REVOLUTION palette review.

Wat had ik het vorige week zaterdag naar m’n zin, ik ging weer product foto’s maken en ik ben helemaal blij met het eindresultaat. Niet teveel bewerkt en de kleuren springen er goed uit! Ik heb nog steeds een grote liefde voor bloggen. Maar ik had de afgelopen maanden niet tijd voor dit soort artikelen. Terwijl ik dat altijd enorm graag deed! Dus scrol snel naar beneden voor meer foto’s. Ik kocht op Beauty88 een aantal beauty producten waaronder dit prachtige palette van Revolution. Benieuwd naar de swatches? En de look die ik ermee gecreëerd heb? Ik kan je vertellen, ze zijn prachtig!

Ondertussen ben ik de serie van Gabriel Fernandez aan het kijken. Een hele zware serie en enorm heftig. Het gaat om een jongetje van 8 die door zijn ouders werd gemarteld en vermoord. Je ziet er foto’s voorbij komen en die zijn echt verschrikkelijk. Verder is Ollie twee dagen bij mijn ouders geweest en hij moet nog enorm wennen. De bijt aanvallen blijft die houden, maar nu geven we een tik op zijn neus zodat die weet dat dat niet mag. Het is best pittig zo’n pup opvoeden, maar hopelijk wordt het snel wat makkelijker. Gisteren ging ik bij de lek met hem zitten en bootjes kijken, hij ging naast mij zitten en bekeek de boten op zijn gemak.

Dit zijn de eerste swatches van het palette, het zijn mooie en duidelijke swatches. Het palette kocht ik voor €4,99 en ik wilde graag een palette met wat warme tinten. Die kan je namelijk altijd mooi combineren met wat andere kleuren. Welke kleuren springen er voor mij het meest uit? De peach/oranje kleur vind ik prachtig om mee te blenden. De donkere kleur gebruik ik graag om een ooglook wat meer smokey te maken.

Het zag er in ieder geval super goed uit, helaas hadden sommige kleuren wel wat fall-out. Dit ging dan voornamelijk om de donkere en matte oogschaduws in dit palette. Zorg dus dat je niet je foundation hebt aangebracht voor je de oogschaduw. Of je moet de fall-out met een luchtige poederkwast wegvegen, dat is natuurlijk ook een optie.

Laten we doorgaan met de andere swatches, de eerste vind ik sowieso te geel/goud-achtig. Deze zal ik vrij weinig gaan gebruiken, de tint ernaast alweer een stuk vaker. Ik ga liever voor de tinten die erna komen, op deze manier kan je een hele rustige look creëren, of een smokey eye.. dat resultaat kan je hieronder bekijken. Je hebt in ieder geval genoeg bruin tinten in dit palette. Zelfs met een paars/rood tintje erin! Dit past perfect bij mijn groene ogen, hierdoor knalt de groene kleur er nog meer uit. De shimmer oogschaduws vind ik ook echt prachtig, hier kan je dan een prachtige halo-ooglook mee creëren.

Wat is dat precies, een halo-look? Je maakt in principe een smokey eye, maar je pressed een shimmer of lichte kleur op het midden van je oog. Dit kleurtje herhaal je ook precies aan de onderkant van je wimperrand. Op deze manier creëer je dan een halo-effect.

Hier zijn dan eindelijk de complete look foto’s! Dit was trouwens mijn birthday look, wat vinden jullie ervan? Ik kan de kleuren goed hebben bij mijn haarkleur, oogkleur en bij de jurk die ik die dag aan had. Ik ben in ieder geval happy met het palette en ik zal zeker items blijven bestellen van het merk Revolution. De potjes pommade voor mijn wenkbrauwen zijn ook binnen gekomen en daar komt binnenkort ook een review over op mijn blog. Deze potjes zijn zo cheap, maar werken zo goed!

Dit was alweer de review, ik hoop dat ik weer wat mensen heb geïnspireerd. In ieder geval nog een hele fijne avond iedereen en als jullie meer van dit soort artikelen willen zien (laat het dan even hieronder weten). Dan ga ik namelijk meer product foto’s maken en misschien weer meer looks creëren. Dit heb ik altijd met veel plezier gedaan! Dit weekend ga ik ook weer met make-up kwasten aan de gang. Ze wilt ook graag dat ik haar haren doe. Hier gaan we nog eventjes naar kijken, ze gaat er in ieder geval prachtig uitzien!

Share:

9 Reacties

 1. 18 september 2020 / 20:51

  Wat een mooi palette en de look ziet er ook prachtig uit! Echt mooie kleurtjes. Wel een vraagje, is het paletje dierproefvrij? Dat vind ik namelijk wel belangrijk als ik make-up koop!

 2. 19 september 2020 / 12:00

  Wauw Rachel, wat ben je mooi! Echt een prachtige look hoor! Die krullen staan er ook zo mooi bij. Ik hoop echt dat met Ollie gauw wat rustiger word, voor jullie allemaal! Ik merk dat je het inderdaad heel pittig vind. Ieder hondje is natuurlijk anders, dus je kan er als buitenstaander ook eigenlijk zo weinig over zeggen;-( Ik had trouwens inderdaad over die serie gehoord en gelezen. Vreselijk, dat mensen hun kinderen dit aandoen. En volgens mij was het in dit geval ook zo tragisch omdat er diverse mensen in de omgeving van dat jongetje al aan de bel getrokken hadden, maar dat er dus niet (op tijd) ingegrepen is:-(

 3. 23 september 2020 / 19:49

  Wat een prachtige warme kleuren. Pigmentatie ziet er ook top uit. Dit zijn ook kleuren die ik graag draag. Vind ze ook erg mooi voor deze tijd van het jaar 🍁. Je look ermee is prachtig geworden. Vind dit soort artikelen erg leuk, dus mag je, als je tijd hebt, zeker vaker doen!

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   7 december 2020 / 15:47

   Super lief Fabienne, thanks voor je comment.. fijne week verder

 4. 28 september 2020 / 19:52

  Ooh dit palette heb ik ook al een tijdje in de kast liggen. Jouw look is wel echt heel mooi, moet ik misschien ook eens proberen!

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   7 december 2020 / 15:47

   Gewoon doen Evi! Gaat er vast prachtig uitzien 🙂

 5. 30 september 2020 / 21:22

  Hele mooie kleuren! Moet zeggen dat ik de pigmentatie matig vindt, maar in jouw look ziet het er super uit!

  xx

 6. 9 oktober 2020 / 14:52

  Ik vind dit merk altijd zo onwijs goed! De look die je ermee gemaakt heb, staat je prachtig en ik ben jaloers op je krullen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.