Ik ben iemand die…

Ondertussen zijn we een maand verder en is mijn contract is verlengd. Wat een wonder is dat zeg, die zag ik eerlijk gezegd niet aankomen. In mijn eerste proefmaand was ik namelijk drie dagen ziek geweest. Plus mijn werkgever weet van mijn klachten (net zoals mijn collega’s). Het gaat tot nu toe redelijk met mijn lichaam, er zijn slechtere dagen geweest. Vanmiddag werd ik in ieder geval gebeld door het Bronovo en ze willen dat ik daar nog een MRI scan kom maken. Hier gaan weer een aantal weken overheen ben ik bang. Hopelijk komt er toch snel iets uit! Wat wil ik de komende tijd gaan doen? Naar mijn lichaam luisteren, meer bewegen, moestuin happiness weer ervaren en ik ga mezelf weer focussen op mijn voeding. Dit met de hulp van gymjunkies. Alle voedingsschema’s heb ik al uitgeprint en doorgenomen. Nu alleen nog het huis vullen met gezonde producten en proberen weer iedere dag clean te eten.

Ik ben benieuwd naar de resultaten, als mijn blaasklachten maar minder gaan worden. Ook hoop ik wat fitter te worden en een paar kilo’s kwijt te raken. We hebben trouwens ook eergisteren te horen gekregen dat we een puppy krijgen eind augustus! Hier verheugen we ons enorm op! Een nieuw en spannend hoofdstuk in ons leven. Eerst wilden we een teefje, maar uiteindelijk is het een reutje geworden. Het ras? Een lhasa Apso gekruist met een Shih tzu. Ik ben mega benieuwd hoe onze toverbal eruit komt te zien!

– altijd haar hand opsteekt als ik iemand voorrang geef en hij/zij mij niet bedankt met een hand of een knikje
– graag naar ICarly of Victorious kijkt ‘heerlijk die droge humor’
– regelmatig op Pinterest aan het zoek is naar nieuwe recepten
teveel hobby’s heeft…
– perfectionistisch ingesteld is
– graag werkt met verschillende (to do) lijstjes
– altijd aan het opruimen of poetsen is
– enorm in iets kan doorslaan
– snel emotioneel kan worden (serie, films, reallife)
– kan genieten van de kleine dingen in het leven
– in paniek kan raken als ik in de stad moet rijden, die drukte kan ik niet aan, op een onbekende weg rijden is gewoon niet mijn ding
– altijd al creatief is geweest
– niet fan is van onkruid verwijderen
– sommige films over en over kan kijken (The Greenmile, Cast Away, Titanic, E.T. The Notebook, War Horse, Hatchi)
– soms 2 verschillende sokken aantrekt
– gek is op eten!
– een grote liefde heeft voor dieren
– voor iemand door het vuur gaat
– gek is op koken en eten ‘vooral sushi en carpaccio kan je mij voor wakker maken’ wel met truffelmayonaise 😉
– een mega grote boekenserie heeft van Santa Montefiore
– verliefd is op het land Italië en nog veel meer landen wilt ontdekken
– niet kan wachten om een puppy op te voeden
– gek is op haar vrienden/familie <3
– graag opruimt en schoonmaakt
– altijd in de weer is met haar huis/inrichting
– gek is op de herfst/winter, liefde voor truien en warme kleding (kaarsjes, thee, sfeervolle dagen & knusheid)
– altijd weer op zoek is naar een andere hobby, het loopt nu een beetje uit de hand ‘hoelahoepen, moestuinieren, straks een puppy opvoeden, bloggen, youtube, social media, boeken lezen, koken, tekenen, bulletjournal, make-uppen en zo kan ik nog wel even doorgaan’.

Share:

25 Reacties

 1. 6 juli 2020 / 23:01

  Om te beginnen, gefeliciteerd! Wat fijn dat je contract verlengd is op je nieuwe werk. Hopelijk is er binnenkort ook nog meer bekent over je blaas en ben je weer snel de oude jij. Een erg leuk én herkenbaar lijstje heb je gemaakt. Ik moest lachen om het feit dat je ICarly en Victorious leuk vind, aangezien ik hier ook enorm van kan genieten. Daarnaast ben ik ook een lijstjes-kinda-person en is Italië ook mijn favoriete vakantieland! Heerlijk eten, heerlijk weer en een prachtige omgeving.

