Wat heb ik gedaan in juli?

Wat heb ik allemaal in de maand juli gedaan? Dat laat ik jullie in dit artikel zien. De weken vliegen echt voorbij en de meeste mensen hebben op dit moment al vakantie. Ik moet nog een aantal weekjes wachten, maar we hebben een geweldig vooruitzicht.. wij krijgen precies onze pup wanneer mijn vakantie begint! Mijn man heeft er dan al twee weken opzitten. Dit jaar gaan we niet naar Italië, dus we kunnen onszelf puur focussen op de pup. Ik hoop zo dat het allemaal goed gaat, vandaag en gisteren zijn we super druk geweest met de achtertuin. We hebben namelijk de schutting planken vernieuwd. De vorige eigenaars hadden die zwart geverfd en dat vond ik enorm donker op z’n smalle tuin. Normaal gesproken is dat hartstikke chique, maar ik zag dat schuurwerk niet zitten (en het dan opnieuw zwart te verven). Plus het was niet zo mooi onderhouden, de planken waren groen, er zaten verfvlekken op en ik wilde graag mooie nieuwe planken. Bekijk hier het eindresultaat.

Marc ging de planken gisteren halen en we gingen eerst naar het Leidsche Rijn in Utrecht, wat een prachtige winkelstraat daar zeg. Het is net of je in Milaan loopt.. daar hebben we even heerlijk geluncht, boodschappen gedaan en even wat winkeltjes bekeken. Ook hadden we nog wat extra servies nodig van de Casa. Gelukkig hadden ze nog voldoende servies van de collectie die wij toen hadden gekocht. Benieuwd naar hoe onze maand eruit zag? Bekijk dan snel de foto’s hieronder.

Lekker voor de eerste keer kip tandoori op, heerlijk voor het eerst weer de BBQ gebruikt, ik had wat lekkere dingetjes gekocht bij de Keurslager in ons dorp. Plus de eerste koopavond die ik moest werken werd ik verrast met een bord friet en een broodje hamburger.

Ook gingen Marc en ik voor het eerst weer sushi eten na máaaaaanden. Het was gewoon alweer eventjes leuk en gezellig om erop uit te gaan. We hebben heerlijk genoten van de sushi. Aankomende zaterdag gaan we uiteten bij Three, want dan zijn we alweer een jaar getrouwd! Een jaar is echt voorbij gevlogen. Het is maar goed dat ik alle verbouwvlogs terug kan kijken, dan kan ik nog eventjes zien wat voor werk we allemaal verzet hadden. Ook ging ik wortels plukken op ons bouwland en er zaten zeer vreemde soorten tussen.. ik maakt eer sap van en combineerde dit met sinaasappelsap!

Ik reed terug over de dijk en zag een prachtige zonsondergang, wat is de lek toch ook mooi. Dit is precies het gedeelte met een natuurgebied. Ook gingen Marc en ik nog bramen plukken op het land, dit was een ontspannend klusje. Je moet alleen wel oppassen dat je vinger niet blijft haken in een doorn. We vulden drie bakken, deze spoelde ik thuis goed om en vroor ze in. Hier maken mijn ouders dan weer sap van.. te lekker! Even nog een foto van onze woonkamer, ik ben nu zo blij hoe het eruit ziet.

Ook gingen we weer bij Doris en Aldwin eten, wat hebben we een gezellige avond met elkaar gehad. Ze had een carpaccio peer gemaakt met honing kaas en walnoten. Broccoli, gebakken aardappelen en zalm in bladerdeeg en het toetje was met Bastogne koek kruimel, kersen, witte chocolade sterretjes, Griekse yoghurt en mango. Dit was ook echt een heerlijk toetje! We hebben een aantal spelletjes gedaan en zijn toen rond half twaalf richting huis gedaan. Doris is nu hoogzwanger en ik vind het fantastisch om te zien hoe goed het met haar gaat. Voor hun is het nu ook echt aftellen.. spannend!

