Wat heb ik gedaan in november 2020?

Het is inmiddels alweer halverwege december, oeps! im sorry.. toch wil ik jullie nog even mijn november herinneringen delen. Ik heb niet veel bijzonders gedaan, maar ik vind dit altijd zo’n leuk artikel om te maken! Sowieso is het alweer kouder aan het worden, de bomen worden steeds kaler en Ollie vliegt achter ieder vliegend blaadje aan. Momenteel zit ik thuis met Ollie want wij denken dat die kinkhoest heeft. Vannacht ben ik er om 01:00/03:20/05:10 uitgegaan omdat ik het idee had dat hij stikte.

Aan het eind ben ik op de bank gaan liggen, maar ik kwam niet meer in slaap. Ik heb ieder bankkussen geprobeerd, maar niks lag lekker. Ollie was enorm aanhankelijk, want die lag zijn koppie op het kussen waar ik op lag. Ik durfde op dat moment geen vin te verroeren. Ik wilde dat die rustiger werd en niet meer die hoest/braak aanvallen zou krijgen. Het was echt zo’n naar gezicht, hij bleef maar die braakhoudingen aannemen en er kwam alleen slijm los. Hopelijk weet de dierenarts hier raad mee. Wij hebben in het begin die vaccinatie afgeslagen omdat mijn ouders op hem gingen passen, hij hoefde dus niet naar een kennel. Maar nu zijn we op de helft met onze puppycursus en hier is het dus denk ik fout gegaan..

Mijn nichtje Merel maakt sinds kort zelf oorbellen, zijn ze niet prachtig? Ze is momenteel met mijn moeder kerststukjes aan het maken voor oudere mensen die het moeilijk hebben in deze Corona tijd. Ze verkoopt oorbellen voor 3-5 euro en ook eventuele kettingen. Dit vind ik ook zo leuk om te doen he, maar laat ik er niet nog een hobby bijnemen. Wil je ook iets bestellen bij haar? Stuur haar dan een dm op dit insta account.

Lieve Ollie met de naamtag van Epyflora Tags. Ze maakt echt mega unieke naamtags voor ieder huisdier! Heb je een uniek idee? Deel die dan met haar, ik weet zeker dat ze iets moois voor je kan creëren. Ook kreeg ik een parfum opgestuurd die exact naar Chanel nr. 5 ruikt. Zelfs mijn collega’s herkende de geur. Deze parfums zijn te bestellen tussen de 20.50 en 26.50, de luxueuze parfums zijn rond de 65,- Je kan ze bestellen via de instagram van Danielle, klik hier voor haar profiel.

Ook heeft onze Ollie een make over achter de rug, is het geen plaatje? Ik schrok mezelf eerst wild haha, was dit onze Ollie? Hij was opeens een stuk stoerder en je kon zijn ogen weer goed zien. Het is echt zo’n lieverd en hij had het heel goed gedaan. Zie je al die haren op de grond? Wat was dit een hoop zeg..

Ondertussen ben ik ook weer pagina’s aan het maken in mijn bulletjournal. Ik loop ruim een jaar achter dus ik heb nog aardig wat werk te verzetten. Hier kan ik wel onwijs van genieten.. lekker knippen, plakken, schrijven en creatief bezig zijn. Wil je al mijn bulletjournal creaties bekijken? Klik dan hier voor mijn instagram.

Mijn twee favoriete acteurs (naast Jamie Fraser van Outlander) hebben een wiskey uitgebracht! En laat ik zelf ook gek zijn op wiskey en likeur drankjes. Dat heb ik liever dan een glas wijn, cheers! Ollie kijkt lekker mee wanneer ik Animal Crossing aan het spelen ben op de Switch. Hier heb ik trouwens een review over geschreven, benieuwd naar mijn eiland? Klik dan hier voor het animal crossing review artikel.

Ik ben Ollie, ik heb het warm.. dus ik ga gewoon achter het gordijn zitten. Weer een van zijn nieuwe plekjes, ook nog eventjes poseren voor de kerstboom. Ja vriend, dit is je eerste kerst bij ons.. en wat voor een kerst. Het zal flink anders zijn dit jaar, net zoals de oud en nieuw. Al vind ik het wel fijn dat er geen zwaar vuurwerk mag worden afgestoken. Op kleine rotjes en sterretjes reageer je in ieder geval goed.

Ik ben echt verliefd op mijn animal crossing eiland, het wordt per week steeds mooier en mooier. Het is echt een heerlijke bezigheid wanneer je je verveeld. Al verveel ik mezelf eigenlijk nooit, maar het is momenteel weer een nieuwe ”hobby”. En ik geniet er echt van haha! Al wil ik wel weer meer gaan bulletjournalen, het is altijd leuk om je verhalen te delen in een boek en later terug te lezen.

Even de zonsondergang bekijken op mijn game wanneer die bij ons al onder is gegaan en dan weer diepzeeduiken en geld verdienen! Dit is nog een nieuwe spread geworden in mijn bulletjournal, liefde voor deze pagina. Ook zag ik deze make-up look, hoe tof? Ik krijg gelijk weer kriebelige vingers wanneer ik dit zie. Welke hobby’s beoefen jij het liefst?

Share:

8 Reacties

 1. 18 december 2020 / 17:15

  Ah arme Ollie! Hopelijk is hij gauw weer beter. Wat wordt hij al groot trouwens!

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   26 december 2020 / 14:30

   haha hij is flink gegroeid he, ik denk dat die ook bijna zijn max heeft bereikt! Hij zit nu al op 6.3 kilo 😛

 2. 19 december 2020 / 18:30

  Ah, hopelijk voelt Ollie zich snel weer wat beter. Je journal ziet er echt heel mooi uit. Je hebt me helemaal enthousiast gemaakt om ook weer te gaan journallen :).

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   26 december 2020 / 14:31

   Gelukkig ging het na 1,5 dag al een stuk beter, een gezond hondje want hij was zo weer opgeknapt. Heel fijn om te zien! Ah tof dat ik je heb geïnspireerd Yaika 🙂

 3. 22 december 2020 / 09:38

  Wat leuk weer een update! Het leven staat stil, maar de tijd vliegt 😂. Dat gevoel heb ik heel erg in deze vreemde tijd. Wat zielig voor Ollie, hopelijk knapt ie snel op. Niets zo zielig als een ziek dier. Geef hem een dikke knuffel van mij. Alvast fijne dagen voor jullie 😘.

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   26 december 2020 / 14:32

   Gelukkig is Ollie snel opgeknapt en kan die weer lekker blaffen 🙂 ja, het is een bizarre tijd Debbie.. hopelijk kan je wel een beetje genieten van je Kerst!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.