Wat heb ik gedaan in September?

En we zijn alweer een maand verder mensen, waar blijft de tijd?! En ook onze Ollie is enorm aan het groeien, niet alleen in breedte, maar ook zijn haar wordt steeds langer. Het worden hele lokken haha! Maar in dit maand overzicht zien jullie precies wat ik heb gedaan. Heel veel mensen vinden dit lastig om te delen, maar ik vind dit persoonlijk de meest leuke artikelen die je kan maken/delen. Ik vind het echt super leuk om foto’s uit te zoeken en te delen met mensen, vandaar dat dit artikel tot mijn favorieten behoort. Ik waarschuw jullie alvast dat ik heel veel foto’s van Ollie er tussen heb zitten. Hier kan ik niets aan doen, hij heeft gewoon een hoge aaibaarheidsfactor.

Mijn energie gaat de laatste tijd een beetje op een neer, de ene dag kan ik alles aan en de andere dag kan ik amper mijn bed uit komen. Normaal gesproken heb ik hier helemaal geen last van. Ik hou namelijk echt van dit seizoen en de regen maakt mij helemaal niet depri. Maar ik heb weleens lekkerder in mijn velletje gezeten, ach komt vast wel weer goed! Morgen nog even een dag werken en dan heb ik donderdag weer lekker vrij. Mijn kasten staan er in ieder geval weer netjes bij, eergisteren heb ik nog heerlijk mijn bed verschoond dus daar duik ik straks meteen in.

Na The Home Edit te hebben gekeken was mijn kast toe aan was Home Edit. Ik heb al mijn boeken eruit gehaald en die op kleur gesorteerd. Hierdoor creëer je een overzichtelijke kast en je boeken heb je sneller gevonden. Klinkt gek, maar het werkt echt! Verder moet ik echt iets met mijn kledingkast gaan doen in onze slaapkamer. Of een kastdeur ervoor, maar dit werkt niet meer. Het ziet er prachtig uit, ik weet het. Maar al dat stof.. en ik kan mijn kleding niet op stapels gooien omdat het er dan niet meer uitziet (tenminste, zo denkt mijn brein).

Weer ons vloerkleed teruggelegd en dat ging super goed, tot we Ollie alleen lieten. Marc kwam beneden en hij liep met een hele pluk uit het vloerkleed in zijn bekkie, dus vloerkleed weer naar boven haha. Daarna op de zondag nog even met Ollie en Marc gefietst. Als de bovenkant los zit wilt die er gelijk uit. Dus rits weer dicht en Ollie weer veilig in het mandje. Als ik Ollie op mijn schoot heb lijkt die al zo groot.. maar als ik deze foto bekijk is die echt nog zo klein…

Even weer op de moestuin geweest en deze prachtige maiskolven geplukt, kijk die kleurtjes nou.. prachtig! Helaas had ik ze willen drogen in onze schuur, maar daar was het achteraf toch te vochtig.. dus alle kolven waren verrot.. kak. Maar deze snack paprika’s smaakte heerlijk!

Op de terugweg naar huis zag ik deze prachtige lucht, is het geen plaatje? En Ollie kan soms zo heerlijk op je schoot in slaapvallen.. hoe pluizig? Te lief! Ook ben ik super blij met mijn nieuwe kaars van Just An Attitude. Echt een heerlijke warme herfst geur, perfect!

Toen was het tijd voor Ollie zijn derde inenting, dit keer piepte die alles bij elkaar.. zo zielig. Zijn tweede enting ging eigenlijk super goed, 1 piepje en klaar. Nu kroop die letterlijk helemaal over de grond en hij bleef piepen, heel sneu. De rest van de dag was die een beetje van slag en enorm moe. We gingen na het dierenarts bezoek richting de dierenwinkel, dat vond Ollie een stuk leuker. Eventjes vogels kijken met zijn baasje!

Plus we hebben nog heerlijke dingen voor hem gekocht, wat een bofkont is het toch ook! Hij heeft echt een heerlijk hondenleven op dit moment. Beetje slapen, poepen, plassen en nog meer slapen haha en oja.. veel snoepjes eten! Niet teveel natuurlijk.. maar hij weet ook precies achter welk kastje die staan. Ook ben ik weer begonnen met Jane The Virgin, wat een heerlijke serie is dat toch ook. Seizoen 5 staan momenteel online!

Ik maakte weer ons favo receptje van Hello Fresh en de dag erna groene spaghetti, dit is helemaal een favoriet van ons. S’avonds kwam er nog een visagie klantje naar mij toe. Ze had i.p.v. een bruiloft nu een love shoot, door het Corona ging hun bruiloft niet door. Dus ze kregen nu een love shoot aangeboden. Ze zag er echt prachtig uit! Ook heb ik nog wat krullen gemaakt en het haar naar achteren gestoken. Ze wilde geen vlechtjes of half opgestoken, dus we hebben het zo gelaten.

Toen maakte ik nog een heerlijke Italiaanse schotel en een overheerlijke broccoli salade. Willen jullie hiervan het recept weten? Ik vind rauwe broccoli lekkerder dan gekookt op dit moment. Toen was het tijd om Ollie naar mijn ouders toe te brengen, even nog een dikke knuffel en een afscheidskus. De dag erna kwamen mijn zus en nichtje langs om even met Ollie te knuffelen. Die zijn ook zo gek op hem!

