Wat gaan wij in juli allemaal doen?

Het is alweer donderdagavond, de tijd vliegt voorbij! Het is alweer bijna om te gaan slapen Chel, hup hup. Morgen moet ik om 12:30 beginnen en de eerste keer tot sluit. Gisteren had ik echt een slechte dag qua pijn, middags had ik weer een diclofenac nodig. Ik had echt enorm last van mijn lichaam en vooral van mijn blaas. Maar laten we het even over leuke dingen gaan hebben. Wat gaan we deze maand allemaal doen? Staan er leuke dingen op de planning? Er moeten nog heel veel dingen gedaan worden in en rond ons huis. Wat? Dat ga ik allemaal hieronder typen.

Gisterenavond heb ik ook de eerste spulletjes besteld voor onze puppy. Yes, jullie lezen het goed. Wij krijgen eind augustus onze pup, zelf ben ik dan drie weken vrij dus dat is echt even bijkomen. Vorig jaar hadden we ons huis gekocht, een flinke verbouwing achter de rug (en een bruiloft die we zelf in 3 maanden tijd wilden plannen) en toen hadden we ook geen vakantie ‘ of honeymoon’ ingepland. Dit jaar kwam er Corona tussen, dus nu gaan we extra genieten van ons hondje en de prachtige bossen, stranden en duinen die Nederland te bieden heeft.

❀ Voorbereidingen treffen voor onze pup, zondag a.s. krijgen we weer een video van het nestje te zien. We kijken hier echt naar uit!

❀ Vanavond na maanden weer een keer uiteten geweest, mijn man en ik hebben heerlijk sushi op!

❀ Volgende week hebben we weer afgesproken met Doris en Aldwin, hier gaan we weer een gezellig avondje van maken!

❀ Ik ben weer begonnen in een boek ” Aan de andere kant van de bergen ”. Dit boek hadden we papa cadeau gedaan en hij vond het zo’n mooi boek, dat ik het ook wilde lenen!

❀ Begin deze maand verfde ik ook weer mijn haar, wat was dat heerlijk zeg. Even een goede knip en verfbeurt, daar knap je als persoon van op.

De voor/achter-tuin opknappen, hallo nieuwe schutting, meer bloemen en planten. Hier kan ik ook echt niet op wachten! De tuinen wilde ik vanaf het eerste moment van intrekken al aanpakken, maar het huis had prioriteit. We willen de schuurdeur en het kozijn nog grijs verven en de achterkant van de tuin wordt verlaagd. Hierdoor kan de hond niet onder de schuttingdeur kruipen. Verder moet de overkapping aan de rechterkant dicht worden gemaakt, de regenpijp laten we dan over het dek heen lopen.

❀ Deze maand ga ik ook de serie Dynasty afkijken op Netflix, het is een lekkere wegkijk serie met een tikkeltje drama. Ik ben deze serie begonnen omdat ik vroeger echt Victorious fan was (en stiekem nog ben, liefde voor die humor), en daar speelde deze actrice ook al in.

❀ Het aquarium is verkocht en de puppy spullen zijn besteld, tijd voor een echt maatje in ons leven! We can’t wait.

❀ Ik ga mezelf deze maand focussen op mijn voeding, die knop moet gewoon weer om. Waarom? Zodat ik weer ook weer beter in mijn vel kom te zitten. Ook wil ik weer om de dag gaan hoelahoepen en iedere avond afsluiten met Yoga/meditatie, hierdoor kan mijn lichaam ook even tot rust komen heb ik het idee.

Waar kijk jij naar uit in de maand juli? Laat je dat even hieronder weten? Ik ben benieuwd, mijn nieuwe vlog komt ook vanavond nog online ‘eindelijk’, ik weet het. Ik kreeg al veel dm’s binnen of ik gestopt was met youtube, maar ik upload gewoon alleen nog wanneer ik echt iets te delen heb met mijn volgers.

Share:

19 Reacties

 1. 10 juli 2020 / 12:50

  Wat leuk dat jullie een puppy nemen! Dat wordt vast een gezellige boel in huis. 😀
  Ik ken de Netflix serie niet, maar ik ga hem eens opzoeken. Ik ben namelijk hoognodig opzoek naar een nieuwe serie.

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   12 juli 2020 / 19:00

   Oh echt gaan kijken Iris, The 100, The Vampire Diaries, The Magnolia’s, vooral Outlander is ook erg goed, Dynasty is echt een wegkijk serie dan. Succes en veel kijk plezier alvast 🙂 Ja.. we kunnen echt niet wachten!

