Wat heb ik gedaan in de maand januari 2021?

Wat errruggggh! Het is inmiddels al bijna eind februari en ik kom nog met een ”Wat heb ik gedaan in de maand januari” aan. Sorry lieve mensen, maar door alle dagelijkse dingen vergeet je soms een standaard artikel. Maar hey, laten we eerlijk zijn.. een fotodagboek is altijd welkom op het blog internet. Tenminste, ik vind het een van de meest leuke artikelen om te lezen bij mijn mede-bloggers. Je krijgt eventjes een kijkje in andermans leven en laten wij Nederlanders daar nou enorm van smullen!

Ik bied alvast mijn excuses aan voor de Ollie spam, het is onze hond en iedere dag smelt ik weer als ik hem zie. Zeker het thuiskomen is een feestje, want dan trekt Ollie de meest acrobatische oefeningen uit de kast. Ook kon de sushi niet overgeslagen worden en maakte ik een prachtig armbandje samen met mijn nichtje. Ook ben ik van plan om voor mezelf te beginnen in de fotografie/visagie business. Het is een grote stap, maar als het Corona wat rustiger wordt wil ik hier voor de 100% voor gaan. Benieuwd naar mijn verslagje? Scrol dan snel naar beneden.

Sushi van Shizen, is het geen smakelijk kleurenspektakel? Sinds de Corona trakteren we onszelf soms op sushi en dat is puur genieten. Ik bedoel, kijk nou? Marc en ik zijn wel echt gek op dit soort sushi. Wat zijn onze favorieten: de tonijnmousse (de groene variant) de gefrituurde gamba’s (oranje) de kip met avocado, geflambeerde zalm met saus en de crispy’s. Deze zijn ook ideaal voor mensen die vegetarisch zijn! Eerst wilde ik nooit wasabi eten, maar tegenwoordig smeer ik op ieder stukje sushi een beetje wasabi, herkent iemand dat?

Eerst vond ik dit totaal niet lekker en nu geeft het zo’n heerlijke bite, love it. Wij waren aan het uitbuiken en toen ik beneden kwam zat Ollie zo naar de tv te kijken.. moet toch niet gekker worden?

Even een kleine hondenspam, how cute? Hij kruipt steeds meer in zijn bench, hier voelt die zichzelf toch veilig denk ik. Eerst moest die er echt niets van hebben. Einde van de avond gaat die er ook altijd in slapen (rond een uurtje of 21:00 huppelt die dan heel snel richting zijn bench). Daarvoor ligt die altijd op ons vloerkleed of bij de achterdeur. Als wij gaan slapen gaat die onderaan de trap liggen. Soms met zijn koppie op onze schoenen. Gelukkig begint ook weer zijn haar te groeien, dit was echt niet goed geknipt.. veelte kort 🙁 Wij houden wel echt van een teddy cut.

De laatste tijd ben ik weer allemaal make-up inspiratie aan het opzoeken. Hiervoor is Pinterest echt ideaal, volg hier mijn map. Ook hebben 55 mensen zich aangemeld om proef te zitten, dus ik kan voorlopig wel eventjes vooruit (wanneer het weer mag ivm het Corona).

Even een beetje in de Pink flow, ik heb een nieuwe drinkbeker van 600ml. Deze is niet alleen super cute, maar hierdoor drink ik op een werkdag voldoende. Je thee/koffie blijft er niet lang warm in, het is geen thermoskan. De fles is gemaakt van glas, dus het blijft wel een tijdje warm, maar niet zolang als in een thermofles. Deze fles is van het merk PointVirgule_be

Ook is mijn computer kamertje aangepast zoals je kan zien. Maanden geleden had ik bij de Leenbakker een wandplank gekocht, maar mijn man zag het niet echt zitten om dit boven het bureau te bevestigingen. Uiteindelijk wilde ik het boven de wasmachine hangen zodat ik er mijn wasmiddel producten en knijpers op kon zetten. Maar de plank was te lang, dus toch maar het eerste idee doorgezet. En nu ben ik er super Happy mee! Op deze manier kan ik continue de sfeer veranderen. Ondertussen gebruik ik nu ruim drie weken de producten van het merk Maria Mila, lees hier de complete review.

Ollie gaat nog steeds een paar daagjes per week naar mijn ouders en ze zijn echt gek op hem. Haha, Ollie vind de knuffels van mijn moeder ook zeer stevig 😉 Op de tweede foto is de sneeuw te zien, we hadden in onze tuin een flinke laag opgebouwd (vooral door de wind). Er lag zelfs een hele hoop voor onze voordeur, we hadden dus even de sneeuwschep van mijn ouders moeten lenen..

Yes! Eindelijk staat het vijfde seizoen van Outlander online. Vanavond gaan mijn man en ik de eerste aflevering kijken. Deze serie staat momenteel echt op 1 bij mij. Het is een kijkje in het verleden, de klederdracht is prachtig, het verhaallijn zit prachtig in elkaar en het kijkt lekker weg. Ben jij ook zo’n fan van deze serie?

