Wat heb ik gedaan in de maand februari 2021?

Ondertussen zit ik op een heerlijk schoon kamertje te bloggen. Het was vandaag mijn vrije dag en ik heb weer aardig wat kunnen doen in het huis. De hele badkamer heb ik een poetsbeurt gegeven ‘dit was echt nodig’. Twee wasjes weggewerkt, bed verschoond, van boven tot onder gestofzuigd, vanmorgen een afspraak gehad en bloed moeten prikken. Helaas ging ik alweer bijna van mijn stokje, zeker met dat mondkapje op.Ik voelde het bloed zo uit mijn gezicht stromen, wat een naar gevoel is dat zeg. Daarna weer snel richting huis want Ollie was al 1,5 uur alleen, maar die zat netjes naast de deur te wachten. Dus die had het heel goed gedaan!

In de maand Februari heb ik weer aardig wat mogen doen, ook heb ik een deel van Maart erbij betrokken. Ten eerste heb ik mijn eerste bruidje in 2021 mogen opmaken. Haar eigen visagist had haar afspraak geannuleerd i.v.m. Corona. Deze dame woont praktisch achter mij dus ik had beloofd haar op te maken. Ze zou er in ieder geval prachtig uitzien op haar bruiloft. E n dit zonder proef make-up gedaan te hebben, dit was dus best wel eventjes spannend. Verder hadden we nog een sushi date, zag ik prachtige zonsondergangen en heb ik nog op een aantal mensen mogen oefenen qua make-up.

Als mijn werkdag is afgelopen mag ik altijd over de dijk terug naar huis rijden. Meestal zie ik de zon opkomen of juist weer ondergaan en dat levert prachtige plaatjes op! Soms zou ik wel willen stoppen.. even genieten en daarna weer opnieuw mijn auto starten, helaas heb ik hier altijd weinig tijd voor. ‘ Kan je tijd voor maken Rachèl’, dat klopt..

Dit is dus Lidewij, is het geen plaatje? Ik heb al wat bruidjes erin staan voor juni/juli. Wil jij ook door mij opgemaakt worden? Stuur mij dan een berichtje via instagram/facebook! Of ga op mijn website naar het kopje contact en stuur mij dan een mailtje. De kastdeuren zijn geleverd zoals je kan zien.. hoe mooi is onze slaapkamer nu? Ik ben echt helemaal in mijn nopjes.. het blijft netjes en stofvrij!

Hierboven zijn Kelsey, mijn nichtje Merel en Isabelle te zien. Zijn ze niet prachtig? Ik had hier weer zoveel plezier in. Met mijn nichtje heb ik het langst bezig geweest. Die glitter-stripe kostte aardig wat geduld en concentratie haha, ze heeft denk ik 25 minuten met haar ogen dicht moeten zitten. Ik had haar mijn oude oorbel gegeven en mijn nieuwe trui aangetrokken. Dat leverde het jaren 60 lookje op! Isabelle had haar eigen fake lashes meegenomen en Kelsey had ik nepwimpers opgeplakt.

Het is een tijd geleden dat ik selfies heb gemaakt, vroeger deed ik dit echt regelmatig. De laatste tijd had ik er niet meer zo’n zin in, of ik vond mezelf er niet uitzien. Toch moest ik voor het merk Chiquelle en Stronger poseren voor een spiegel. Want ik mocht twee heerlijke kortingcodes delen met mijn volgers. Wil je ook zo’n prachtige set van het merk Stronger? En 20% korting krijgen op je order? Vul dan bij het afronden de code rachelkromdijk20 in. Deze code is geldig t/m 17 maart.

Ook droeg ik na een aantal jaren weer mijn fake lashes, het was gewoon apart om mezelf weer zo opgemaakt te zien. Nu zijn in ieder geval al onze kamers netjes en opgeruimd! Hier kan ik echt zo van genieten..

Zoals jullie hierboven hebben kunnen zien waren wij zeer druk met de kastdeuren. Nu moet ik zeggen ”petje af” voor mijn man, want die heeft de dozen zelf omhoog gelopen (zonder deuken te maken in de muren) en de kastdeuren zelf gemonteerd. Echt.. ik was die dag werken en toen ik thuis kwam waren alle deuren al gemonteerd. De dag erna heb ik alle spullen eruit gehaald en opnieuw ingedeeld. Nu is het veel overzichtelijker en in mijn andere kast heb ik twee volle kratten boeken en tijdschriften eruit gehaald.

Merel en Jordi kwamen bij ons eten en namen sushi mee.. hoe lekker? Het was een hele gezellige middag en ik mocht ook nog Merel opmaken! Ze wilde een opvallende smokey look, want zoiets draagt ze nooit. Nou, ik kan je zeggen.. dat was gelukt!

Als je je kast opruimt, komt je altijd je fotoalbums tegen.. en ik kan het dan echt niet laten om er doorheen te bladeren. Wat een mooie jaren heb ik gehad zeg. Enorm dankbaar dat ik bij mijn ouders ben opgegroeid. Mooie mensen leren kennen, veel verschillende landen mogen zien, veel liefde kregen.. al had ik wel vaak een kort pittig kapsel mam haha.

In mijn pauze ging ik eventjes een rondje maken door de winkel. Toen stuitte ik op verschillende leuke dingen. Wij willen natuurlijk onze voor en achtertuin gaan opknappen, dus we hebben veel nieuwe bloemen, potten en planten nodig. Dit sfeertje komt sowieso terug in onze achtertuin.. een klein kruidentuintje, mediteraanse planten en tijm plantjes. Verder moeten we eerst deze week onze heg gaan uitzoeken. Wat raden jullie ons aan? We willen een volle heg die het hele jaar groen blijft. Liefst niet een die giftig is voor onze Ollie (taxus valt hieronder).

Even nog een kleine Ollie spam, hij doet het echt nog steeds zo goed. Maar hij blijft enorm gek op aandacht haha. Toch geeft die precies aan wanneer die iets nodig heeft (water, of als die een poepje/plasje moet doen) of op de bank zit en er weer niet af durft haha.. vanmorgen blafte deze grote held mij om 6:20 wakker. Mijn man was net richting zijn werk, dus meneer was op de bank gesprongen en durfde er weer niet zelf af.

Even een grote pan pittige tomatensoep gemaakt! Ik ben echt gek op soep haha.. vooral zelfgemaakte soepjes. Ook kocht ik het spel Zumba voor op onze Nintendo Switch. Deze was flink in de korting, dus nu moest ik de game wel kopen! Het is echt een hele leuke en actieve game, je zweet er flink van ahah! Als ik dit soort beelden voorbij zie komen krijg ik weer kriebelende handjes om weer te gaan schminken. Maar laat ik mezelf eerst maar eventjes gaan focussen op het visagie gedeelte.

Het is nu inmiddels 21:24, dus ik ga een heerlijke kop verse gember thee maken en dan plof ik lekker neer op de bank. Hoe was trouwens jullie weekend? Wat hebben jullie allemaal gedaan?

Share:

3 Reacties

  1. 18 maart 2021 / 14:09

    Wat een fijne maand! Ik kan niet wachten om weer eens lekker naar het tuincentrum te gaan. 🙂

  2. 21 maart 2021 / 16:48

    Wat onwijs leuk dat je een bruidje hebt opgemaakt! Het ziet er echt heel mooi uit. Ook bij de andere dames trouwens.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.