Ana Luisa Earrings review

In dit artikel ga ik het hebben over de prachtige oorbellen van Ana Luisa. Vorig jaar heb ik ook een prachtige set oorbellen mogen ontvangen van dit merk. Ze verkleuren niet en het goud is ook nog eens 100% gerecycled. Dat maakt het nog een stuk interessanter, right? Dit keer mag ik twee setjes reviewen, kijk je eventjes mee?

Because every piece should be handled with great care

Our jewelry is made with clean, low-impact, and recycled materials, and our production process respects both the craftspeople and the earth that make our jewelry possible. Ik vind vooral de laatste zin die ze uitspreken prachtig. We moeten goed omgaan met de wereld, want die geeft ons deze prachtige grondstoffen om mee te werken.

Our goal is to enjoy and celebrate the beauty of the earth without leaving a trace.

14K Solid Gold

Zoals Ana Luisa het zegt op de website, er was al zoveel goud gebruikt in de wereld. Ze vonden dat het tijd was om dit goud een tweede leven te geven en nog shinier! Deze prachtige solidariteit gold pieces zijn gemaakt van 100% gerycled goud van previously owned jewelry, industrial metals and elektronica componenten and with the proper care they will last a lifetime.

Dus zorg goed voor deze sieraden en je kan er je hele leven mee doen! Je kan een natte microfiber doek nemen zonder enig product en dan voorzichtig je sieraad opwrijven. Op deze manier verdwijnen alle kleine krasjes en gaat je sieraad weer mooi glimmen.

Gold Plated Brass

Gold plating is een proces waarmee ze een dikke laag goud over metaal gieten. Ze hebben besloten om hiervoor dikkere metalen producten te gebruiken zodat je er een leven lang plezier van hebt! Deze producten kunnen oxideren, dat wil je niet! Dus zorg met veel liefde voor deze sieraden. Je kan een poetsdoek gebruiken om het product mee op te poetsen. Op deze manier ziet het sieraad er weer als nieuw uit!

Sterling Silver

Sterling Silver has been used in fine jewelry since the 12th century, and we’re keeping the tradition alive. We only use 100% recycled Sterling Silver made of 92.5% pure Silver to match the highest standards for all of our pieces. Zorg dat je voor deze producten een zachte doek gebruikt om de krasjes en andere beschadigingen minder te laten opvallen. Het is altijd goed om je sieraden in een zacht doosje te bewaren. Op deze manier beschadigen de producten een stuk minder.

SUSTAINABLE DIAMONDS

Our diamonds have impeccable clarity, both in makeup and in the making of. They’re lab-grown (no mining required!), meaning their background is traceable, peaceful, and earth-friendly. And just as if they had developed naturally, they have identical brilliance, texture, and chemical makeup as mined diamonds.

CARE

Clean your diamond piece with just warm water everyday to keep its shine and sparkles.

Je kan dus voor oorbellen, kettingen, armbanden en ringen bij Ana Luisa terecht. Ieder genre heeft een uniek aantal sieraden tot zijn beschikking. Geef je ogen goed de tijd en wie weet zit er ook een prachtig sieraad voor jou tussen.

Ik vind de sieraden van dit merk erg fijn dragen. De oorbellen geven niet af, de sluitingen blijven het goed doen en ze zijn subtiel waardoor je ze altijd kan blijven dragen! Dit blijven toch altijd wel favo items van mij, subtiel, klassiek en vrouwelijk. De verzending van Ana Luisa is snel en de oorbellen/kettingen zijn goed en stevig verpakt. Op deze manier kan je met een gerust hart bij deze website bestellen.

Wil je profiteren van een mooie korting? Klik dan op deze link en gebruik de code: rachelkromdijk10

Share:

7 Reacties

 1. 1 december 2020 / 11:41

  Wauw wat een prachtige sieraden. Heel chic. Ik vind het een mooie gedachte dat ze het goud een nieuw leven geven en hergebruiken in deze sieraden. Dat maakt het dubbel zo mooi.

 2. 2 december 2020 / 17:56

  Wat een mooie en leuke oorbelletjes! Mooi maatje ook, en superleuk hoe die ringetjes stiekem een beetje op verlovingsringen lijken, haha!

 3. Nathalie Gonzalez Guzman
  25 mei 2021 / 23:15

  Hoi! Heb je extra kosten moeten betalen bij het aanvaarden van het pakje? Duties of taxen?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.