Sudio Earphone review

Het is weer tijd voor een nieuwe review, dit keer over mijn nieuwe bluetooth ‘draadloze’ oordoppen van het merk Sudio. Dit is een prachtig Zweeds merk die ook een prachtige website heeft. Zijn ze niet mega leuk?! Je kon uit een aantal kleuren kiezen en ik koos voor wit met rosegold. Benieuwd hoe ik het geluid vind? Zitten ze lekker? Kan je ermee sporten? Op al deze vragen zal ik een antwoord gaan geven. Verder wens ik iedereen veel sterkte in deze hitte. Gelukkig hebben wij vorig jaar gelijk direct een airco gekocht. Nu is het gelukkig heerlijk koel in ons huis, dus ik kan op mijn gemakje bloggen.

Hoe gaat het momenteel met me? Het is lastig, ik slik mijn medicatie en het ene kwartier staat het zweet op mijn rug en op het andere manier zak ik door de grond van de pijn. Gelukkig werken de pillen weer en kan ik gewoon werken, dit geeft allemaal wel stress hoor. Je wilt het allemaal goed doen, een band creëren met je nieuwe collega’s en vooral de volle focus hebben. Maar met 8 paracetamol, diclofenac, betmiga en een bonk hormonen werkt dat niet echt heel erg. Ik blijf lachen, ook al heb ik pijn.. want ik wil dat het werkt.

Dit stukje stond onder de oordopjes (in het Engels). De belangrijkste informatie? Je oordopjes worden automatisch met je apparaat gekoppeld, je ervaart een prachtig en diep geluid, het geluid is heel helder, totaal kan je 35 uur genieten van je oordopjes, hij heeft 7 uur nodig om op te laden, je kan ook bellen via je oordopjes, ze zijn links/rechts te bedienen.

Experience complete freedom with zero wires distracting you. Instant pairing and the ultra-light charging case will revolutionize your everyday routine. With its outstanding battery life and new graphene drivers, you can now bring your music wherever life takes you and experience unrivaled sound that makes you feel like you are center stage. Highlights:

– Features a graphene driver for enhanced sound clarity
– Automatic pairing between earbuds and device
– Features a microphone on both earbuds
– Features a single, multipurpose button on each earbud to control music/phone calls
– Weighs 4.5 grams per earbud
– Total 35h of playtime, 7h in a single charge
– Compact charging case offers up to 4 additional charges

Dan gaan we nu even het accessoires doosje bekijken, dit ziet er al heerlijk strak en clean uit. Ik maak het doosje open en er komt een zakje uit met verschillende silicone oordopjes. Kijk en voel vooral even welk oordopje het meest voor jou geschikt is. De silicone dopjes die erop zaten waren gelijk goed voor mij. Het oplaadsnoer(tje) is om de pod op te laden (dit doe ik bijvoorbeeld via mijn iPhone oplader of via mijn iMac). Ziet het er niet geweldig uit? Wat een uitvinding dit zeg! Het leren koortje maakt het net wat stoerder, im in love.

Neem even een kijkje op de website van Sudio, ze hebben er namelijk ook geweldige bluetooth geluidsboxen. Ik ben echt verliefd op dit Femtio Anthracite exemplaar. Vooral met dat rosegold aan de zijkant, gecombineerd met het grijs is dit een hele chique uitvoering. Deze kan je voor €119,- kopen en hier kan je ook mijn 15% kortingscode voor gebruiken.

Hieronder is de foto te zien van het oordopje, het is eventjes wennen hoe je dit oordopje moet in doen. Mijn man deed het namelijk net als ik in het begin fout. Je begint met het silicone dopje naar onderen, je duwt het dopje iets aan tot die je oor soort afsluit, daarna draai je het oordopje omhoog zodat die je goed zit. Daarna kom je er niet snel meer vanaf! Je kan er dus gewoon mee sporten, rennen, yoga oefeningen en fitnessen.

