Boles d’olor review • Rachèl Kromdijk


Als ik ergens fan van ben dan is dat wel van geurtjes in en rondom het huis. In dit artikel ga ik een aantal geurolie’s van het merk
reviewen. Oorspronkelijk is dit een Spaans merk, maar het wordt onwijs veel verkocht in Nederland. Ik werk momenteel bij de klantenservice in de Intratuin en naast de kassa’s staan de hele dag diffusers aan. Een diffuser is een apparaat die je kan vullen met water, doe ongeveer 2-3 druppels in het water en zet de diffuser daarna aan. Er komt een heel leuk
e omhoog en na een aantal minuten ruikt je hele huis ernaar.

Het apparaat verbruikt weinig stroom en je hebt alleen maar water en een geurolie nodig

.


Vandaag was trouwens mijn vrije dag, Ollie had mij vanmorgen niet wakker geblaft dus dat was heerlijk.. ik deed om 9:00 mijn ogen open en sprong gelijk naar de trap. Ollie zou toch niet mijn vloerkleed helemaal aan gort hebben getrokken? Ik bedoel soms is te stil bij onze pup niet goed haha, maar nee hij zat netjes onderaan de trap te wachten. Wanneer ik naar hem toe loop vliegt zijn staartje alle kanten op. Hij had ons wel vanmorgen om 6:15 wakker geblaft, want dan moet die poepen en plassen. Daarna heeft Marc hem nog eventjes teruggezet achter het hekje en toen heeft die nog geslapen tot kwart over zeven. Toen ging Marc zijn wekker af en heeft die Ollie eten gegeven en beneden gezet. Op deze manier kan ik nog eventjes slapen en kan Marc zich ondertussen klaarmaken voor zijn werk. Maar goed, laten we even doorgaan naar de review!


Op dit moment heb ik vier geurolie’s van het merk Boles d’olor. Klopt, je ziet er drie op de foto, maar ik had er nog eentje bijgekocht: namelijk de Musk variant. Ik ga hieronder alle vier de geuren omschrijven, niet te hard lachen want ik vind dit altijd heel interessant om te doen.

Dit vind ik ook altijd een van de meest moeilijke dingen die er is: omschrijf een geur, beschrijf het in woorden

. Daarom komen er zo weinig parfum reviews voorbij op mijn blog.

Hoe gebruik je dit product: deze geurolie is te gebruiken voor zowel Aroma diffusers (3 – 5 druppels per keer) als voor de keramische diffusers of geurbranders. Voor alle oliën geldt verdun met water. De geurolie is namelijk zeer geconcentreerd.

Pas op! Nooit druppels olie op warm of heet water gooien, dit kan namelijk gaan spetteren.

Ben je ondertussen benieuwd geworden naar de vier geuren? Scrol dan snel nog een stukje naar beneden.


Dit was mijn aller eerste geurolie van dit merk, in zo’n flesje zit trouwens 50ml. Deze beschrijving stond op het internet:

De lotusbloem groeit onberispelijk in het water op zoek naar licht en symboliseert elegantie, schoonheid, perfectie en zuiverheid. Lotus Flower is een geur geïnspireerd op de oogverblindende schakeringen van deze goddelijke bloem. Een schat van de meest verborgen wateren, levend, dynamisch, sensueel en levendig.

Waarom vind ik deze geur naar ruiken?

bloemig

, zoete ondertoon en fris. Dit vind ik voornamelijk een geur voor in het voorjaar of in de zomer. In de herfst/winter zal ik deze olie niet zo vaak gaan gebruiken. Nu moet ik wel eerlijk zeggen dat dit een

ontspannende geur

is. Als je een diffuser in je slaapkamer hebt is deze misschien wel fijn om aan te zetten voordat je gaat slapen. Deze oliën zijn namelijk ook enorm rustgevend!De geurolie Jabon de Marseille heeft een zuivere geur van een net schoongemaakt huis en een kleine aromatische geur van kokos.

Deze geurolie heeft een plaatje van oude zeepjes voorop, toen ik deze geur rook werd ik gelijk enthousiast. Ik dacht namelijk gelijk terug aan de Italiaanse winkeltjes die precies zo kunnen ruiken. Voor ik het wist nam ik hem mee uit het schap en rekende ik de olie einde van de dag af. Helaas was mijn man wat minder te spreken over deze geur.. hij was niet zo enthousiast.

Waar vind ik deze geur naar ruiken: welkom thuis geur, warmte, zoet, leer-achtig, beetje naar een sterk mannenparfum, kruidig. Zelf kan ik erg ontspannen van zo’n geur, mijn moeder vond ‘m ook niet fantastisch. Maar ik vind ‘m echt heerlijk! Zulke geuren kan je ook in de Hamman ruiken in een spa, ik kan er in ieder geval geen genoeg van krijgen.Een houtachtige geur, perfecte samensmelting van het mystieke en sensuele indiase hout met een air van vrijheid, open ruimtes en avontuur. Een open vuur, de zachte streling van rook die de sensualiteit verhoogt wanneer de nacht valt.

Dit vind mijn man wel een lekkere geur, aan de voorkant zijn houten planken te zien. Dus ik ging er ook vanuit dat dit ook een wat stoerdere geur moest zijn. Nu moet ik zeggen dat ik sowieso van de warmere geuren ben, denk bijvoorbeeld aan Marc Jacobs- Decadence. Dit is ook zo’n unieke en warme geur.

Waar vind ik deze geur naar ruiken: warm, ondertoon is wat zoeter, leder, hout, rook, ook lijkt ik iets van sandelhout of musk te ruiken.


Een transparante & fluweelachtige geur. “Draag je parfum?” U wordt waarschijnlijk gevraagd. Het is duidelijk dat je huis ruikt naar pure sensualiteit, zacht als de aanraking van een rozenblaadje op je huid, maar krachtig, volhardend en verontrustend. Ylang Ylang witte bloemen, Muguet met een vleugje Bergamot en Neroli bloemen top notities. Rozenblaadjes, Iris van Florence wortels en Midnight Jasmine bloemen hart. Een intense en aanhoudende witte musk en amberkleurige bries achtergrond.

Zelf ben ik echt fan van Musk, ik gebruik op het toilet van die wax geuren en daar koop ik ook altijd sandelhout in combinatie met musk. Deze twee brand ik dan samen op en dan ruikt ons hele huis heerlijk! Dit is een zachte geur met de ondertoon van musk en witte bloemen, ook de rozenblaadjes ruik je terug in deze olie. Deze geur vind mijn man ook een stuk fijner. Maar, dit is ook zeker een favoriet van mij!


Nu ben ik wel benieuwd wie van jullie een diffuser heeft en dus ook dit soort geuroliën gebruikt? Laat je dat even hieronder weten? Ik ben in ieder geval erg te spreken over deze oliën. Wat is een groot plus punt? Dat je hier heel erg lang mee kan doen en dat voor 11,-

News