Herfst Tag 2020

Een van mijn meest favoriete seizoenen is de herfst, de meeste mensen zullen mij voor gek verklaren. Maar ik kan er niks aan doen, ik vind het zo’n ontspannen seizoen. Ik word er dus niet somber van , ik kan er juist heerlijk van genieten. De regen die tegen het raam tikt, de onweersklappen, met een plaid op de bank met een warme kop thee… dat is puur genieten! Daarom is het nu weer eens tijd voor een tag, namelijk de ultieme Herfst Tag. Ik heb de meest leuke vragen elkaar gezet, wil jij deze tag ook plaatsen op je blog? Doe het en geniet van iedere vraag.

Waar verheug ik mezelf het meest op? hmm, de kaarsjes die ik weer mag aansteken. In de zomer heeft het geen zin om kaarsjes aan te steken.. maar nu kan ik ze rond 19:00 alweer aansteken! Ik heb momenteel drie zakken waxinelichtjes in onze kast liggen.

Favoriete thee smaak momenteel drink ik alleen Mango thee, maar ik heb niet echt een specifieke favoriete theesmaak. Gember, Citroengras, cranberry groene thee vind ik ook allemaal lekker.

Favoriete herfstdrankje de echte dikke chocolade melk met slagroom!

Favoriet herfstgerecht stoofpotje met de volgende ingrediënten: rode wijn, tijm, champignons, ui, riblappen, bouillon, laurierblaadjes en nog wat geheime ingrediënten. Dit potje combineer ik dan met witte rijst.. te lekker! Dit gerecht maak ik tegenwoordig met mijn slowcooker, op deze manier wordt het vlees super zacht!

Wat voor decoratie wil ik gaan aanschaffen? ik ben enorm aan het pinnen op Pinterest. Ik zie namelijk allerlei toffe ideeën voorbij komen, benieuwd naar mijn opgeslagen pins? Klik dan hier om naar mijn Fall Decorations map te gaan.

Favoriete geurkaars op dit moment gebruik ik op ons toilet wax kaarsjes. Ik gebruik vaak warme geuren zoals musk, sandelhout etc. In de woonkamer hebben wij een diffuser staan van Geurwolkje en de overheerlijke kaars van Just An Attitude. Deze bevatten allemaal warme geuren waardoor ons huis heerlijk ruikt!

Vier ik Halloween? Nee, wij vieren dit niet. Al wordt dit wel steeds meer normaal in Nederland. Ik heb er niet veel mee, ik vond het wel altijd tof om te schminken rond deze tijd! Ik heb zelfs in de NYX Face Awards top 10 gestaan, bekijk hier mijn look. Soms was ik 4-5 uur bezig met schminken, bekijk hier mijn portfolio. Dit wil ik volgend jaar wel weer gaan oppakken, dan loopt alles hopelijk wat meer op rolletjes.

Appeltaart fan? of ga ik liever voor iets anders? Dat ik dit ooit zou zeggen, maar ik ga voor worteltaart of een red velvet taart! Toen ik voor het eerst hoorde over carrot cake, trok ik een heel vies gezicht. Maar toen ik deze taart voor het eerst zelf ging maken, was mijn visite verrast, maar ik ook! Wat een heerlijke taart zeg, zeker in deze periode (dat komt denk ik door de kaneel/gember). Bekijk hier het recept van deze Carrot cake.

Waar ga ik het liefst heen in deze periode? Naar de bank, of lekker mijn bed in? Nee, maar als ik een openbare locatie moet kiezen dan ga ik voor een schaatsbaan in het centrum. Dit vind ik altijd zo gezellig en sfeervol, plus ik maak ook even graag een rondje op mijn kunstschaatsen.

Favoriete parfum in dit seizoen, tot nu toe is dat toch wel de parfum van Marc Jacobs – Decadence (deze flacon is in de vorm van een tasje). Deze parfum blijf je ook de hele dag (zelf)ruiken, te lekker.. plus hij heeft een unieke en vooral warme geur!

