Weekvlog 177 – huis opruimen, shoplog & MK review

Het is weer eens tijd voor een video, vroeger deed ik twee video’s per week inplannen. Helaas gaat dat niet meer sinds ik ben getrouwd, het huis kost al enorm veel tijd. Plus straks krijgen we er ook nog een hondje bij genaamd Ollie, hier hebben we ook onze handen vol aan. Ik ben zo benieuwd naar hoe die is in het echt, we hebben hem nu alleen nog maar in een video voorbij zien komen. Dus in het echt is die soms weer iets anders, we kunnen in de laatste video wel zien dat die een wit neusje heeft en een grijs ruggetje. Maar het zijn echte toverballen dus hij gaat nog enorm verkleuren en wordt misschien zelfs beige/wit. Benieuwd hoe die er nu uit ziet? Bekijk dan de vlog hieronder.

De keuken en onze slaapkamerkast heb ik opnieuw ingedeeld en schoongemaakt. Je bent toch altijd een beetje op zoek naar de juiste indeling. Misschien heb ik die nu dan gevonden? Over een kleine week hebben we dan eindelijk onze Ollie in huis. Teveel gezonde zenuwen… zaterdagochtend gaan we hem halen in Hengelo en op de terugweg word ik dan weer afgezet op mijn werk ‘helaas’. Daarna nog even 5 uurtjes knallen en dan heb ik drie weken vakantie. Ik kon namelijk niet een 4e zaterdag vrij nemen, dus vandaar dat ik nog even een middagje moet werken. Daarna is het volle focus op de puppy haha, wat zal ik hoteldebotel zijn.

Hopelijk kan je deze video een duimpje omhoog geven. Een reactie is helemaal welkom, tot in de volgende vlog! Nu duik ik lekker op de bank met ‘When Calls The Heart’.

Share:

4 Reacties

 1. 17 augustus 2020 / 10:00

  Ik ga je vlog later bekijken als ik meer tijd heb, maar oh wat spannend, dat Ollie nu dan echt bijna komt. Gezonde zenuwen…ZO herkenbaar! Ik zal dat moment dat wij Sketch gingen ophalen ook echt nooit vergeten. Wat zul jij op je werk die middag staan te trappelen om naar huis te gaan. Heerlijk dat je daarna drie weken vakantie hebt, super fijn voor Ollie, zo kunnen jullie goed aan elkaar wennen en heb je eindeloos veel tijd om te knuffelen.

 2. 19 augustus 2020 / 17:45

  Ah zo spannend dat Ollie bijna komt. Wat een leuke naam trouwens, Ollie. Ook fijn dat je nu vakantie hebt. Zo heb je alle tijd voor jullie nieuwe gezinslid. Geniet vooral van deze tijd!

 3. 19 augustus 2020 / 22:30

  Ahhh bijna al! Wat gaat het snel (al gaat het voor jou waarschijnlijk niet snel genoeg ;)) Ben heeel benieuwd naar jullie pupper! En hoe fijn dat je ook bijna vakantie hebt, woehooe!

 4. 20 augustus 2020 / 15:03

  Zo spannend dat jullie hondje bijna komt, hele leuke naam hebben jullie bedacht! Ik ben zo benieuwd. 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.