Een kleine week geleden kwam mijn nichtje Merel langs, ze wilde graag weer een keer opgemaakt worden, dus ik besloot haar een ware make-over te geven. Nadat ik klaar was herkende ik mijn eigen nichtje amper terug. Wat wordt ze al groot! Op mijn slaapkamer heb ik mooi licht, dus daar heb ik een aantal mooie foto’s van der kunnen maken. Mijn vriendinnetje Ariette kwam een ‘bakkie’ thee bij mij drinken en ik wilde haar ook graag opmaken. Ze vind het soms lastig om make-up aan te brengen sinds ze een bril draagt. Toch is het goed gelukt, toch? Ze was er in ieder geval super blij mee. Benieuwd naar alle foto’s? Klik dan hier.

Ollie kon zijn geluk niet op toen die met zijn pootjes in de sneeuw kwam te staan. Het lopen gaat wat lastig bij deze hondjes, dit komt door hun korte pootjes. Dus wat gaan ze doen? Ze gaan springen als een konijn, geweldig! Marc en ik hebben echt onwijs gelachen. Achter ons huis hebben wij een speeltuin en daar laten we hem dan even vrij rondrennen. We lokken hem dan altijd weer binnen met een snoepje, anders rent die voor ons weg haha.. hij ziet dit namelijk als een spelletje wanneer je achter hem aan komt lopen/rennen. Dan maar lokken met een snoepje..

Een prachtige zonsopgang toen ik naar mijn werk reed, is het geen plaatje? S’avonds kocht ik een Ben & Jerry dit keer een bijzondere versie, maar enorm smakelijk! Het is altijd leuk om nieuwe smaken te ontdekken, toch trek ik altijd het meest naar chocolade, karamel, koekjes en brownie. De volgende dag maakte ik mijn brood klaar, rookvlees met een gekookt eitje.. lekker!

Toen was het tijd om aan de gang te gaan op de zolder, mijn man heeft daar de schotten op maat gemaakt en de vloer gefixed. Daarna heb ik alle spulletjes uitgezocht en op de juiste plekken bij elkaar gelegd. Nu weet ik precies waar alles ligt! Ook heb ik het oude tv meubeltje van Marc opnieuw ingedeeld. Het canvas wilde ik eerst ophangen, maar op deze manier staat het wel prima.

De rechtse foto is op mijn werk genomen, toen er sneeuw lag bestelde iedereen slee’s. We hebben er echt tientallen verkocht! Hoe heb jij de maand januari ervaren? Kon je een beetje genieten van de sneeuw en misschien heb je ook zelfs geschaatst?

Share:

10 Reacties

 1. 17 februari 2021 / 22:53

  Wauw wat zien jouw nichtje en vriendin er prachtig uit! Dat kun je echt goed! En geen sorry voor de honden spam, alleen maar leuk! 🥰

 2. 18 februari 2021 / 12:07

  Ik heb Outlander geprobeerd te kijken maar het is niets voor mij:)

 3. 18 februari 2021 / 14:43

  Wat een super leuk overzicht om te lezen Rachel! Jullie hondje is echt zo schattig en wat mooi om te lezen dat je na de corona voor jezelf wilt beginnen, onwijs tof! <3

  Jij kunt trouwens echt goed met make-up werken, je nichtje en vriendin zien er prachtig uit, love it. 🙂

  Liefs
  x

  • Rachel
   Auteur
   1 maart 2021 / 10:15

   Thanks Fabienne, we zijn ook echt enorm blij met onze Ollie! Ja, ik heb de knoop doorgehakt. Hopelijk gaat het me lukken, maar nu heb ik er de juiste energie voor.

 4. 21 februari 2021 / 13:23

  Jeeej, Outlander seizoen 5. Ik had de afleveringen al op Ziggo gezien. Het is echt weer prachtig. Roger is ook zo goed!! De laatste aflevering is gruwelijk en schitterend tegelijkertijd.

  • Rachel
   Auteur
   1 maart 2021 / 10:16

   Gisteren waren we bij aflevering 7 en toen ging ik al door de grond.. twee gruwelijke dingen in 1 aflevering.. ben nu wel erg benieuwd naar het einde. Ze zijn momenteel alweer bezig met seizoen 6 he! Hopelijk is die snel te zien op Netflix of videoland!

 5. 22 februari 2021 / 12:07

  Oh die sushi, krijg er spontaan trek van!

 6. 27 februari 2021 / 19:53

  Helemaal niet erg hoor die Ollie spam, juist leuk!
  Ja, ik ben echt mega fan van Outlander, prachtige serie!

  • Rachel
   Auteur
   1 maart 2021 / 10:16

   Het is zo’n mooie serie inderdaad, wij kunnen er geen genoeg van krijgen!
   Bedankt voor je reactie <3

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.