Tot ziens 2020, hallo nieuwe doelen 2021

Het jaar 2020 sluiten we af en we zijn er ‘iets minder knallend’ het nieuwe jaar in gegaan. Al hadden de meeste mensen een vernieuwend 2021 verwacht, maar helaas! We gaan nog langer in lockdown, alle restaurants, trimsalons, schoonheidsspecialistes en vele bedrijven blijven nog langer dicht. Ik werk alweer een tijdje bij de Intratuin en daar zijn we nu druk bezig met de winkel. Ik sta gedeeltelijk bij de klantenservice en een andere dag weer op de vloer. Bij de klantenservice krijg je nog steeds veel vragen en sommige mensen komen letterlijk ”eventjes shoppen’‘. Die komen binnengelopen en vinden het ook helemaal niet vreemd dat er dranghekken staan en dat er geen auto op de parkeerplaats staat haha, heel bijzonder. Maar echt, je hebt ze er tussen zitten. Verder focussen we ons nu zoveel mogelijk op de webshop en dat blijft de hele dag doorgaan. Mensen mogen dus wel bij ons online bestellen en het daarna in de winkel komen ophalen. Iedere dag komen er nieuwe items op te staan.

Maar laten we het eventjes hebben over mijn komende doelen voor het jaar 2021. Vorig jaar had ik ook wat doelen opgesteld, maar welke zijn gelukt? Lichamelijke gezondheid is nog steeds een dingetje en ondertussen weet ik dus nog steeds wat ik mankeer. Het minimaliseren van mijn kledingkast, er is wat uit.. maar er kan nog veel meer uit! Sparen, sparen en nog eens sparen, ik wilde een bepaald spaardoel halen en die hebben we gehaald. Het boodschappen doen hebben we wel echt onder de knie, dat gaat nu eigenlijk wel super! Minder vlees eten is ook gelukt, we eten nu sowieso 1/2 keer in de week minder vlees en gaan dan ook voor een vegan vervanger!

Mijn nieuwe doelen:

 • 𖥸 meer yoga beoefenen
  𖥸 meer gaan lopen buiten
  𖥸 beter zelfbeeld creëren
  𖥸 meer fietsen, hup en trappen maar!
  𖥸 als straks weer alles open mag wil ik meer uitjes gaan plannen samen met ons gezin en vriendinnen
  𖥸 meer gaan werken in mijn bulletjournal
  𖥸 1x in de week een volle me time avond plannen
  𖥸 mijn nieuwe agenda echt goed gaan bijhouden
  𖥸 een aantal kilo kwijtraken
  𖥸 mezelf weer gaan verdiepen in mijn moestuinbakken, wat ga ik dit jaar bijvoorbeeld zaaien? Even weer mijn boeken erbij pakken!

In ons huis willen we ook nog wat dingen gaan doen. Ze hadden ons al gewaarschuwd ” als je eenmaal een eigen huis hebt, dan ben je eigenlijk nooit klaar”. Wat wil ik dit jaar allemaal complete in en rondom ons huis?

 • ☽ in de voortuin een heg plaatsen zodat we een totaal nieuwe ruimte kunnen creëren. We hebben dit besproken met de gemeente en die zijn akkoord gegaan. Ik zeg… loungeset, haardje, toffe en mooie planten die het hele jaar mooi blijven 🙂
  ☽ van mijn moeder krijgen we nog een hoge plantenbak die naast onze voordeur komt te staan, dat staat ook een stuk gezelliger
  ☽ onze voordeur, achterdeur en schuurdeur grijs verven i.p.v taupe
  ☽ de schuur nog een keer goed witten en de grijze border doortrekken bij de achterkant van de schuur
  ☽ de gaten boven de voordeur dichtmaken, een rails plaatsen en hier komt dan een gordijn te hangen tegen de kou en de zon
  ☽ een nieuwe groene achtertuin creëren, we moeten alleen nog kijken hoe we dit willen gaan doen, sowieso ga ik ook marktplaats de komende tijd in de gaten houden

En verder gaan we het wel allemaal zien, laat ik maar niet een te grote lijst maken. Vanavond ga ik even heerlijk kipkerrie maken en dan even nog wat workout oefeningen doen. Ollie is nog steeds erg lief, maar erg ondeugend. We hebben een hekje staan voor de trap zodat die er niet op kan. Nu was die opeens helemaal enthousiast en vloog die met z’n koppie door de spijlen van de trap heen en klom toen zo de trap op… oeps.. in ieder geval.. een hele fijn week iedereen en probeer er van te genieten!

Share:

8 Reacties

 1. 18 januari 2021 / 21:54

  Dat is nog eens een lijstje vol mooie doelen! Dat je maar alles mag behalen <3
  Ook leuk om te zien wat voor plannen je in en rondom het huis hebt. Ik herken het wel: afgelopen verhuisd en nu al 3729 plannen en to do's haha!

 2. 19 januari 2021 / 08:55

  Wat een mooie doelen! Hopelijk kun je ze waarmaken dit nieuwe jaar;-) Haha, die Ollie, ze vinden altijd wel een manier. Ik wil ook niet dat Sketch alleen de trap opgaat en in het begin deed ze dat ook niet, tot ze op een dag opeens halverwege de trap zat. Toen durfde / kon ze niet meer verder. Wij hebben een deur voor onze trap , dus het enige dat wij eigenlijk moeten doen is die deur dicht doen;-) Ik ben heel benieuwd wat het nieuwe jaar ons verder allemaal gaat brengen.

 3. 23 januari 2021 / 12:12

  Succes met deze prachtige doelen voor dit komende jaar 🙂

 4. 23 januari 2021 / 16:45

  Wat een mooie doelen! Ik ben sinds een paar maanden steeds meer aan het lopen en dat wil ik in 2021 ook echt vast houden!

 5. 23 januari 2021 / 21:40

  Mooie doelen heb je jezelf gesteld. Fijn te lezen dat ook alles met Ollie goed gaat. Wat betreft je werk.. inderdaad verrassend dat mensen denken dat ze gewoon kunnen shoppen. Sommige mensen leven echt onder een steen. We moeten het maar afwachten wat het wordt dit jaar. Ik hoop stiekem dat we dit jaar weer op vakantie kunnen. Maar dan moet het wel snel de goede kant op gaan.

 6. 26 januari 2021 / 10:52

  Dat zijn mooie doelen! Ik stel zelf geen doelen op door mijn lichaam. Je weet nooit waar het schip strand en dan kan ik mezelf niet zo snel teleurstellen.

 7. 30 januari 2021 / 14:21

  Een beetje laat, maar nog wel een welgemeend “Gelukkig 2021”!

  Ik hoop dat je een mooi jaar tegenmoet gaat, maar met de blog die je geschreven hebt – twijfel ik er niet aan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.