Maria Nila review • Rachèl Kromdijk

Daar is dan eindelijk de review over de Maria Nila producten. Jullie hadden misschien de foto op mijn instagram al voorbij zien komen, maar ik wilde deze producten eerst een tijdje testen voordat ik een review zou schrijven. Ze zien er niet alleen geweldig uit, maar het testen was ook een groot feestje. Op


kan je nu een aantal producten van deze lijn scoren met een flinke korting. Op dit moment staan ze te stralen in onze badkamer en mijn haar ruikt zalig. Alle producten van Maria Nila bevatten het Colour Guard Complex, dit voorkomt het vervagen van je haarkleur en het beschermt je lokken tegen UV-straling.


Zijn jullie trouwens ook al druk bezig in de sneeuw? Eindelijk na al die jaren hebben we nu echt sneeuw (en ijs). Hopelijk gaat bij ons binnenkort de schaatsbaan open, hier heb ik echt jaren geleden iedere avond mijn tijd doorgebracht. De muziek stond aan, je ontmoette je vrienden daar en er werd warme gluhwein gedronken of warme chocolademelk

.

Ollie geniet ook intens van de sneeuw, des te dieper des te leuker! Het is net een vliegend, huppend konijn.
is een geweldige, ontwarrende, lichtgewicht conditioner die Pro-Vitamine B5 bevat en speciaal ontwikkeld is om extra volume en veerkracht aan het haar te geven. Pro-Vitamine B5 maakt het haar dikker, wat het haar een vollere look geeft. Pro-Vitamine B5 voegt extra voeding aan het haar toe, wat het gezonder en glanzender maakt. Maria Nila Palett Pure Volume Conditioner bestaat voor 100% uit plantaardige stoffen en er zitten geen parabenen en sulfaten in.


Hoe gebruik ik de Maria Nila Palett Pure Volume Conditioner?

Masseer Maria Nila Palett Pure Volume Conditioner in nat haar, Vervolgends laat je het even intrekken en spoel je het grondig uit met water.
is een geweldige, lichtgewicht shampoo, die Pro-Vitamine B5 bevat en speciaal ontwikkeld is om nog meer

volume en veerkracht

aan het haar te geven. Pro-Vitamine B5 maakt het haar dikker, wat het haar een

vollere look

geeft. De Pro-Vitamine B5 voegt extra voeding aan het haar toe, wat het gezonder en glanzender maakt.

Maria Nila Pure Volume Shampoo bestaat voor 100% uit plantaardige stoffen en er zitten geen parabenen en sulfaten in. Plus het product is 100% vegan, daar worden wel heel veel mensen happy van! Maria Nila is gecertificeerd door maar liefst 3 organisaties, namelijk PETA, Leaping Bunny en de The Vega Sociaty.


Hoe gebruik ik de Volume Shampoo?

Masseer Maria Nila Pure Volume Shampoo in, laat het eventjes intrekken om het daarna goed uit te spoelen. Een dubbel goed effect? Was het dan twee keer na elkaar, bij de tweede keer kan je iets minder product gebruiken.

Prijs: €22,50 voor 350ml de liter fles is €55,00
is een poederspray die je vette haren direct verfrist en tegelijkertijd ook nog volume en stevigheid geeft aan je haar. Deze 100% Vegan Maria Nila Droog Shampoo beschermt je haren tegen kleurverlies. Het fijne van de Maria Nila dry shampo is dat het geen parabenen en sulfaten bevat. Ook heeft de Dry Shampoo een beschermende werking tegen UV-stralen. 100% vegan betekend natuurlijk 100% plantaardige ingrediënten. De uitstraling werkt natuurlijk ook wel enorm mee bij dit merk.Wat zijn de belangrijkste kenmerken?

  • Voor alle haartypes
  • 100% vegan
  • Cruelty free
  • Geeft volume en stevigheid
  • Gaat kleurverlies tegen
  • Beschermt tegen UV-straling


Hoe gebruik ik de veganistische droogshampoo?

Goed schudden voor gebruik. Houd de Maria Nila Droog Shampoo op ongeveer 15 centimeter van het haar en spray op droog haar voor het beste resultaat. Wrijf het daarna in en tada, your ready to go!

Prijs: 250ml voor €23,00


Wat is mijn mening over deze producten?

Laten we eerlijk zeg, het zijn prijzige producten. Dat was het eerste wat mij opviel. Het uiterlijk vind ik weer helemaal fantastisch, de pastel tinten.. de strakheid, love it! Verder vind ik de producten wel super werken, het kost wat.. maar dan heb je ook wat. De droogshampoo werkt erg goed op mijn donkere uitgroei, tot ziens witte strepen. De shampoo en de conditioner ruiken hemels. Toch vind ik de conditioner beter werken wanneer je het een aantal flinke minuten laat inwerken. Dit vind ik enorm lastig wanneer ik onder de douche sta.


Je haar ruikt wel een dag heerlijk naar deze producten, dat is zeker een plus punt. Wanneer ik van de kapper vandaan kom heb ik dat heerlijke gevoel van schoon haar en die super lekkere geur, nu kan ik dit gewoon thuis ervaren. Het is echt een verwen momentje, dat kan iedereen nu wel gebruiken in deze corona-tijd. Ben jij trouwens ook bekend met dit merk?

News