EpyfloraTags

Sinds een aantal weken heb ik de tags van Epyfloratags in huis en Ollie draagt ze met veel trots. Via Dogstoriesofficial kwam ik bij Epyfloratags terecht. Ik was namelijk al een aantal weken opzoek naar een unieke naamtag. Overal kwam ik bij de standaard ronde variant terecht. Ja, je kan inderdaad kiezen uit zilver, goud of zwart. Bij Epyfloratags heb je in ieder geval keuze genoeg! In dit artikel ga ik jullie alle naamtags laten zien, een aantal tags zijn extra uniek. Hoe bedoel je uniek Rachèl? Want ze zijn al uniek toch? Jazeker, maar op een aantal tags staat ook Ollie zijn naam.

Donderdag aanstaande wordt Ollie voor het eerst geknipt, ik denk dat we dan een heel ander hondje terug krijgen. We gaan hem niet laten scheren en we houden hem lekker teddy/fluffy hoor! Maar op dit moment kan die weinig meer zien en ik pak er nu even niet meer zelf de schaar bij. Zijn grijze puppy haren kunnen we gedag zeggen en er gaat een stuk van zijn oorhaar af dus de zwarte puntjes die hij nu nog heeft gaan er ook deels af (sad… haha, dat maakt hem juist zo uniek). Maar alle hondjes worden groot en we wisten dat dit ras heel licht kan worden. Lichter qua vacht dan hoe je hem koopt in ieder geval Zelfs hele bruine hondjes kunnen beige/wit worden! Eerst vond ik dit best jammer, want eerst wilde ik een bruin/cognac kleurig hondje. Maar zoals de fokker al zei: ” het gaat op een gegeven moment niet om de kleur, maar om het karakter.. daar wordt je verliefd op”. En daar heeft de beste man gelijk in. We zijn enorm gek op Ollie en hij doet het de laatste weken echt super. Ook kunnen we eindelijk weer normaal samen slapen in één bed. Dit was in het begin namelijk echt een ramp.. sinds een week slaapt die nu alleen beneden (daar loopt die vrij rond) en dit gaat eigenlijk super.

Dit setje heb ik binnengekregen, zijn ze niet prachtig? De onderste tag is glow in the dark dus die hebben we aan zijn harnas vastgemaakt. Dit is extra leuk als we hem s’ avonds uitlaten. De gameconsole was meer een grap richting mijn man omdat hij zo gek is op game. De cognac variant vond ik perfect voor deze herfstperiode. De paraplu’s vond ik enorm schattig en de marble variant is gewoon erg subtiel.

Als ik twee tags moet kiezen waar ik verliefd op ben dan ga ik voor nummer 2 en 3. Dat zijn wel echt mijn kleurtjes, ik ben ook echt gek op dit seizoen. De vallende bladeren en de prachtige bomen die oranje/rood kleuren. Zelfs op Animal Crossing (Nintendo switch spel) worden de bomen nu rood.. hoe gaaf? Oké, ik dwaal af.. sorry!

Maar even zonder gein, deze naamtag is toch wel heel bijzonder. Ik vond deze gameconsole zo leuk dat ik die er spontaan bij bestelde. Je hebt deze ook in een andere variant, bekijk die hier. Maar die vond ik net iets te fel gekleurd voor onze Ollie. Ik ben zelf meer van de rustige tinten.

Als je hier klikt, dan kan je ook een favoriete collectie van mij bekijken. Hier zitten ook de paraplu’s tussen! Maar ik bedoel.. al die kleurencombinaties zijn echt geweldig. Welke opties zijn er mogelijk bij Epyfloratags? Je kan het merk van je bedrijf op een tag laten bedrukken, een naam toevoegen is mogelijk.. eigenlijk is er van alles mogelijk! Overleg het en ze maak het waar.

Ook worden de naamtags met een handig accessoires geleverd. Op deze manier kan je ze overal aan bevestigen. Heb jij je huisdier ook al een naamtag gegeven? Misschien wel een leuk kerstcadeau, het is maar een tip 😉 wij zijn in ieder geval gek op zijn naamtags. Eindelijk past Ollie ook de halsband van Dogstoriesofficial. Deze halsband heeft ook een handig stukje waar je deze naamtag aan kan hangen. Het mooiste is zonder de ring vind ik, maar dan moet je hond wel wat minder haar hebben. Ollie is zo harig dat zelfs zijn halsband momenteel wegvalt, oeps! Wil je Ollie zijn nieuwe kapsel bewonderen nadat die is geknipt? Volg hem dan op Instagram

Waar ik een speciale instagram voor hem aangemaakt? We leven in een digitale wereld en als mijn externe hardeschijf het een keer begeeft heb ik in ieder geval nog een instagram account met de meeste foto’s! Goed excuus toch?

Share:

7 Reacties

 1. 17 november 2020 / 22:48

  Ah wat een mooie tags! Nora heeft er geen een omdat ze ook gechipt is en een tuig met haar naam heeft. Ze zien er wel heel erg leuk uit zeg 🙂

 2. 18 november 2020 / 08:25

  Deze zien er erg leuk! Wij hebben wel een naamtag voor Sketch maar die is van de verzekering en heel erg lelijk, dus die draagt ze nooit haha;-)

 3. 18 november 2020 / 15:09

  Oh wat een onwijze knapperd is het toch en wat een leuke naamtags! Ik ben benieuwd hoe je hondje eruit ziet nadat hij geknipt is!

 4. 19 november 2020 / 13:49

  Wat een mooie en bijzondere naamtags zijn dit! Vind die gameconsole geweldig haha!

 5. 19 november 2020 / 19:42

  Wat een leuke tags! Die onthoud ik zeker voor als ik een hondje neem 😉 (zijn nu nog in de voorbereidende fase hihi)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.