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   14 juli 2020 / 09:49

   Dankjewel lieverd! Ja, ik hoop ooit weer gewoon lekker in mijn vel te zitten en te denken dat ik de wereld weer aan kan. Ja, Victorious is zo leuk en Jade speelt nu ook in Dynasty en daar speelt ze precies hetzelfde sarcastische karakter, echt heerlijk! Oh Italië… daar kan je toch bij wegdromen, het eten, de prachtige bergen (en de Natoerrr!) echt ik ga het missen hoor!

 2. 7 juli 2020 / 08:33

  Ahhh wat fijn dat je contract verlengd is meis. Zo gegund ook! Jij kunt er ook niets aan doen. en wat leuk, een puppy!! Wij hebben ook een boomertje. (Kruising tussen Shih tzu en Maltzer.) Hij is ondertussen al 10, maar een echte knuffelhond.

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   14 juli 2020 / 09:54

   Dankjewel lieverd!! Nee, dat is ook zo.. maar je voelt jezelf altijd zo rot tegenover andere mensen. Natuurlijk ik vraag er niet om, maar je kan wel leuke en gezellige momenten verpesten omdat ik weer eerder moet weggaan omdat mijn blaas mega zeer doet. Oh wat super leuk! Maltezers hebben ook zulke leuke koppies.

 3. 7 juli 2020 / 09:47

  Wat super dat je contract verlengd is! Dik verdiend! En wellicht waarderen ze net je openheid erover.
  Hopelijk komt er wel eindelijk duidelijkheid over wat de problemen veroorzaakt en kan je ze gericht gaan aanpakken. Veel succes met de voedingsschema’s (zou ik eigenlijk ook eens moeten gaan doen, weer beter opletten…) hopelijk heeft het resultaat en voel je je wat beter ermee.
  Leuke lijst met veel herkenbare puntjes.

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   14 juli 2020 / 09:53

   Ja mega fijn! Had het niet verwacht omdat ik natuurlijk zo eerlijk was geweest over mijn lichamelijke problemen. Ze hebben het blijkbaar gewaardeerd en zien mij wel op deze functie zitten. Ja, voeding is zo belangrijk en omdat ik een emo eter ben heb ik er echt met de pet naar gegooid. Ik hoop dat ik snel weer die gezonde eet-klik heb opgepakt. Dankjewel! 🙂

 4. 7 juli 2020 / 11:14

  Ik heb dit weekend nog een weekend marathon victorious zitten kijken hahah

 5. 7 juli 2020 / 11:19

  Leuk lijstje met feitjes over jou! Gefeliciteerd met je contract! Goed dat je open bent geweest over waar je last van hebt. Vervelend wel dat je nog weer een MRI-scan moet en dus nog steeds niet weet waar je nou precies last van hebt. Wat leuk dat jullie een puppy krijgen.

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   14 juli 2020 / 09:48

   Ja, dat voelde voor mezelf toch wel een stuk fijner. Hier hebben we echt zoveel zin in, we kunnen niet wachten! Die MRI is begin augustus dus dat is weer een lang stuk wachten 🙁 en inderdaad op deze manier zijn we nog geen stuk verder gekomen

 6. 7 juli 2020 / 11:26

  Wat fijn je verlening, gefeliciteerd. En zeker wat leuke (en herkenbare) weetjes!

 7. 7 juli 2020 / 11:44

  Jeetje, wat onwijs vervelend dat er nog meer onderzoek gedaan moet worden ): Ik duim heel heel heel hard met je mee dat hetgeen er uit gaat komen goed te behandelen en op te lossen gaat zijn.. Wel echt heel fijn en goed nieuws dat je contract is verlengd – gefeliciteerd! Heb je het ondanks alles ook naar je zin nog? Volgens mij wel hè? (: En waaaah een puppy, wat LEUK. Ik ben niet jaloers hoor.. Echt niet.. Hahaha. Ik hoop dat het kleine ding jullie heel erg happy gaat maken, maar daar twijfel ik eigenlijk niet echt aan. Veel liefs en sterkte!

