Otto wishlist – Wonen

Eens in de zoveel tijd ga ik naar de website Otto. Vroeger was ik altijd helemaal happy als het blad op de deurmat viel. Het was ook echt een mega dik blad, met allerlei genres erin! Ik deed op mijn 12e jaar al enorm veel inspiratie op. Knipte was plaatjes eruit en knipte dit dan op een moadboard. Ik droomde weg bij het idee van mijn nieuwe tienerkamer. Met allerlei toffe accessoires, een groot bed en met mooie pasteltinten. De Otto heeft tegenwoordig een ruim assortiment online. Je hebt allerlei genres waar je uit kan kiezen, maar mijn vinger gaat altijd al snel richting het kopje Wonen.

Het is een flinke tijd geleden dat ik een wishlist met jullie heb gedeeld. Volgens mij was dat mijn doggo wishlist die ik had gemaakt voordat we Ollie kregen. Benieuwd naar de spulletjes die ik heb uitgekozen voor mijn wishlist? Scrol dan snel naar beneden! Deze week had ik ook een artikel gedeeld met de titel: Wat willen wij nog in ons huis aanpassen? Misschien komen deze meubels juist wel goed van pas! Een beetje inspiratie op doen in deze Corona-tijd is ook niet verkeerd. Dan kunnen we straks weer helemaal los! Maar he, online is een gouden oplossing.

 1. Olieverfschilderij €169,99 2. Lambert Sierpot Mahe €39,00 B16,5 Diepte 16,5 H28cm 3. Zitbankje velvet roze met antiek onderstel 40x100x42 cm €199,99 4. Leopard Vaas €39,99 D16 H25cm 5. Leonardo Windlicht €149.99 6. Senseo Melkopschuimer €65,99 7. Schneider Spiegel met een rustiek uiterlijk B59cm Diepte 4cm 180cm hoog €219,99

Waar zou ik deze items willen plaatsen? De grote spiegel zou op mijn slaapkamer of werkkamer komen te staan. Ik mis momenteel een grote spiegel in ons huis. Even je outfit van top tot teen controleren is in een grote spiegel altijd fijn. Nu sta ik heel moeilijk te doen op een klein krukje in de badkamer. Nummer 4 is een leopard vaas, deze zou ik in onze woonkamer neerzetten. Een koffieschuimer is ook altijd welkom, wel de witte variant denk ik (of zwart). Al is deze roze ook wel enorm cute, maar die past niet qua kleur in onze keuken. Al had ik een witte keuken met een houten blad dan had ik dit zeker aangedurfd!

Het schilderij zou ik ophangen in onze slaapkamer, het roze zitbankje komt natuurlijk op mijn roze werkkamer naast de kledingkast te staan. Ik kan ook echt niet wachten op onze nieuwe kastdeuren, die komen volgende week zaterdag! Tot ziens stof en chaotische look, heerlijk alles achter deuren. Hier had mijn moeder echt gelijk in (Rachèl je krijgt echt spijt van een open kast). True, your right mom! Maar hey! Ik heb mijn lesje geleerd, de deuren gaan ervoor en dan zijn onze twee kamers weer een stuk overzichtelijker en ik kan weer veel meer kwijt, want het hoeft niet meer zo perfect te liggen 🙂

Wat staat er nog op jouw wishlist? Of zie je misschien een item van deze wishlist die je ook zou willen bestellen? Laat dat even hieronder weten.

Share:

6 Reacties

 1. 11 maart 2021 / 12:05

  Heel toffe inspiratie lijst! Een melk/koffie opschuimer is echt top! Ik heb er onlangs een aangeschaft en ik ben er zó blij mee. Ik kan er namelijk de allerlekkerste cappuccino’s mee maken :).

 2. 12 maart 2021 / 21:06

  Wat een tof lijstje! Ik vind het schilderij heel mooi en ook die melkopschuimer! Die wil ik wel! Haha
  Wat grappig dat je al zo jong met inrichten bezig was. Ik herinner mij het dikke boek van Otto ook nog heel goed 😀

 3. 18 maart 2021 / 10:15

  Haha, jaaaa, die dikke boeken om lekker doorheen te bladeren (en te knippen, net doen of je mode-ontwerper ben. Oh, was ik dat alleen? Haha). Mooi lijstje heb je!

 4. 21 maart 2021 / 19:52

  Dat bankje is wel echt heel tof hoor! Tof lijstje heb je.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.