DKW Woonvision + Win €50,- Shoptegoed

Je leest het goed! Eindelijk weer eens een win-actie, dit keer met DKW Woonvision. Benieuwd naar mijn nieuwe spulletjes? Scrol dan alvast naar beneden. Ik heb er vanmiddag foto’s van gemaakt en ben wel trots op het eindresultaat. Het is altijd weer even wennen om productfoto’s te maken, je wilt het mooiste plaatje vastleggen en de kleuren moeten ook realistisch overkomen. Sowieso gebruik ik altijd daglicht om de mooiste foto’s te maken. Vroeger deed ik vaak mijn lichtboxen of ringlamp aan, maar deze gebruik ik eigenlijk nooit meer. Benieuwd naar mijn kussens/vaas/droogbloemen/waxinelichtjes?

Ik had echt wel eventjes moeite om de juiste dingen bij elkaar te zoeken. Op internet vind ik dit toch een stukje lastiger. Ik ben even creatief geweest en heb op picmonkey een collage gemaakt waardoor ik alles naast elkaar kon zien. Hierdoor kon ik makkelijker een besluit maken! Onze hoekbank is groen waardoor ik met geel/goud tinten ben gaan werken. Dit heb ik nu ook laten terugkomen in onze nieuwe items, hierdoor is het nog meer één geheel geworden. Onze eerste kussenset was niet verkeerd, maar ik was er niet dolgelukkig mee. Nu ‘klopt’ het meer zeg maar… de droogbloemen vind ik ook enorm tof!

Laten we eerst beginnen met de kussens, ik heb dus voor goud accenten gekozen. Het grijze kussen komt terug in onze kalkmuur, nu nog een keer een plaid in deze kleur/patroon vinden. Als je mij een kleine twee jaar geleden had gezegd dat ik gouden kussens zou kopen, dan had ik je voor gek verklaard. Ik? Goud? Nee, echt niet! Lekker nude tinten en lekker simpel recht toe recht aan. Toch zie ik steeds meer unieke patronen en kleuren voorbij komen in ons interieur. Door deze foto werd ik geïnspireerd om hier te shoppen. Die kleuren vind ik echt geweldig, liefde voor die bank ook..

Maar dit maakt het ook leuk, toch? Het ronde velvet kussen breekt de vierkante boel een beetje op. Je kan ook voor een andere vorm kiezen, maar werk een beetje met verschillende patronen, stoffen en grootte. Er komt ook nog een vijfde kussen bij, dat weet ik nu al 😉 Daar moet ik alleen nog even tegenaan lopen.

GOUD PANTERPRINT
OVERIGE KUSSENS

Dan gaan we even door naar deze te gekke vaas/droogbloemen, ik kan hier naar blijven kijken. De nude tinten komen hier wel in terug! Hier zien jullie geen gouden bloemetjes in terug, ik zat er nog aan te denken.. maar misschien met de Kerst! Ik hou jullie natuurlijk op de hoogte haha.. nu is onze woonkamer door de houten jaloezieën een stuk donkerder en de kleuren krijg ik soms niet goed over op beeld. Ik heb deze vaas dus eventjes in onze slaapkamer gezet! Hier had ik om 20:00 nog de juiste belichting! Dankzij Lightroom heb ik er nog een leuk sfeertje overheen kunnen gooien. Ik heb verschillende takken gebruikt, deze kan je hieronder vinden:

BESJESTAK
TARWE TAK BRUIN
GIERST TAK BEIGE
BESJESTAK KORT

De vaas is ook heel uniek! Hij is smal met een kleine opening aan de bovenkant. Er zitten gouden/metalen vlekken op waardoor die heel stoer oogt. Dit past precies in ons interieur en deze tinten komen weer terug in onze nieuwe accessoires. Wil je de vaas wat beter bekijken? Klik dan hier voor de link. Voor €16,50 heb je een hele toffe vaas!

Deze leuke set is via deze link te vinden, je hebt hier een grote collectie waxinelichtjes. Veel succes met shoppen.. hier kan je toch geen genoeg van krijgen? Ik zet deze waxinelichtjes net voor de vaas neer voor een mooier effect. Zeker wanneer de kaarsjes branden is het een prachtig gezicht. Ik kan niet wachten tot het herfst is! Dan kan ik iedere avond weer genieten van mijn waxinelichtjes.

Deze close-ups vind ik ook zo mooi, dus die wilde ik ook nog even in dit artikel delen. Dit soort foto’s zou ik gerust op een kaartje willen afdrukken, of op een posterformaat waardoor ik ze kan ophangen. Hier ga ik nog eventjes over nadenken! Hier heb ik mijn Olympus Pen voor gebruikt, ik ben zo blij dat ik weer deze camera aan het gebruiken ben. De eerste lens was belabberd, maar deze is echt perfect voor mooie close-up foto’s. Voor mijn blog komt dit dus perfect uit! Wat vinden jullie van deze close-ups? En droogbloemen? Ideaal, want ze gaan jaren mee!

Wil jij dus kans maken op een tegoedbon t.w.v. 50,- klik dan hier. Je komt dan op mijn Instagram pagina terecht (en onder deze foto kan je de regels nog eens doorlezen). Ik heb DKW Woonvision onder deze foto getagd, hierdoor kom je makkelijk op hun IG pagina terecht. En volg deze pagina ook om mee te doen, dit is geen straf want ze plaatsen prachtige foto’s! Laat in de comments even weten of je mee wilt doen met deze toffe win-actie! Wie wilt er nou geen €50,- winnen?

Share:

6 Reacties

 1. 27 juli 2020 / 10:51

  De items zien er prachtig uit! Wat mooi zo allemaal bij elkaar ♥

 2. Sigrid
  27 juli 2020 / 17:46

  Mooie items heb je toegevoegd aan je interieur! & die droogbloemen, wauw! Blijven mooi! 😍

 3. Jeannette v Asselt
  28 juli 2020 / 10:26

  Super mooi allemaal .ik shop heel graag bij de Dkw
  Net alles nieuw in teak in bestelling bij jullie, alleen nog geen nieuwe bank en decoratie .maar wat decoratie zou mooi kunnen met de kadobon 😉😉😉 groet Jeannette

 4. 28 juli 2020 / 18:38

  Wat een mooie kussens heb je op de bank! Ik ben daar ook zo gek op, ik zie altijd overal toffe kussens, maar ja, ik heb er al zoveel en ik moet ze wel ergens kunnen laten haha;-)

 5. 28 juli 2020 / 19:15

  Ik vind dat je de woonkamer erg mooi gestyled hebt. Deze items zijn ook heel tof! Ik ben ook gek op kussens, maar helaas heb ik niet zo’n grote bank dus ik houd me nog eventjes in haha. Als we gaan samenwonen dan ga ik los 😉

 6. Marcel
  29 juli 2020 / 19:17

  Wat heb je het mooi ingericht je woonkamer en zulke mooie spullen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.