Ann Rocks Sneakers van Ziengs • Rachèl Kromdijk

Bij een nieuwe baan horen nieuwe sneakers, right? Vanaf maandag begin ik bij de Intratuin in IJsselstein en ik heb er super veel zin in. Helaas werkt mijn lichaam alleen nog totaal niet mee. Vanmorgen moest ik eventjes naar het Beatrix ziekenhuis in Gorinchem en donderdag heb ik een afspraak met de gynaecoloog, hier hoop ik dan dat ze misschien al iets kunnen zien. Stel het is endometriose, dan kan het zijn dat ze het alleen met een kijk operatie kunnen zien. Op dit moment volg ik het endo dieet en dat is heel streng. Voor mij dus geen

vlees, vis, tarwe, gluten, zuivel, suiker, sapjes en alcohol

voorlopig. Klinkt saai he? Maar goed, momenteel doe ik er alles aan om de pijn de baas te zijn.


Nu naar een leuker stukje, namelijk mijn nieuwe sneakers van
. Zijn ze niet fantastisch? Ik heb nooit echt veel geld uitgegeven aan


sneakers, vandaar dat ik er ook altijd al snel scheef op ging lopen. Toen ik ging zoeken naar een werk sneaker, kwam ik al snel op Ziengs uit. Wat maakte mijn order dubbel zo leuk? Dat er momenteel mega veel korting is op deze website. Ik had deze beauty’s dus al voor €69,99. Mijn moeder heeft ook super leuke oranje sandalen besteld. Die vond ze ook echt fantastisch lopen. Voor welke sneakers ben ik gegaan? Sowieso voor de Beige
die je hieronder kunt zien en ik ben voor een zwarte sneaker gegaan van het merk
.


Die zien jullie in een volgend blog artikel nog een keer voorbij komen. Hier moeten jullie nog eventjes geduld voor hebben.Het merk Ann Rocks

Ann Rocks schoenen staan bekend om de stoere looks, opvallende details, comfortabele fit en een goede kwaliteit. Dit modische merk is ontworpen door Italiaanse en Portugese designers. De stoere schoenen hebben een karakteristiek uiterlijk door de grove zolen en meerdere details. De schoenen van Ann Rocks variëren van veterschoenen, veterboots, laarzen, sandalen en sneakers.


De damesschoenen van Ann Rocks zijn trendy en alledaags. Wil je er volgens de laatste trend bij lopen? Kies dan voor een van de hippe schoenen van Ann Rocks! Door de decoratieve details is elke schoen van Ann Rocks uniek.


Materiaal

De damesschoenen van Ann Rocks zijn onder andere gemaakt van (geprint) leer, gevet nubuckleer, lak en suède. De voering van de schoenen is vaak van leer of textiel gemaakt, net zoals en de binnenzolen. De keuze voor Ann Rocks staat gelijk aan een keuze voor kwaliteit. Hier moet je van houden of niet. Er zijn materialen in verwerkt waar sommige mensen niet bepaald fan van zijn. Als je dan ook niet voor deze sneakers gaat dan begrijp ik die keuze. Verder zijn deze schoenen ook makkelijk schoon te maken (ondanks dat ze beige zijn). Dit komt puur door de materialen die ze hebben gebruikt.De levering bij Ziengs

Hoe vond ik de levering? Eigenlijk heel goed, de schoenen zijn mooi verpakt, er zit een extra doos om de schoenendoos heen en de schoenen worden

gratis thuis bezorgd

.

Korting? Check, snelle levering? Check, gratis levering? Check! Ideaal… happy me! Nu heb ik een goed paar sneakers van de juiste kwaliteit aan mijn voeten.

Hier moet ik wel aardig wat uren op kunnen lopen en dat is nodig ook. Zeker als je een beroep hebt waar je veel moet lopen is een goede schoen enorm belangrijk. Daarom heb ik ook gekozen voor twee paar schoenen met de juiste zool. De demping is namelijk perfect in deze schoenen, je loopt echt op wolkjes.

Bij Ziengs bezorgen ze schoenen gratis bij jou thuis! Mocht je bestelling tegenvallen? No worries! Dan kun je je bestelling bij Ziengs altijd binnen 14 dagen gratis retourneren en/of ruilen.

Wanneer je vandaag vóór 22:30 uur bestelt, dan heb je morgen je nieuwe Ann Rocks bestelling al in huis!


Anna Rocks Beige

De beige sneakers hebben een speels bovenwerk van suède met verschillende prints en texturen. Zo hebben ze glitters gecombineerd met luipaardprint en een schubbenreliëf. De schoenen hebben een zachte voering van textiel en een comfortabel voetbed van leer. Een leuk detail is de vetersluiting met goud draad er door heen. De zool geeft dit model een sportieve look en heeft een hoogte van 3 centimeter. Alle Ann Rocks sneakers hebben een uitneembaar voetbed. Ik hoor alleen maar plus punten, jullie ook?Heb jij ooit een keer sneakers van Ann Rocks gehad? En was je daar blij mee? Kijk eens rond op de website van Ziengs, ze hebben momenteel echt enorm toffe sneakers. Wil je dit paar sneakers bestellen? Klik dan
.

News