Mijn nichtje die heerlijk met Ollie aan het kroelen was in de hal. Dit is ook een favoriet plekje van Ollie.. hier kan die de hele straat in de gaten houden. Ziet die een hond? of een kind met een step, dan gaat die op een hele schattige manier blaffen haha. Omdat we hem een paar keer hebben gecorrigeerd wanneer die hard blafte, doet die nu een ingetogen blafje haha. Dat klinkt een stuk beter! Ook haalde ik nog een aantal plantjes op mijn werk, ziet er goed uit toch? Heerlijk wat kleur in de tuin.

12 september werd ik alweer 28.. nogmaals, de tijd vliegt voorbij. Dit jaar is enorm snel gegaan, maar we hebben weer hele leuke dingen mogen doen. En ik mocht weer een jaartje ouder worden, plus nog steeds bloggende, wie had dat gedacht! Ik maakte nog even een make-up look met mijn nieuwste make-up revolution palette. Bekijk via deze link mijn complete review. Het is echt een plaatje en de perfecte kleuren voor de herfst periode. Even nog een kusje van mijn vriendje!

Mijn nichtje Julia en Merel kwamen bij ons logeren, ze kwamen allebei op zaterdagavond en toen ik uit mijn werk kwam bakte ik een aantal pannenkoeken. haha ik vind dikke pannenkoeken lekkerder dan die hele dunnes. Maar hier waren de meningen over verdeeld, ik ben echt van de fluffy Amerikaanse pannenkoeken. Maar goed, uiteindelijk hebben ze s’avonds nog wat chips en thee op. We keken met z’n vieren The Polar Express film. Echt een heerlijke kerstfilm, de eerste van ons dit jaar!

De volgende dag gingen we heerlijk met z’n vieren ontbijten, mijn man had verse jus gemaakt en een afgebakken pistolet is altijd smakelijk! Daarna gingen we heerlijk tekenen met z’n alle. De linker heeft mijn nichtje gemaakt en de rechter ben ik mee bezig geweest. Het was best wel weer pittig na 10 jaar niet meer te hebben getekend. Ik wil wel hier weer iets meer mee gaan doen, ik vond het altijd zo ontspannend. Maar he, niet slecht voor een meisje van 11 toch? Het zit in der genen haha..

Even nog wat foto’s gemaakt van mijn nichtjes, wat zijn het toch knapperds he? Julia is ook zo gek met Ollie, die kan letterlijk niet van hem afblijven haha.. zelfs als die sliep maakte ze hem wakker om met haar te spelen, hij sliep die avond als een blok haha! Ik hing op maandag nog even de kerstverlichting op, heerlijk toch? Echt een sfeervolle overkapping weer. Plus de overkapping is aan de rechterkant nu dichtgemaakt, dus nu blijft het heerlijk droog bij de achterdeur. Ik heb dit muurtje nogmaals wit geverfd, want die was door de regen weer helemaal smerig en groen geworden. Nu is het weer een heerlijk schoon en strak hoekje!

Mijn moeder moest deze dag op Ollie passen en gaf hem even door het raam aan mijn nichtje Julia, dat gezicht! Ik moest zo hard lachen om deze foto.. wat een stel zeg! Op deze tweede foto had ik hem net gedoucht en gekamd.. wat een fluffy beestje he? Die pootjes ook… op de derde foto had ik hem buiten met de tuinslang een beetje nat gespoten.. oeps!

Even nog een groepsfoto, mijn nichtje Merel heeft een aantal kledingstukken van mij gekregen en die draagt ze met veel plezier. Wat is er nog leuker dan kleding krijgen van je grote tante? Dus ze leeft bijna in deze knal roze trui! Mijn man heeft even deze foto van ons gemaakt, leuk toch? Ook nog even een foto van ons samen, nu die nog wat kleiner is..

Het nieuwe vloerkleed is binnengekomen, is het geen plaatje? Deze was nu in de sale bij de Karwei. Ik wilde nog graag een vloerkleed op mijn werkkamertje omdat ik dan deze winter geen koude voetjes krijg! Ik draag namelijk niet continue pantoffels.. Verder ben ik echt verliefd op ons kleine deugnietje. Het gaat ook per week steeds meer vooruit, mijn man heeft morgen een theorieavond en daarna beginnen we met puppycursus. Ik hoop dat die hierdoor nog iets beter aan de riem gaat lopen.

Even nog een paar foto’s van onze pluizebol, op de tweede foto is te zien hoe die op zijn baasje wacht. De derde foto is ook TE CUTE! Hoe was jullie september? Welke dingen heb jij gedaan?

Share:

4 Reacties

  1. 10 oktober 2020 / 14:56

    Leuk om te lezen! Sinds ik zelf ook maandoverzichten maak, sta ik er vaak van te kijken hoeveel dingen we toch gedaan krijgen in een maand die om gevlogen lijkt te zijn. Jij hebt zo te lezen ook weer een hele hoop leuke dingen gedaan!
    Ik ben wel benieuwd waarom het op kleur zetten van je boeken (wat ik er wel altijd heel erg super uit vind zien!) er voor kan zorgen dat je je boeken sneller vindt.

  2. 24 oktober 2020 / 15:10

    Leuk om te lezen, klinkt als een fijne maand! Wat is Ollie schattig zeg! Hij heeft echt een lief koppie!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.