Weekvlog 178 – Meet Ollie onze pup

Er staat weer een compleet nieuwe vlog online, dit keer een vlog vol met Ollie! Dus ik zal zeggen geniet van dit bolletje pluis en vanmiddag gaan we met hem naar de dierenarts. Daar krijgt die zijn derde enting, daarna kunnen we ook eindelijk naar het strandje naast ons huis. Hier komen heel veel honden en dit wordt afgeraden wanneer je pup nog niet de laatste enting heeft gekregen. Wij hebben dus iedere keer netjes hetzelfde rondje gelopen (blokje om het huis). Hierdoor wordt die ook wat zelfverzekerder door en komen er niet teveel nieuwe dingen op hem af. Wanneer je elke dag een ander rondje loopt wordt die extreem overprikkeld.

We hebben dit al een aantal keren meegemaakt met onze Ollie Bollie en dan is die extreem druk en bijterig. Dit willen we dus zoveel mogelijk voorkomen, al is dat soms lastig. Gisteren zag die bijvoorbeeld ook een jongetje op een fiets, step en speeltoestel.. dan is die ook helemaal bang. Eventjes ernaast gaan zitten en hem geruststellen, meer kan je niet doen. Plus heel veel mensen willen hem aaien en ik kan hier moeilijk nee tegen zeggen. Zelf was ik namelijk ook altijd zo en nu weet ik pas hoe vervelend dit is nu we zelf een hond hebben haha. Want een nieuw persoon is weer een prikkel erbij, plus hij gaat pas weer lopen wanneer die persoon uit het oog is. Het is trouwens heerlijk weer vandaag dus misschien kunnen we vanavond eventjes relaxen op het strand.

Geniet in ieder geval van de vlog en vooral van onze Ollie. Het is een ondeugd en we hebben veel gebroken nachten erop zitten, maar het gaat steeds een stukje beter. Het douchen vind die al iets minder eng, auto rijden gaat al wat beter, aan de riem lopen ook en hij komt er niet meer midden in de nacht uit. Vanmorgen was het zelfs kwart over 6 dus dat was prima. Zo heb je nog wat aan je dag he, hij lijkt dubbel zolang te duren haha.

Share:

4 Reacties

 1. Silke
  27 september 2020 / 22:18

  OOOH ik denk dat ik verliefd ben geworden op Ollie !!

 2. 28 september 2020 / 09:57

  ohhh wat kan ik me voorstellen dat het lastig is soms met een pup. Enerzijds kan je m achter het behang plakken omdat het zoveel werk en aandacht is en anderzijds issie zoooooo cute! dan zie je dat koppie en dan is het volgens mij weer goed, haha 😉 wat een schattige illustratie ook. Heb jij die zelf gemaakt?

 3. Natascha - Beautyopinie
  29 september 2020 / 11:27

  Ohhhhhh hij is echt te schattig hoor! Ik smelt 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.