Xenos shoplog + win een cadeaubon t.w.v. 100,- • Rachèl Kromdijk

Het is tijd voor een leuk blog artikel, want ik heb een samenwerking met de

Xenos

. Ik heb onze hal een toffe make-over mogen geven en hier krijg ik enorm veel toffe berichtjes over. Nu heb ik een (

make-over/shoplog

) video opgenomen en die is vanmorgen op het account van de Xenos online gekomen. De video kan je hieronder bekijken! Benieuwd hoe ik dit allemaal heb gecombineerd? Blijf dan vooral lezen/kijken. Ten eerste krijg ik altijd enorm veel vragen over het wandplankje, deze is van
. Deze planken worden geïmporteerd uit Canada/Amerika. De planken zijn gebruikt in schuren, hoe tof? Dus geen één plank is hetzelfde. Lees
mijn artikel over de wandplanken.


Verder hebben wij in onze hal specifiek gekozen voor een aantal zwarte details. Dit maakt het geheel net wat stoerder. Het liefst heb ik in de toekomst nog een zwarte trapleuning, dit is ook handig met eventueel logees/kinderen. Tot nu toe hebben wij een zwarte spiegel, zwarte houten jaloezieën, zwarte kapstokhaken, zwarte leren handgrepen (op de kast) en een zwarte industriële deur. In de video laat ik ook het before beeld zien, onze hal is in ieder geval nu een stuk sfeervoller geworden. We hebben een bankje toegevoegd, een tof zwart fotolijstje, een zwarte kaarsenstandaard en een zwart trapje! Met deze basis accessoires kan je alle kanten op. Je kan ze zelfs in een andere ruimte van je huis gebruiken omdat ze zo neutraal zijn.

Hieronder is de video van onze hal te zien, ik heb het bankje momenteel in onze slaapkamer staan.

Op deze manier blijf ik altijd in de weer haha!

Ik ben continue aan het switchen met onze meubels/accessoires, mijn man valt het niet eens meer op wanneer er iets op een andere plek staat. Zelf heb een
waar ik ook heel veel berichtjes over krijg, mijn man heeft daar totaal geen moeite mee! Zijn domein is boven op zolder, hier kan die lekker op z’n gemak game (

en soms sta ik dan even bij hem te strijken of ik geef de vissen te eten

) en ik kan een verdieping lager aan mijn blog werken, ideaal verdeeld dus!

Zelf ben ik echt een groot fan van nude tinten, onze woonkamer is stoer en industrieel ingericht. Onze hal en slaapkamer daarentegen zijn omgetoverd in aarde tinten. Natuurlijk wel met een stoer tintje, dat kan je gemakkelijk doen door zwarte accesoires/meubels toe te voegen. De accessoires die ik heb gekozen passen dan ook het beste in de hal/slaapkamer (of eventueel op zolder). Bekijk hieronder het complete eindresultaat en wie weet kan ik jouw ook inspireren met deze video make-over.


Welke stappen moet je doorlopen om kans te maken op de cadeaubon t.w.v. 100,-?Abonneer

op het kanaal van de XenosLaat een reactie achter

onder de video dat je mee doet, klik
om een reactie achter te laten.

-Vergeet het

formulier

niet in te vullen, die kan je vinden in de beschrijving onder de video.

News