Maria Nila Stockholm Colour Refresh • Rachèl Kromdijk


Nou daar gaan we dan Merel,

ondertussen de vierde poging om je haar roze te krijgen

. Ik zie het gezicht van mijn nichtje al vrolijker worden, felle kleur roze Chel! Hopelijk lukt het deze keer wel! We hebben uitspoelbare verf geprobeerd, een kleur conditioner en nu bleek de webshop
de oplossing voor ons te hebben. Twee producten van het merk
met de naam Pink Pop en de White Mix. De White Mix kan je als basis gebruiken om de kleur wat zachter (pastel) te krijgen. Het leuke is dat je dit zelf onder de douche kunt aanbrengen, het ruikt niet chemisch en je haar wordt er ook nog eens super zacht van, want het is geen verf het is een soort masker/creme dus dat vind ik een heel groot voordeel!


In deze review neem ik jullie mee in het ‘verf’proces, wat doet dit kleurenmasker op haar wat nog nooit geverfd/geblondeerd is? Hoelang moet je dit laten zitten? Is er aluminiumfolie nodig? Hoe heeft het uitgepakt? Hoeveel kosten deze producten? Heel veel vragen waar ik jullie allemaal antwoord op ga geven. Plus het belangrijkste van alles, is mijn nichtje er blij mee? En hoe ziet het eruit? De eindresultaat foto’s heb ik helemaal onderin het artikel geplaatst.


De producten zijn dus te bestellen op
dan ga je even naar het kopje van Maria Nila -> Colour Refresh ->


. Wij hebben gekozen voor de 300ml, dit kost 26,- en wil je liever eerst de 100ml proberen dan ben je 13,- kwijt. Wanneer je korter haar hebt (en geblondeerd) is de


misschien wel een goede optie. Een paar drupjes Pink Pop er doorheen en je hebt een prachtige zachtroze kleur. Mijn nichtje heeft alleen nog nooit haar haar geblondeerd, dus dan pakt zo’n kleur toch altijd anders.

Ik heb gekozen om verschillende kleuren highlights aan te brengen. De voorste plukjes heb ik aangebracht met de Pink Pop zonder white mix. Want die wilde mijn nichtje wat feller gekleurd hebben zodat ze die zelf ook wat beter kon zien. Ook leuk wanneer je twee vlechten naar achteren maakt. Ik deed eerst een flinke hoeveelheid white mix in het verfbakje pompen en daarna vier pompjes pink pop. Dit roerde ik door en hierdoor ontstond er een prachtige bubblegum kleur. Toen was het tijd om de kleur in te brengen. Eerst begon ik met de lichtroze kleur en daarna deed ik nog twee pompjes Pink Pop in het bakje en die bracht ik bovenop aan.


Toen ik alles had ingebracht zag het er zo uit, best heftig toch? Maar ik weet van eerdere keren dat het na het uitspoelen en föhnen enorm kan tegenvallen. Dus ik probeerde nog niet al te enthousiast te zijn. Want anders is mijn nichtje van 12 ook gelijk teleurgesteld, waar ik in kan komen. Maar hoe kwam het eruit te zien toen ik alles had uitgespoeld? Bekijk daarvoor de foto hieronder.

Heel subtiel zoals je kan zien,

te subtiel naar mijn zin..

want zo zag het er toch niet echt uit in mijn hoofd. Dus ik ben het twee dagen later nog een keer gaan proberen. Mijn nichtje was tevreden met de voorste twee plukjes en die had ik dus puur ingezet met de Pink Pop. Die was niet gemixed met de White Mix, dus het is misschien toch wel anders op natuurlijk haar (ipv geblondeerd).

Dus Merel kwam weer enthousiast naar ons huis en toen heb ik allerlei plukjes ingezet met de Pink Pop.

Na 20-25 minuten hebben we die uitgespoeld met lauw water en de shampoo
gebruikt waardoor de kleur langer levendig blijft zitten.

White Mix + 4 pompjes Pink Pop // 20 minuten
Pink Pop // 20-25 minuten laten zitten

Hierboven is goed het verschil te zien. Het is in hetzelfde daglicht gemaakt, dezelfde ruimte, ook met een witte top zodat je echt duidelijk het verschil kan zien. Je ziet dat je bij de donker roze wel goed moet opletten dat je het totale plukje moet pakken anders krijg je dus een duidelijk verschil te zien en krijg je dus een blokkering effect.

Maar hey! We zijn blij met dit effect,

we hebben wel gekozen voor highlights, want het hele haar roze vonden we wel heel heftig. Als je naar buiten stapt is het nog wat heftiger natuurlijk, maar ze is er helemaal blij mee 🙂 Heb je dus geblondeerd haar, dan krijg je een heel ander effect. Check dat verschil dus eventjes via Google voordat het te heftig uitpakt. En je moet er wel rekening mee houden dat het ongeveer na 10 wasbeurten eruit is.

Je hebt ook nog andere verschillende kleuren van dit masker, benieuwd? Klik dan


.


Hoe vinden jullie het eindresultaat? En heb je ook weleens roze haar gehad?

News