Michael Kors Sofie Gen 4 Display Smartwatch review • Rachèl Kromdijk

Een aantal weken geleden schreef ik een review over een totaal andere smartwatch. Helaas liep ik bij dit horloge toch tegen een aantal dingen aan. Ik heb het horloge teruggestuurd naar
en ben toen weer verder gaan zoeken. Uiteindelijk viel mijn oog op de
. Ook dit horloge had weer een prachtige uitstraling en ik kon mijn ogen er niet vanaf houden. Je had een aantal verschillende modellen van Micheal Kors, maar toch trok dit model het meest mijn aandacht. Daarna koos ik voor de kleur rosegoud. Dit vind ik qua kleur net wat warmer staan, zeker in de zomer! Benieuwd of deze smartwatch wel aan mijn wensen voldoet? Bekijk dan snel mijn complete review hieronder.


Ten eerste is het een prachtig horloge, ook bij deze smartwatch zitten er mooie steentjes rondom het glaswerk. Waardoor het heel chique en toch speels oogt. Er zitten drie knoppen aan de zijkant en het horloge kan je zelf op maat maken. Brandfield stuurt er namelijk ook een setje bij. Dit was echt een makkie! Even het instructiefilmpje kijken en een kind kan de was doen. Zorg dat je er alleen even goed voor gaat zitten en je even de tijd neemt. Dit moet je niet binnen een paar seconde willen doen. Dan kan je uitschieten en dan beschadig je het horloge en dat zou zonde zijn. Verder is dit horloge nu ook flink in de korting, van €369,- voor €219,-. Dat is natuurlijk wel een super prijs voor zo’n smartwatch.


Het horloge heeft een digitaal smartwatch uurwerk. De wijzerplaat is digitaal verwisselbaar en is afgedekt met lcd-glas. De wijzerplaten maken het echt een hele leuke gadget. Op deze manier heb je namelijk altijd een uniek horloge.

Zin in een sportieve uitstraling?

Wissel de band dan voor een silicone band en stel een stoere wijzerplaat in. Dit kan je op het horloge veranderen, maar ook via de handige app. De band is gemaakt van rvs. Dit horloge kan dus jaren lang mee!

Er zit ook één jaar garantie op dit horloge, is er dus iets mee? Klop dan aan bij Brandfield. Bij deze webshop kunnen ze in ieder geval enorm goed schakelen. Je hebt binnen no time een mailtje terug en ik vind ze ook enorm klantvriendelijk. Niets is teveel gevraagd, heb je dus vragen? Stel ze dan gerust aan de klantenservice.


Handige f

uncties //

Ook heeft dit horloge een aantal handige functies. Ik dacht, ik zet er even een aantal onder elkaar. Zo is het voor jullie net wat overzichtelijker. Op de website heb je het complete lijstje staan. Wil je meer informatie? Klik dan
. Laten we nu eens kijken wat je allemaal met dit horloge kan doen! Ik kan je in ieder geval zeggen; genoeg! Zeker als je ermee wilt sporten is dit geen probleem.

-Dit horloge is (spat)waterdicht

-1 jaar garantie

-Verschillende wijzerplaten

-De bandjes kan je zelf verwisselen

-LCD glas

-RVS (kast en band)

-Generatie Gen 4

-Caller ID

-Hartslagmeter

-Spraakbesturing

-Meten van slaapgedrag

-Contactloze betaling

-Muziekbediening

-Google Fit

-GPS (dit is vooral een leuke functie wanneer je sport met dit horloge).Favoriete wijzerplaten

Hier kan ik echt enorm van genieten, waarom? Omdat je iedere dag je horloge kan veranderen qua uitstraling. Ik heb een aantal wijzerplaten geselecteerd en deze behoren wel tot mijn favoriete! Allemaal bevatten ze trouwens wel roze tinten.. dat valt mij nu pas eigenlijk op. De eerste is gewoon een strakke wijzerplaat met een chique uitstraling. De andere vier hebben allemaal bewegend beeld. Bij de een vallen de bloemen/sterren naar beneden. Bij de twee rechter wijzerplaten dwarrelen de vlinders/bloemen over je scherm. Dit slurpt natuurlijk wel enorm veel batterij, dit is dan ook het enige min punt wat ik kan benoemen.

De batterij is gewoon een dingetje, wanneer je het horloge s’nachts hebt opgeladen. Dan kan je er ongeveer 10 uur mee doen, wanneer je intensief een app gebruikt dan zal het batterij verbruik nog wat sneller gaan. Ik moet wel realistisch zijn naar mijn volgers met dit horloge. Het is een plaatje en ik wil nu al niet meer zonder, maar de batterijduur en dat de bandjes best wel prijzig zijn maakt het wel wat lastiger. Het is gewoon heel fijn om een dag met een horloge te doen, maar dat gaat met dit exemplaar niet gebeuren. Hier hebben wel meer smartwatches last van, houdt hier in ieder geval wel rekening mee. Het andere plus punt is dat het horloge wel mega snel weer vol zit nadat die op de oplader heeft gezeten.

Zoals ik al zei, ik ben er mega blij mee en ik kan niet meer zonder dit horloge. Nu het horloge zo in de korting is, is het des te leuker om het aan te schaffen!


Wat vind jij van dit horloge? Laat dat even hieronder weten in de comments.

News