Wat heb ik gedaan in de maand maart 2021?

We zitten inmiddels alweer in April, maar ik laat natuurlijk geen één maandoverzicht voorbij gaan op mijn blog. Ten eerste hoe gaat het met jullie? Wat waren jouw hoogtepunten van de maand Maart? Op dit moment leven we allemaal uit naar het moment dat we weer uiteten mogen, spontaan de bioscoop kunnen binnenlopen en ook weer verre vakanties kunnen en mogen boeken. Helaas zijn we daar nog niet en ik denk dat dat ook nog wel eventjes kan duren. Op 8 augustus zou ik ook zo graag uiteten willen gaan bij Restaurant Three. Dit willen mijn man en ik er echt in gaan houden. Waarom? Dit is onze trouwdag en op deze dag willen we altijd samen volledig genieten (van eten haha). Dit is echt een heerlijk restaurant waar je sushi en andere overheerlijke gerechten kunt bestellen. Ondertussen ben ik een heerlijke Outlander Medley aan het luisteren, Outlander fan? Klik dan even hier.

Zullen we gaan kijken naar mijn overzicht van de afgelopen maand?

Het begon met een heerlijke poetsbeurt op onze slaapkamer, even het bed verschoond en het raam even flink opengezet. Ik vind het altijd heerlijk om het huis te luchten, dit ben ik ook wel gewend van thuis uit. Zoals jullie kunnen zien zitten onze kastdeuren erin! Zijn ze niet prachtig? Wij hadden 1,5 jaar geleden al een paxkast van de IKEA besteld, maar zonder deuren. Ik vind het zo’n opluchting, eerlijk waar! Ik open mijn kasten, het blijft netjes, stofvrij, het ruikt lekker.. top keuze.

Mijn nichtje maakt samen met twee vriendinnetjes armbandjes, deze verkopen zij via Instagram en Facebook. De rechter twee armbandjes zijn al verkocht en diegene wilde er ook een bijpassende ketting bij. De middelste heb ik gemaakt en is geïnspireerd op een heerlijke (Ibiza) zomer. Wil je meer foto’s zien? Of een armbandje laten maken? Stuur ze dan een berichtje via Instagram. Klik hier om ze te volgen.

Even een potje Animal Crossing na twee maanden niet gespeeld te hebben, dat was heel veel onkruid verwijderen en mijn eilandgenoten weer bijpraten. Die hadden mij stuk voor stuk gemist xD.. ondertussen ziet onze voortuin er niet uit. We hadden een plan, maar daar moeten je buren het wel mee eens zijn. Plan A ging niet werken, plan B werd ook in de grond geboord. Dus nu een een plan C uitdenken en dit gaan we dan ook gewoon doorzetten. De voordeur had mijn man per ongeluk gesloopt met zijn elleboog bij het dichtdoen. Opeens lag er overal glas… sh**t! En Ollie kwam juist net enthousiast naar ons toegerend.. die hebben we maar eventjes in de woonkamer gezet. Na twee dagen vond ik nog in het hele huis glas stukjes.

Ondertussen had een familielid van ons nog een deur staan en die vonden we eigenlijk wel heel mooi. Dus die zijn we nu volledig aan het opknappen. Een timmerman hielp ons met een deel hout aanzetten (hij was net iets te laag), maar toen vloog de schroef er bovenuit. Dus daar baalde we enorm van, maar mijn man heeft dit gelukkig weer kunnen fixen. Tegenslagen? Nee joh, valt mee haha. Als klap op de vuurpijl ging ook nog eens de zonnekap stuk. Dus we gaan nu kijken voor een andere optie, ik wil het liefst een nieuw zonnescherm en mijn man wilt rolluiken in de kleur grijs. De boompjes hadden we ook al afgezaagd, het grind gaat eruit en dan komt er een leuke strakke tuin voor terug.

Toen was het tijd om onze zolderramen en sponningen schoon te maken met de groene handschoen van de Ha-Ra. Ideale handschoen voor dit soort klusjes en voor je kozijnen/tuinmeubelen. Die stralen nu weer.. heerlijk! Toen ging ik nog even wat Paas boodschappen inslaan, oeps drie volle tassen. Maar er zaten ook heel veel boodschappen in zoals Macaroni/Nasi kruiden, Lasagne, Mihoen en hier doe je natuurlijk weer weken mee.. want dat gaat je voorraad kast in 🙂

Toen kwamen Leroy en Brenda bij ons eten, ze namen ook nog eens heerlijke sushi mee! En een paastompouch peuzelden Marc en ik de volgende dag op, lekker..

