Dingen waar je niet over na moet denken

Er zijn een aantal dingen waar ik op dit moment echt niet aan moet denken. Dit kunnen ook dingen in het algemeen zijn, benieuwd over welke dingen ik het heb? Check dan snel de zinnen hieronder. Nu is het niet fout om erover bepaalde dingen na te denken, maar je moet er niet continue mee bezig zijn. Dit kan namelijk enorm je leven gaan beïnvloeden.

ꕤ waarom traplopen zo vanzelf gaat, op dat moment mis je namelijk een trede(s)
ꕤ dat andere mensen het super slecht hebben, mishandeld/verkracht worden en dat jij het op dit moment wel goed mag hebben
ꕤ zal The Black List ooit gaan stoppen? Er lijkt namelijk nooit een einde aan te komen
ꕤ dat de serie Outlander niet meer dan 6 seizoenen heeft? Hopelijk zit ik ernaast en komen er nog veel meer
ꕤ dat er donderdag bij het Bronovo ziekenhuis iets uit gaat komen, ik hoop gewoon echt dat deze pijn gaat stoppen ‘momenteel gaat het weer helemaal niet, zelfs de pijnstilling laat mij in de steek’
ꕤ dat ik de mensen om me heen teleurstel, dit kan werk gerelateerd zijn of mijn man ‘omdat ik iedere avond plat moet liggen van de pijn’, mijn ouders die nooit een; ” nee hoor, ik voel me echt goed” berichtje krijgen. Het is namelijk de laatste weken weer echt drama met de pijn. Ik weet het, ik vraag hier ook niet om, maar dit zijn dingen waar ik soms aan moet denken
wanneer je nieuw bent op je werk en je denkt:
– hoe ga ik al de namen van mijn collega’s onthouden?
– ik wil mezelf niet ziek melden, ik wil niet eerder stoppen met werken, maar soms gaat het gewoon niet en dan loop ik echt op mijn tandvlees. Op die momenten denk ik echt, geen één werkgever wil toch zo’n iemand in dienst houden? En ik zit nog maar in mijn proefperiode..

– hoe ga ik dit ooit allemaal in mijn hersenen proppen, als klantenservice heb je namelijk echt enorm veel taken… van pakketjes afgeven, scannen en in het systeem verwerken, klachten behandelen, ondertussen blijft de telefoon gaan, geld teruggeven aan de klant ‘retouren’, prijs bordjes maken, een bon terugzoeken in het systeem, mensen doorschakelen naar de juiste afdeling, mailtjes/telefoontjes beantwoorden en zo kan ik nog wel eventjes doorgaan
ik ben zo’n muts die altijd tot het laatste streepje rijdt (benzine), wie herkent dit? Ik ben ondertussen altijd bang dat ik ooit stil kom te staan. Dit probleem kan je heel makkelijk verhelpen, ik weet het
ꕤ zal Italië ooit nog hetzelfde worden na het Corona? Dit jaar gaat onze vakantie niet door, waar ik enorm van baal. Maar het is niet anders, ik denk dat de mensen in Noord-Italië nog steeds aan het rouwen zijn. Een camping op zoeken lijkt ons dan ook geen goed idee, hopelijk kunnen we volgend jaar weer gaan
over de dood, of wanneer je je ouders gaat verliezen (of andere gezinsleden), als ik hieraan denk draait mijn maag al op en wordt ik spontaan emotioneel
ꕤ zal ik ooit nog helemaal beter worden? of zal ik altijd met deze pijn blijven lopen?
ꕤ festivals, concerten het wordt allemaal spannend dit jaar. Zal dit pas weer in 2021 gaan plaatsvinden?
ꕤ niet denken dat je met een mes opeens een top chef bent, je snijd namelijk geheid in je vingers!
als je alcohol op hebt dan denk je alles te kunnen, probeer niet te denken aan een circus atleet.. want dat ben je niet. Pas nou maar op want je gaat gewoon vol op je muil!
ꕤ aan hoe makkelijk het leven nog maar was op de basisschool/middelbare school. Toen dachten we het al zwaar te hebben..

Share:

7 Reacties

 1. 14 juni 2020 / 12:29

  Wat balen dat die pijnstilling ook niet helpt Rachèl. Ik heb dat toen met m’n hernia gehad. Als de pijnstilling was uitgewerkt, ging ik gewoon kapot van de zenuwpijn. Kost ook heel veel energie. Hopelijk komt er iets uit donderdag in het Bronovo. Hahahaha, rij je echt door tot het laatste streepje? Creepy! 🙂 liefs!

 2. 14 juni 2020 / 13:15

  Pff ik hoop dat er iets uit komt bij het ziekenhuis! Ik sta liever niet te lang stil bij de oorzaken van mijn mentale gezondheid, ik kan spontaan emotioneel worden als ik na begin te denken over de zin van het leven of de dood. Sommige dingen moet je inderdaad niet te lang bij stil staan. Ik ben overigens wel weer wat voorzichtiger op de trap nadat ik weer een keer goed op mijn bek ben gegaan, oeps.

 3. 15 juni 2020 / 14:55

  Aww wat ontzettend naar dat je zo veel pijn hebt en dat de pijnstilling niet meer werkt… Dat moet echt vreselijk zijn. Ik hoop ook echt voor je dat er binnenkort een oorzaak een oplossing wordt gevonden.
  Over leven en dood denk ik ook maar niet al te veel na, dat is toch een eindeloze tunnel waar je nooit uit gaat komen, dus dat probeer ik zo veel mogelijk te vermijden. En dat van de basisschool en de middelbare school, zeer herkenbaar! Vooral op de middelbare school dacht ik dat ik het als puber enorm zwaar had 😉

 4. 15 juni 2020 / 15:02

  Wat ellendig voor je dat de pijn nu zo hevig is. Ik hoop niet alleen dat je pijnstilling krijgt die helpt maar, dat ze in het ziekenhuis ook de oorzaak kunnen vinden. Veel sterkte!
  Om die eerste moest ik trouwens wel lachen hoor, want ja geheid stap je dan mis. Over dat je hart automatisch klopt en ook je ademhaling vanzelf gaat moet je niet nadenken trouwens. 😉

 5. Lieke
  15 juni 2020 / 15:52

  Wat vervelend dat het nog steeds zo slecht met je gaat! Fingers crossed en hopen dat ze donderdag een oplossing vinden voor je.

 6. 19 juni 2020 / 12:07

  Wat naar dat je je zo slecht voelt <3 Ik hoop dat je snel wat duidelijkheid krijgt. Herken verder ook veel dingen die je opnoemt. Snap dat je je misschien onzeker voelt over je baan, maar het begin is altijd lastig! Dat komt vanzelf wel goed <3

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.