Je hebt de oordopjes in verschillende kleuren: blauw, groen, wit, roze, antraciet en zwart. Ook heb je nog draadloze oordoppen die op de EarPods lijken, bekijk die hier. Deze zijn voor 149,- te koop.

Het is wel echt een vrijheid hoor.. gewoon je oordopjes in, geen draadjes om je heen, genieten van prachtig geluid en doe je ze uit? Laad ze dan weer gelijk op in je pod. Zorg er wel voor dat je deze opladingspod van te voren hebt opgeladen. Wat zijn de voordelen van deze Sudio oordoppen? automatische koppeling tussen de oordopjes en je apparaat, je kan het geluid op beiden oortjes afspelen of alleen links/rechts, multifunctioneel knop op elk oordopje. Hierdoor kan je je muziek vooruitspoelen, next song of het vorige nummer nog een keer beluisteren, 35 uur speeltijd, 7 uur lang opladen voor volledig verbruik.

Wat gaat de tijd toch mega snel, de mooiste gadgets worden uitgevonden en nu kunnen we dus ook nog draadloos muziek luisteren. Je ziet er iedereen mee lopen, de oordopjes met koortjes zijn in ieder geval verleden tijd. Tot ziens vervelend draadje (die iedere keer in de knoop zit).

Bestellen met mijn kortingscode

Met de code RachelKromdijk15 krijg je momenteel 15% korting op je bestelling. Dit kan ook op de andere oordopjes of accessoires van Sudio. Sowieso staan er mega leuke en mooie items op de webshop, de uitstraling zorgt voor de juiste verkoop. Zorg dat je als bedrijf de items goed en mooi verpakt en dan heb je weer een hart verovert! Wat kosten deze oordopjes? €119,- met mijn 15% korting wordt het bedrag gelijk een stuk leuker. Trouwens dit oplaadpunt lijkt toch net op een verbaasd gezichtje?

Share:

7 Reacties

 1. 26 juni 2020 / 07:40

  Oh dit lijkt me dus ook zo handig hé! Doordat ik thuis werk momenteel heb ik mijn oortjes nooit in maar toen ik met het openbaar vervoer naar m’n werk ging kon ik echt klungelen met die kabel. Ik heb wel zo’n draadloze noise cancelling koptelefoon maar dat is zo’n lomp ding. Dit is echt heel subtiel en ze zien er mooi uit ook!

 2. 26 juni 2020 / 09:39

  Heel mooi deze oortjes! Ik zou alleen niet weten of ze bij mij zouden passen, ik heb hele kleine oren (blijkbaar haha!) en vaak vallen dit soort oortjes meteen uit. Ik heb sinds een paar weken AirPods en daar ben ik echt mega blij mee!

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   28 juni 2020 / 18:49

   Dit probleem heb ik ook altijd gehad, maar hier heb ik dus geen problemen mee! Omdat je ze op een manier draait dat ze er niet meer uit kunnen vallen. Normaal duw je ze in je oor en klaar, deze duw je erin en dan draai je ze om naar boven, hierdoor zitten ze er stevig in. Maar gelukkig ben je tevreden met je nieuwe pods, veel plezier ermee 🙂

 3. 29 juni 2020 / 20:50

  De prijs valt best mee en ik vind het design super mooi! Heb je tenminste niet van die lelijke uitstekende oordopjes.

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   4 juli 2020 / 08:53

   Ja, dat vind ik dus jammer aan de dat design.. van die afgeknipte stokjes heb je dan. Ze moeten wel enorm lekker zitten blijkbaar, maar mijn schoonmoeder heeft ze ook en die krijgt er zere oren door?

 4. Dorothea
  20 augustus 2020 / 14:09

  Hoi!

  Heb jij wel eens van PEA- tabletten gehoord? Het schijnt een natuurlijke pijnstiller te zijn bij o.a. blaaspijnen en andere dieper gelegen bekkenbodemklachten.

  Groetjes

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.