Zoals ik hierboven al zei is mijn nichtje Merel druk bezig met nieuwe sieraden ontwerpen. Hier steun ik haar volledig in, ga je hobby’s achterna. Doe het niet als je nicht (ik dus) door allerlei hobby’s tegelijk te willen uitvoeren. Dan kan je namelijk niet groot worden, want dan is je focus all over the place.

Even nog een paar kiekjes van onze Ollie, het is ook echt een portret hoor.. maar zo’n liefie. We zijn echt dankbaar voor dit hondje. Gisteren hebben we hem voor het eerst met de tondeuse geschoren en op deze manier kunnen we het zelf een beetje gaan bijhouden. Zeker in de zomerperiode is dit nodig! Ollie zijn vacht groeit namelijk enorm snel, dus je blijft maar naar een trimmer gaan (en iedere keer 60-70 euro kwijt zijn). Dus dan maar even zelf gaan bijhouden, ook al kost dat de nodige frustraties, want stil staan is die geen kei in.

Onze achtertuin moeten we nog afmaken, zoals je kan zien moet de achterkant van de schuur nog gewit worden. Er komt nog een dakje boven ons kliko hok, de tegels moeten nog schoongespoten worden met de hoge druk, er wordt een deel van het gras verlaagd waardoor er een loungeset kan komen te staan. Op deze manier kunnen we op een relaxte manier van de zomerzon genieten. Verder ga ik alles nog een keer opnieuw witten, schuur, overkapping etc. De verf die we eerst hadden gebruikt verkleurd al heel snel, en nu hebben we een hele dure emmer staan, dus dan moet het wel wit blijven.

Mijn man gaat misschien ook nog een barbecue tafel maken onder de overkapping. Noem het even een nieuw project (naast alle projecten die we nog eerst moeten gaan afronden). We hebben namelijk nog een Weber kolen barbecue boven staan, maar ook nog twee cadac bbq’s (een grote en een kleine variant voor het kamperen). Dus dan kan er 1 van in die tafel worden verwerkt, op deze manier heb je altijd een standaard plek waar je kan gaan grillen.

Het was eindelijk tijd voor een bezoek aan de kapper. Ik heb even een nieuwe kapsalon bezocht in Nieuwegein (Hairview). In ons dorp zat alles vol en ik kon gewoon nergens 1,2,3 terecht dus toen ik in de stoel zat bij Hairview was ik helemaal in mijn nopjes. Het was te lang, een grote klittenbos en ik wilde er veel highlights in hebben. Dit is gelukt en ik ben er zo onwijs happy mee, ik ben momenteel veel sneller klaar met mijn haar en ik kan de klitten vaarwel zeggen. Bij de tweede sessie gaan ze er nog wat meer blonde stukken in zetten, dit gebeurd in het onderste gedeelte. Can’t wait!

Onze slimme Ollie haha! En onze nieuwe toekomstige salontafel, mijn man vond de twee zwarte tafeltjes niet praktisch en ik vond de zwarte tafels (zeker met een hond in huis) en een man die regelmatig met z’n voeten erop zit zeer snel stoffig worden. Dus we hebben deze salontafel bij de Haco op de kop getikt, hier komen eigenlijk al onze meubels vandaan.

Wat waren jouw hoogtepunten van de maand maart?

Share:

4 Reacties

 1. 11 april 2021 / 18:23

  Wat een heerlijke maand én wat een mega schattige foto van Ollie. Ik had zelf gelukkig meteen op 3 maart een plekje bij de kapper. Ik heb een pony laten knippen, iets wat ik wel heel spannend vond. Gelukkig is het goed uitgepakt en ben ik er heel blij mee!

 2. 12 april 2021 / 15:58

  Wat een leuke maand heb je gehad. Fijn dat jullie nu deuren voor de kast hebben, dat is inderdaad wel een musthave. Geeft ook lekker zoveel rust! 🙂

 3. 15 april 2021 / 12:03

  Wat wordt Ollie al groot! En wat leuk dat je nichtje zo’n plezier heeft in het maken van sieraden.

 4. 17 april 2021 / 08:05

  Wat leuk om zo je maand mee te beleven! Het lijkt alweer zo lang geleden. Ik kijk vooral uit naar wat meer zomers weer!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.