijn nieuwe werkgever. Zeker nu ik iedere dag die pijnaanvallen heb is dit echt zenuwslopend. En er duiken vragen op; zal ik er binnen een week vanaf zijn? Word ik nog op tijd doorgestuurd om te onderzoeken of het endometriose is? Zal ik dit mijn hele leven houden? Of zal ik mijn hele leven flinke pijnstillers moeten stikken om de pijn te onderdrukken?

Hier heb ik helaas geen antwoorden op, momenteel voel ik mezelf oké. De diclofenac zit nog in mijn systeem, want ik voel mezelf nog steeds een beetje duf. Mijn man zorgt goed voor me, maar door die pijn moet ik wel veel dingen laten. Krijg ik zo’n aanval dan moet ik namelijk per direct gaan liggen. Het liefst in mijn eigen omgeving, op onze bank of in bed. Helaas doen de huisartsen hier in het dorp enorm moeilijk over een doorverwijzing naar het ziekenhuis. Er werd zelfs door de telefoon heen gezegd dat ze geen tijd had voor dit soort ”spoedjes”, het enige wat ik nodig had was een zorgnummer (want ik moest namelijk zelf de ziekenhuizen gaan bellen hoe het met de wachttijd was). Het bronovo staat bekend om endometriose, dus hier wil ik mezelf dan graag laten behandelen als dit eruit komt.

Deze case trok direct mijn aandacht, de natuurlijke tinten gecombineerd met het goud vind ik geweldig. De iDeal of Sweden case ligt lekker in de hand en is in verschillende formaten en kleuren beschikbaar. Wil jij 15% korting op je aankoop? Gebruik dan de code 15rachel en geniet van leuke prijzen! Dit merk staat bekend om de fijne bumpers die je telefoon enorm goed beschermen. Voor welke kleur zou jij gaan? Bekijk de gehele collectie hier.

IDEAL OF SWEDEN is having a huge sale with 25-70% OFF EVERYTHING, including SS20 collection! EXTRA 15% OFF with my personal discount code 15rachel. Just a little treat to brighten your day. Make sure to get your favorites before they’re all gone!’

Share:

9 Reacties

 1. 23 mei 2020 / 10:31

  Jeetje wat heftig! Hopelijk kan je snel naar het ziekenhuis zodat ze je kunnen behandelen. Heel leuk hoesje, mooie kleuren.

 2. 23 mei 2020 / 11:44

  Pff wat heftig en vervelend allemaal zeg. Ik hoop dat je toch snel naar het ziekenhuis kan en het kunt laten behandelen.

  Ik heb gisteren een nieuwe telefoon gekocht en gelijk jouw code gebruikt voor een nieuw hoesje. Thanks haha! 😀

 3. 23 mei 2020 / 16:54

  Ah jeetje, wat ontzettend verdrietig en naar wat je op dit moment doormaakt! Kan me voorstellen dat het extra zenuwslopend is dat het ziekenhuis niet mee werkt én dat je binnenkort met een nieuwe baan begint. Heel veel sterkte en liefs voor jou! <3

 4. 23 mei 2020 / 21:07

  Ah wat naar! Ik had zo gehoopt dat het wat beter zou gaan. Ik snap dat deze tijd super stressvol voor je is. Heel veel sterkte deze periode.

 5. 24 mei 2020 / 13:55

  Jeetje wat onwijs vervelend dat je huisarts zo moeilijk doet! Zo’n persoon moet juist achter je staan en moet je op kunnen vertrouwen! Hopelijk word je snel wat wijzer en tot die tijd veel sterkte meid!

 6. 24 mei 2020 / 18:00

  Ahhh nee, wat vervelend dat de huiartsen niet makkelijk meewerken. Inderdaad dan maar direct met het ziekenhuis bellen en kijken wat die doen. Heel veel succes, ik hoop dat je snel weet wat je hebt en geen pijn meer hebt. Liefs! ps: hele mooie case. Zo balen dat Ideal of Sweden geen cases verkoopt voor de Oneplus 🙁

 7. 25 mei 2020 / 09:12

  Wat een rot periode, lieve Rachel, ik leef met je mee! Wat erg dat je te horen krijgt dat ze geen tijd hebben voor dit soort spoedjes:-( Ik hoop voor je dat je gauw wat duidelijkheid krijgt, zodat je nu eindelijk eens goed geholpen kunt worden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.