Lampenlicht Roze Velvet lamp

Het is tijd voor een nieuw object in onze voorste slaapkamer. De roze Richmond stoel had ik een aantal weken geleden binnengekregen. Hier reageerde iedereen zo leuk op. En toen dacht ik, mijn kamertje mag nog wel iets gezelliger worden. Kort daarna vond ik deze prachtige roze lamp op de webshop van Lampenlicht. Is het geen plaatje? En het leuke is dat de lampenkap van 40cm precies klopt qua stof/kleur bij de Richmond stoel. Ik wil nog wel het een en ander veranderen in deze kamer, maar daar zit geen haast achter. Het liefst wil ik één wand gaan behangen, er moet nog een vloerkleed onder het bureau komen (dan heb ik ook warme voetjes), er moeten nog kastdeuren worden geplaatst en ik wil nog iets tegen de achterste wand gaan zetten. Misschien een sidetable of een velvet roze bank? Nog plannen genoeg dus! Maar de kamer is in ieder geval weer een stuk sfeervoller geworden door deze prachtige vloerlamp. Omdat de kap een velours stof heeft moet je de veeg wel eventjes naar één kant ‘aaien’. Anders ziet dit er een beetje rommelig uit.

De levering was snel en goed. De lamp zat goed en stevig verpakt en het in elkaar zetten was eventjes een uitdaging. De gouden poot bestaat namelijk uit drie delen. Tussen deze drie delen loopt de elektriciteitskabel, zorg dat je hier een beetje voorzichtig mee omgaat ”ook al kan die wel tegen een stootje”. Doordat de buitenkant zo stevig is en niet heel flexibel heb ik een beetje moeten duwen, draaien en proppen. Uiteindelijk lukt het en kon ik alle drie de delen in elkaar draaien zonder dat de kabel er tussen zat. Even de kap bevestigen en toen was het tijd om de lamp erin te draaien.

”Ik doe mijn roze gordijnen dicht en toen was het tijd voor een sfeertje. Ik plofte neer op mijn roze stoel en klikte op het voetje van de lamp. Yes, hij deed het en wat een heerlijke uitstraling zeg. Het mocht wel een iets grotere lamp zijn en in deze kamer komt die goed tot z’n recht! Hij matched perfect met de andere roze details waardoor er een eenheid ontstaat. Nu moet ik heel eerlijk zeggen dat bijna al onze lampen bij Lampenlicht vandaan komen. Het is een overzichtelijke webshop met een enorm assortiment. De levertijd is mega snel en alles is onbeschadigd aangekomen. Alleen de twee lampen op onze slaapkamer komen ergens anders vandaan. Ik ben in ieder geval helemaal blij met onze nieuwe vloerlamp

Bestel de lamp hier. Wil je mijn kortingscode gebruiken? Voer dan deze code in op de webshop van Lampenlicht: 10-L&L-RACHEL-2020 (10% korting, minimaal orderbedrag €150. Geldig t/m eind juni) laat je even hieronder weten wat jij van deze lamp vind? Is het een goede keuze geweest en zou jij zelf ook zo’n opvallende lamp willen kopen?

Share:

14 Reacties

 1. 24 mei 2020 / 15:09

  Oeh, ja! Een super goede keuze. Wat past alles mooi samen. Ik vind oprecht alles leuk. Die stoel, die gordijnen, die lamp. Wij hebben ook wat oud-roze elementen in huis en ik raak daar maar niet op uitgekeken. Ik blijf dat gewoon mooi vinden 🙂

 2. Natascha - Beautyopinie
  24 mei 2020 / 15:15

  Wat een mooie combi! Roze maar ook erg chique en daardoor helemaal niet tuttig!

 3. 24 mei 2020 / 15:26

  Wauw die ziet er mooi uit! leuk gecombineerd ook met je stoel!

 4. 24 mei 2020 / 19:32

  Wat staat dat leuk zo samen. Echt heel leuk dat roze, chique!

 5. 24 mei 2020 / 22:10

  Wat sta het super mooie naast die mooie stoel.

 6. 25 mei 2020 / 09:13

  Ah wat ontzettend leuk, die roze details. Een perfecte keus natuurlijk, haha, maar je wist natuurlijk wel dat ik dat ging zeggen, het kan mij niet kleurrijk genoeg zijn;-)

 7. 25 mei 2020 / 10:23

  Ik vind de combinatie super chic staan zo! Heerlijk ook dat je van je vriend zo los mag gaan met roze in deze kamer. Kan ook heel goed als tegenhanger van jullie stoere interieur denk ik! 🙂

 8. 25 mei 2020 / 15:42

  Wat een mooie lamp! Matcht ook goed met die prachtige stoel x

 9. 25 mei 2020 / 20:10

  Woooo zo gaaf! Deze zou ook goed bij mijn interieur passen. Al heb ik in plaats van goud meer grijs/zilver tinten. Maar de roze is perfect. Zo leuk!

 10. 26 mei 2020 / 12:24

  Wat een heerlijk roze hoekje! Leuk bedacht en helemaal niet tuttig. Heel gezellig om zo in dit hoekje te kunnen ploffen.

 11. 26 mei 2020 / 16:24

  Hou op met mij! Alles wil ik: die gordijnen, je stoel en die lamp! Zo’n mooie kleur pink. Zacht en chic. Maar het past niet in ons kleine appartement en interieur…maybe someday in een groter huis. Mooie foto’s girl!

 12. 26 mei 2020 / 21:13

  Ahh dat ziet er zo cute uit! Ik houd sowieso van roze, en in combinatie met suède is het echt een plaatje.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.