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   14 juli 2020 / 09:47

   Ja, ik ben bang dat ik nog wel een tijdje onder behandeling val. Als ze maar iets vinden.. want momenteel gaat het redelijk. Maar de dag erna of zelfs een halfuur later kan het zo weer veranderd zijn. Thanks Stella! Ja, mega mega zin in. Heb eergisteren ook een Doggo Wishlist gemaakt. Kan niet wachten tot we ‘m mee mogen nemen.

 8. 7 juli 2020 / 13:24

  Een puppy, hoe cute is dat! Daar kun je alvast met plezier naar uitkijken 🙂

 9. 7 juli 2020 / 16:00

  Wat heerlijk lieverd, een pup!!! Straks is het dan eindelijk zo ver, je zult er wel elke dag mee bezig zijn en heerlijk naar uit kijken;-) En gefeliciteerd met je contract, goed gedaan! Heel verstandig hoor, om gewoon open en eerlijk te zijn over je gezondheid. Heel veel sterkte toegewenst in het ziekenhuis en ik kijk alvast uit naar de puppy-spam;-)

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   14 juli 2020 / 09:52

   haha ik kan niet wachten Christiana, jij weet wel goed hoe dit gevoel voelt 😉 Mijn nichtje heeft een afstreepkalender gemaakt die vanaf morgen begint dus dan kunnen we gaan strepen hoor! Ja.. dat is wel mega fijn he, had het soort niet verwacht. Dankjewel <3

 10. 7 juli 2020 / 21:24

  Wat fijn dat je contract verlengd is en ohh zo leuk een pup! Het is intens maar echt genieten <3

 11. 9 juli 2020 / 16:18

  Wat een mooi lijstje. Leuk om je op deze manier beter te leren kennen! En gefeliciteerd met verlenging van je contract, dat moet vast een opluchting zijn! Heel mooi dat je contract is verlengd, ondanks je gezondheidsklachten. En wat leuk dat je een puppy gaat opvoeden! <3

 12. 10 juli 2020 / 11:57

  Wat leuk dat jullie een puppy nemen. Wij hebben een chihauhau, altijd fijn om thuis te komen bij een hond die kwispelt. Zelf ben ik ook een groot liefhebber van sushi, vind ik rijden in de drukte of onbekende wegen ook niets haha. Zo herkenbaar sommige punten van jou.

 13. 10 juli 2020 / 21:43

  Wat fijn dat je contract is verlengd, meis! En wat leuk dat je binnenkort een puppy in huis krijgt. Ik ben trouwens ook gek op Italië. Dat is zo’n mooi land.

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   14 juli 2020 / 09:51

   Het is echt een land om bij weg te dromen, natuurlijk andere landen die we nog niet ontdekt hebben zijn ook prachtig. Maar mijn hart is wel een beetje verknocht geraakt aan Italië. Je hebt daar gewoon zoveel lekkere opties en de gastvrijheid vind ik ook enorm belangrijk. Italianen zijn lieve en leuke mensen! Ja, we kunnen echt niet wachten tot die in huis komt!

 14. 12 juli 2020 / 20:06

  Wat leuk om je op deze manier wat beter te leren kennen! En gefeliciteerd uiteraard met de verlening van je contract!

 15. 12 juli 2020 / 20:17

  Wat fijn dat je contract in elk geval verlengd is meis!

  MAAR EVEN SERIEUS. Ik lees zooooveel herkenbare dingen haha! Altijd in de weer met interieur, opruimen, gek op koken en eten, teveel hobbies, to do lijsten.. Nou ik denk dat ik dit zo goed als kan copy pasten hahaa!

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   14 juli 2020 / 09:50

   Ja thanks Justine, daar ben ik ook enorm blij mee. Die zag ik namelijk niet aankomen. Wat leuk dat je zoveel dingen herkent haha! Teveel hobby’s gewoon he.. dat is soms best lastig!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.