Welke oogschaduw gebruik ik deze periode het meest? ik heb een aantal verschillende pallets waar ik niet uit kan kiezen! Want ik gebruik ze vaak om en om.. oke, een favoriet van mij is het palette van DesixKaty, hier krijg ik nog steeds complimenten over (vooral als ik de donkere en de groene variant draag. Liefde voor die unieke shimmers. Het Born To Run palette van Urban Decay is ook een favoriet van mij. Vooral de kleuren: Smog, Drift en Wanderlist. Plus het Huda Beauty palette New Nude mag niet ontbreken in dit lijstje. Deze warme roze tinten doen mijn ogen goed, laat ik het zo zeggen; ik heb groen/bruine ogen en hierdoor valt mijn groene kleur nog meer op.

Wat draag ik het liefst in deze periode? Jurken gecombineerd met een trui en een dikke panty. Of een trui-jurk.. iets wat niet helemaal langs je lichaam zit, gewoon heerlijk ruimvallende kleding waar je het warm in hebt. Je hoeft je niet continue druk te maken hoe kort je jurkje is, of dat je je benen hebt geschoren 😉

Waar kan je mij in dit seizoen voor wakker maken? carpaccio met truffel mayonaise! Maar een bordspel vind ik ook altijd leuk om te doen zoals Ticket To Ride.

Waar verheug jij je het meest op? Laat je dat hieronder even weten?

Share:

11 Reacties

 1. 10 oktober 2020 / 15:36

  Wat een leuk lijstje! Ik heb die carrot cake opgeslagen, ben nu toch wel eens benieuwd! Deze zomer waren maxi jurken in en ik vind het heerlijk om de warmere versies door te dragen in de herfst!

 2. 10 oktober 2020 / 17:17

  Wat een fijn lijstje. Supertof ook je look van de NYX face awards! Ik word er ook zo blij van dat de kaarsjes en lampjes weer aankunnen ’s avonds.

 3. 11 oktober 2020 / 10:25

  Wat een leuke tag om te lezen. Ik hou echt ontzettend van de herfst <3

 4. 11 oktober 2020 / 10:32

  Heel leuk lijstje 🍁. Ik kan ook erg genieten van de kaarsjes en waxinelichtjes. Ik heb alweer een nieuwe lading geurkaarsen bij Yankee Candle ingeslagen met typische herfstgeuren. Maar kan ik genieten van heerlijke stoof- en pompoen gerechten 🎃.

 5. 11 oktober 2020 / 13:59

  Halloween vind ik ook maar iets geks, maar ik zag laatst wel weer een aantal toffe foto’s op Instagram van mensen in Amerika. Daar is het echt een ding en worden de buitenkanten van woningen ook helemaal versierd met grote spinnen, webben en vleermuizen. Veel werk, maar wel heel tof!

 6. 12 oktober 2020 / 12:40

  Jaaaa de kaarsjes weer aansteken is ook iets waar ik erg van geniet in deze tijd!

 7. 12 oktober 2020 / 14:24

  Heel leuk lijstje! Ik verheug mij echt op alle kaarsjes in huis en het dragen van heerlijke truien, hihi 🙂

 8. 13 oktober 2020 / 10:45

  Ik heb de geurkaarsjes ook weer lekker aan staan, zelfs overdag als ik thuis ben, zo gezellig vind ik dat. Ik drink altijd graag thee, meerdere koppen per dag, we hebben nu weer lekker de Winterglow van Pickwick in huis, dat blijft toch wel mijn favoriet. Alhoewel een beker warme chocomel ook altijd wel echt genieten is, dan krijg ik altijd zo’n herfst-gevoel haha!

 9. 14 oktober 2020 / 10:56

  Wat een leuke tag! Ik ben ook gek op chocolademelk met slagroom <3

 10. 16 november 2020 / 20:14

  Leuke tag! Echte goede warme chocolade melk heb ik al zoooo lang niet meer op! Heb er nu gelijk zin in 😀

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.