DogstoriesOfficial Accessoires

Het is weer tijd om iets nieuws met jullie te delen, onze Ollie is momenteel 14,5 week oud. Het gaat steeds beter en hij vind mensen enorm leuk. Als die iemand ziet dan gaat die netjes zitten en dan wacht die tot diegene naar hem toe komt. Hij gaat dan een beetje springen en wordt dan super enthousiast. Wanneer diegene het leuk vind dan laat ik Ollie ook maar z’n gang gaan. Iedereen reageert leuk om hem! Dat is wel een voordeel van z’n hondje, ze hebben een hoog aaibaarheidsgehalte. Ollie heeft wel een doggo clock ontwikkeld, iedere ochtend blaft die ons om 6 uur wakker. Dan moet die een poepje/plasje doen. Daarna slaapt die soms nog een uurtje door en dan gaat Marc z’n wekker ook. Meestal blijf ik dan nog even 20 minuten liggen en daarna ga ik eruit.

Maar goed laten we het eens hebben over mijn nieuwe doggo accessoires. In een eerder artikel had ik het al over een aantal spullen die ik zou willen. Ik ben op een instagram terechtgekomen en toen werd ik spontaan verliefd. Dogstoriesofficial creëert namelijk echt de mooiste accessoires voor je huisdier. Ze werkt met prachtige velvet stoffen en ik heb er alweer een aantal op het oog. Ollie groeit nog een aantal kilo dus ik moet mezelf nog eventjes inhouden. Ik heb wel voor deze toffe cognac versie gekozen. Al is deze nog veelte groot voor onze pup haha. Mijn man Marc vond deze set ook echt heel stoer, zeker met de zwarte details die erop zitten.

Ze verkoopt sinds een aantal weken nu ook strikjes. Hoe cute zijn die? Ollie krijgt deze binnenkort ook om, hij moet dan nog even iets groter zijn. Want nu zakt de strik onder zijn koppie. Ze werkt nu met klittenband zodat de strik goed blijft zitten, dat is wel top! Kijk hoe tof en stoer dit velvet stofje is, ik ben fan. Ze heeft ieder item prachtig gewerkt met mooie details en haar logo kan natuurlijk ook niet ontbreken.

Het uitlaten is op deze manier natuurlijk echt een feestje, we hebben wel gekozen voor een harnasje, op deze manier trek je niet zo aan het nekje van de pup. In de toekomst komt er ook nog een mooi halter van Dogstoriesofficial bij. Dit is veel fijner lopen voor de hond, ideaal! Wil je een item bestellen? Stuur haar dan een DM, dan maakt zij je bestelling in orde. Iedere keer als ik weer iets nieuws voorbij zie komen ben ik fan. En dat merkt ze ook, want ik deel vaak haar stories! Bekijk hieronder de riem van Dogstoriesofficial. Als ik deze foto zie dan denk ik, wauw Ollie.. wat groei je toch! Wat logisch is, maar als je foto’s terugkijk dan valt het ons pas echt op.

De halsband die hieronder te zien is vind ik ook echt prachtig. Liefde voor deze velvet stof. Ik vind het er echt ge-wel-dig uitzien! Ze verricht echt vakwerk en ik gun haar nog veel nieuwe bezoekers/klanten! Ze heeft ook een website en daar kan je ook een bestelling plaatsen. Klik hier om naar de officiële website van Dogstoriesofficial te gaan. Ook zijn er een aantal halsbanden in de sale! Deze sale artikelen kan je bekijken op Instagram.

Wat vind jij van deze accessoires? zou jij zoiets aanschaffen voor je hond? Of ga jij liever voor een simpel zwart soort? Ik denk dat ieder baasje hier vrolijk van wordt. Nu sluit ik snel dit artikel af want ik ga Ollie bij mijn ouders brengen. Hier blijft die tot eind van de middag. Dan haalt Marc hem weer op. Hij heeft net lekker gegeten en is nu heerlijk op mijn schoot aan het slapen. Ik vind het dan altijd soort zielig om hem wakker te maken. Maar het is even niet anders, nu even mijn doggo tas inpakken en dan gaan we snel richtingen mijn ouders. Fijne dag allemaal!

Share:

3 Reacties

  1. 30 september 2020 / 10:44

    Wat een prachtige accessoire voor je hond! Ik kende dit merk nog niet, maar ben verrast.
    Nu heb ik een kleine chihuahau, deze heeft een tuigje om omdat dit vaak beter gaat met het lopen.

  2. 30 september 2020 / 13:20

    Pittig dat Ollie jullie al om 6.00 uur wakker maakt, maar gelukkig dat jullie daarna nog wel even verder kunnen slapen. Fijn dat het steeds beter met hem gaat.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.