 2. 10 juli 2020 / 14:49

  Wat een prachtige kast op de foto en wat leuk dat jullie een pup krijgen, een hondje maakt je leven echt een stuk vrolijker <3

 3. 10 juli 2020 / 19:41

  Oooooh ik ben zo benieuwd naar jullie pupje! ^^ Leuk hé, al die spulletjes uitzoeken. Ik ga in mijn vakantie vooral heel erg chillen en rustig aan doen en ook wel de kamer waar we nu slapen opruimen. Maar dat kan pas als we de vloer in onze echte slaapkamer gelegd hebben en ons bed terug verhuisd hebben (al is dat meer een werkje voor mijn vriend, haha :p ).

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   12 juli 2020 / 19:00

   haha er staat inmiddels een nieuw artikel online.. ik kon gewoon niet wachten! we zijn zo benieuwd hoe die eruit komt te zien. En straks heerlijk 3 weken vakantie en dag genieten van die kleine, can’t wait! oh heerlijk.. ben benieuwd naar jullie vloer, maar dat zie ik vast wel voorbij komen, succes!

 4. 11 juli 2020 / 17:42

  Wat een leuke dingen allemaal! En wat leuk, een puppy! Deze maand zijn we voornamelijk aan het klussen in de personal training studio van mijn vriend. De studio was een paar weken geleden opgeleverd, dus genoeg te doen!

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   12 juli 2020 / 18:14

   Wat mega tof zeg, heel veel succes!!

 5. 11 juli 2020 / 18:47

  Wat een leuk lijstje! En wat mega leuk dat jullie een puppy gaan nemen. Ik ben zo benieuwd! Wij hebben zelf een Pomeriaantje en dat is echt een schatje. Heel gezellig, zo’n klein gezinnetje met z’n drietjes. 🙂

 6. 11 juli 2020 / 19:29

  Ah, zo leuk en spannend van de pup. Nog twee maandjes wachten en dat is hij echt onderdeel van jullie gezin. Heerlijk gevoel moet dat zijn. Ik heb afgelopen week ook weer voor het eerst sushi gegeten in een restaurant, wat intens genieten was dat zeg!

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   12 juli 2020 / 18:15

   Ja ik ben zo benieuwd Yaika, vandaag weer een video toegestuurd gekregen en hij begint nu al echt vlekken te krijgen en iets langer haar. Zo wordt het iedere week een totaal ander hondje, wij wachten in spanning af. Heerlijk he.. die geur en die eerste hap.. te lekker!

 7. 12 juli 2020 / 10:55

  Zo leuk dat je een pup gaat krijgen! Onze hond is inmiddels al 4 jaar, maar lijkt soms nog steeds op een pup hahahah

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   12 juli 2020 / 18:14

   Dan blijft het extra leuk haha, heel leuk om dat proces vanaf het begin mee te maken!

 8. 12 juli 2020 / 20:04

  Wat een mooie plannen! Ik heb zelf nog niet hele concrete plannen.

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   14 juli 2020 / 10:04

   Oh ik ben ook bijna klaar met seizoen 3, ik ben benieuwd!

 9. 13 juli 2020 / 21:15

  Wat leuk een puppy! Je vertelde er al eerder over maar toen dacht ik dat je nog wat twijfels had, toch de knoop doorgehakt. Ben heel benieuwd. Gelukkig duurt het niet te lang meer. Heerlijk he om weer uit eten te gaan. Afgelopen weekend gingen we weer eens lunchen, dat hadden we sinds maart niet meer gedaan. Echt genieten. Ik was bijna vergeten hoe het was.

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   14 juli 2020 / 10:04

   Ja ik kan echt niet wachten op z’n gehuppel door het huis. We hebben in ieder geval de basis dingen in huis en als het goed is komt het ligkussen volgende week binnen. Verder krijgen we ook nog een puppypakket erbij dus dan kunnen we wel vooruit! Ja, dat is zeker waar. heerlijk he.. even eruit!

 10. 18 juli 2020 / 18:51

  Geweldig leuk een puppy!
  Zelf keek ik onder andere uit naar de kraamvisite die ik vandaag gedaan heb. Daarna nog even met een vriendin geluncht, dus dat was een topdag.

 11. 25 juli 2020 / 17:30

  Mooie plannen allemaal! Goed van je dat je je weer meer gaat focussen op gezonde voeding en zo. Zo belangrijk om lekker in je vel te zitten. Ik merk ook altijd dat mijn lichaam tegensputtert als ik die focus wat los laat en ongezondere dingen weer meer langskomen…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.