Just An Attitude Forêt Sacré

Het is tijd voor een review, dit keer over een heerlijk ruikende kaars van het merk Just An Attitude. Deze naam vond ik voor een kaarsenmerk al zeer verrassend. Benieuwd wat ik van deze kaars vindt? Bekijk dan snel het complete artikel. Ik had aangegeven dat ik van wat zwaardere geuren hou. Denk bijvoorbeeld kaneel, sandelhout, musk etc. Toen kreeg ik deze beauty opgestuurd. Hoe heet deze kaars? I don’t care attitude. Er staat ook een bijzondere boodschap op de kaars. Die kan je hieronder lezen.

Zelf ben ik echt een herfstmens, ik kan echt enorm genieten van dit seizoen. Nu met een hondje is het wel eventjes wennen, want die moet gewoon in de regen uitgelaten worden. En dan is die net gedoucht en dan is die weer zeiknat haha en ruikt die weer naar hond. Ach, daar ga ik ook wel weer aan wennen. Maar ik blijf wel netjes zijn pootjes af doen, anders kan ik wel iedere dag gaan dweilen. Vanavond zit ik heerlijk met een plaid over me heen op de bank, dit kaarsje brand achter mij op onze robuuste plank en er staat een kop warme thee op mij te wachten. Ben jij ook een herfstpersoon? Of kan jij meer genieten van de lente/zomer? Dit vind ik ook heerlijke seizoenen, alleen dan moet ik wel lekker vakantie hebben.

Wat maakt de kaarsen van Just An Attitude anders? 

Wel, al deze kaarsen worden in België met de hand gevuld. Bovendien beschikken ze over een geurpercentage van 8%. Als je weet dat dit bij heel wat andere kaarsen tussen de 2% en 4% ligt, dan merk je meteen waar ze met deze unieke kaarsen het verschil maken. Het glas, de 3D sticker, de verpakking en bijzondere kaartjes: over elk detail is nagedacht en door een getalenteerde designer ontworpen. Al deze kaartjes zijn trouwens 100% recycleerbaar, dus over duurzaamheid hoef je ook al niet wakker te liggen. 

Hoelang branden de kaarsen?

Reken op een levensduur van minimaal 80 branduren. Dat is ook mega lang, dus je kan enorm lang van deze kaars genieten! Als die een avond heeft gebrand zie je amper dat die heeft gebrand. Dat is dus ook een flink voordeel!

Hebben jullie meerdere formaten geurkaarsen?

Nee, op dit moment hebben ze één geweldige kaars van 400 gram en minstens 80 branduren, maar wie weet wat de toekomst brengt. Misschien komen er dan nog wat verschillende maten en geuren bij!

Het verhaal van Just an Attitude

Je kent het vast: je zoekt een uniek cadeau voor een speciale gelegenheid, maar na uren scrollen en zoeken zit je met je handen in het haar. Wat geef je aan die vriend(in) die net een huis heeft gekocht? Of die fantastische collega waarvan je afscheid moet nemen? Dat zijn flinke stressmomentjes, maar met Just An Attitude heb je het perfecte cadeau in handen!

So said, so done. Na twee jaar timmeren aan de productie, werd Just An Attitude geboren. Oftewel: dé gepersonaliseerde luxe geurkaarsen waarmee je ongetwijfeld wenkbrauwen zal doen fronsen en mensen oprecht gelukkig maakt.

Exclusieve kaarsen, voor minder gaan we niet. Een unieke, luxueuze kaars, daar heeft wat ons betreft iedereen recht op. Stuk voor stuk zijn deze kaarsen met de hand gevuld en zorgvuldig ontworpen door getalenteerde designers van Belgische bodem. Maar deze luxe kaarsen zien er niet enkel geweldig uit, ze gaan ook minstens 80 uur mee en de geur is intens, ook wanneer het kaarsje bijna uitgeblazen kan worden … Reken dus niet enkel op een uniek exemplaar qua design, ook de kwaliteit is onovertroffen. It’s just an Attitude! 

Voor elke gelegenheid een Attitude 

Voor elke gelegenheid heeft Just An Attitude de perfecte kaars in huis. En hoewel je zelf bepaalt welke kaars je in huis wil halen, hebben ze allemaal één ding gemeen: ze zijn stoer, elegant, klassevol en een tikje eigenwijs. Een afspiegeling van verschillende persoonlijkheid? In elk geval kun je er tijdens het bestellen van je luxe geurkaars ook nog een persoonlijke boodschap aan toevoegen. Zo maak je de ervaring nog persoonlijker. Reken maar dat de ontvanger er gelukkig van wordt. Het is een snel en eenvoudig cadeautje, maar dan wel eentje waarmee je gegarandeerd scoort. Iedereen gebruikt kaarsen, toch? En de meeste mensen worden er happy van!

In tijdsnood? Wij bezorgen jouw gepersonaliseerde kaars rechtstreeks aan de ontvanger! Stress dus niet, het komt goed!

Wat andere mensen over je denken? You don’t care! Jij hebt de touwtjes van je eigen leven immers stevig in handen. Jij baant je eigen weg en de mening van andere raakt je koude kleren niet. Wel, ben jij zo’n type dan is de ‘I don’t care attitude’ dé kaars die je in huis moet hebben. Niet dat je wakker ligt van kaarsen, maar toch … 

Het maakt je niet uit wat andere mensen van je denken of zeggen. Jij bent de regisseur van je eigen leven en niemand zal jouw doelen ooit in de weg staan.

Forêt Sacré

Vul je huis met de perfecte combinatie van sandelhout en dennennaalden. Deze intense en mysterieuze geur bevat een warm, zoet en leerachtig parfum. 

Ik ben in ieder geval fan van deze kaars, hij gaat mooi op in ons interieur en de geur vind ik echt heerlijk! Wil jij ook even rondneuzen op deze website? Klik dan hier om naar de website van Just An Attitude te gaan.

Share:

5 Reacties

 1. 2 oktober 2020 / 10:29

  Klinkt goed! Ik vind de kaars een luxe uitstraling geven in het interieur. Staat echt mooi bij jullie in huis, de foto’s zijn wederom prachtig Rachel!

 2. 2 oktober 2020 / 12:12

  Oeeh, klinkt heel fijn. De kaars ziet er ook echt super chique uit, love it!

 3. 2 oktober 2020 / 14:58

  Klinkt als een hele fijne kaars, ik vind in dit seizoen kaarsen heeerlijk om ’s avonds lekker aan te doen 🙂

  Had op de website gekeken, maar ik vind 60 euro voor iets wat je opbrandt dan wel weer veel haha!

 4. 4 oktober 2020 / 20:44

  Ik ben echt dol op kaarsen, dus ik heb deze review met veel plezier zitten lezen. Ik vind het verhaal achter het merk echt heel tof. Daarnaast is de kaars ook nog eens decoratief, ik snap dat je er heel blij mee bent :)!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.