Ook komen er langzaam meer honden spulletjes in huis! Een bench, knuffels, balletjes, knabbel spulletjes, snoepjes, shampoo, velours okergeel kussen hebben we al in huis. Wat moeten we nog aanschaffen? Een uitlooprennetje die we aan de bench vast kunnen zetten. Plasmatten zodat die goed zindelijk kan worden, die moeten we in z’n bench neerleggen. Borstels, schaartjes voor z’n vacht, tuigje en riem. Verder heb ik ook goed contact met Ashley die vorig jaar haar pup bij de Twentsche Weide heeft gekocht. Cookie is ook echt een lieverd! Ik kan niet wachten tot die kleine dril bil hier rondloopt.

Ik ging mijn ouders bezoeken op de camping, mijn nichtje was eventjes aan het bellen met een vriendinnetje. Ook maakte ik nog even een foto van onze zitplek onder de overkapping. Toen was de zwarte schutting nog zichtbaar! En we aten een heerlijke Jimbee meloen, unieke smaak en ze worden bijna niet verkocht in onze supermarkt. Heeft iemand een idee hoe je bij deze meloen kan zien hoe die rijp is? Hier kon ik dus echt niet achterkomen. Verder heeft die pot op onze tafel een ronde kring veroorzaakt.. erg frusterend.

Via de website Brandfield kreeg ik mijn nieuwe Micheal Kors smartwatch horloge binnen. Hier komt nog een complete review van op mijn blog. Hou mijn blog dus goed in de gaten als je benieuwd bent naar de complete review. De batterij slurpt wel extreem, maar hier staat die om bekend. Het plus punt? Je kan het horloge binnen no time weer volledig opladen. En je hebt echt onwijs veel keuze qua wijzerplaten, love it! Ook kan je een fitmodus instellen waardoor je continue gedrild wordt om te bewegen.

Er is een nieuwe werkplek gecreëerd bij de Intratuin waar ik werk. Is het geen sfeervolle plek geworden? We hebben nu ook een wand vol met droogbloemen, echt zo tof! Plus je zit wat hoger waardoor je echt volledig overzicht hebt. Het is even wennen want ik begon in een verbouwing dus ik heb dit opgebouwd zien worden. Mijn twee collega’s zijn er ook mega happy mee! Ook zijn we flink aan het strepen op de kalender die mijn nichtje heeft gemaakt, is het niet cute?

Even nog een shot van mijn nieuwe horloge, de keuken die ik volledig had opgeruimd/schoongemaakt en de nieuwe spulletjes van DKW Woonvision. Echt zo blij mee! Benieuwd naar deze spulletjes? Klik dan even hier om naar het artikel toe te gaan en de items goed te bekijken.

Met mijn nichtje ging ik ook nog even shoppen, ze gaat volgend jaar naar groep 8. Zo leuk om te zien hoe groot ze al wordt! We hebben drie heerlijke kussens uitgekozen, krijtverf voor op de muur op haar slaapkamer, het behang lijkt precies op het lampenkapje wat ze heeft gekozen. Het gaat een oud roze kamer worden, helemaal leuk! Morgen ga ik de muren verven en ik ben benieuwd hoe het gaat worden. Hopelijk werkt krijtverf een beetje zoals kalkverf.. hier moet ik nog even naar gaan kijken. Misschien weet een van jullie het?

Hoe was jullie maand? Wat waren jouw hoogtepunten?

Share:

7 Reacties

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   4 augustus 2020 / 21:38

   Thanks! 🙂

 1. 4 augustus 2020 / 07:26

  Leuk overzichtje! En schattig de pup. Ben benieuwd welke naam het gaat worden. 😉 Er zijn altijd wel dingetjes waar je gaandeweg achterkomt, dat heb ik nu ook. ;’) Speelgoed en niet alles in 1x geven is sowieso verstandig haha. PS: mocht je nog een draagzak willen, die had ik voor mijn pup gekocht maar die vind het helemaal niks en denk meer geschikt voor een ras zoals die van jou haha.

 2. 4 augustus 2020 / 09:10

  Wat een fijne plaatjes weer! Die puppyfoto… Ik smelt! Kan me voorstellen dat jullie enorm aan het aftellen zijn tot ‘ie bij jullie in huis mag komen. Ze hebben ook echt een sfeervol plekje gemaakt op je werk zeg, en droogbloemen… Verleidelijk om niet steeds iets voor in huis te kopen op een werkdag haha.

 3. 8 september 2020 / 21:35

  • Wat een fijne maandje heb je gehad.
  •En heerlijk al dat eten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.