Nieuwe Posters & Salontafel

Ondertussen zijn Marc en ik nog steeds druk bezig in ons huis, er lijkt wel geen einde aan te komen. Uit onze voortuin is inmiddels de meeste rotzooi weg (oude voordeur, stenen die onder het huis vandaan kwamen en de rest van de rommel). Ook ben ik 1,5 uur bezig gewoon in de voortuin, ik kon niet meer tegen al dat onkruid. Ook al gaat de voortuin er helemaal uit, ik irriteerde mezelf mateloos aan al dat onkruid. In de achtertuin moet het ‘loze stuk’ worden opgevuld met worteldoek, zand, kunstgras. Daarna komen de border blokken erop en dan gaan we nog het achterste stuk verlagen zodat we een nieuwe zithoek kan creëren. Maar geef ons nog een paar weken en dan wordt het alweer een stuk leuker. Lekker wat groen aanbrengen en laat de zomer maar komen!

Op de foto kan je al zien dat onze zithoek is veranderd, we hebben een nieuwe salontafel bij de Haco gekocht. Deze tafel matched perfect bij onze andere meubels en robuuste wandplank. Ik kan niet vaak genoeg zeggen dat ik nooit meer zwarte meubels wil hebben. Wat zie je daar toch veel op zeg, zeker wanneer je een hondje in huis hebt. Dus de zwarte salontafels hebben wij verkocht voor een leuk prijsje en na drie weken kwam deze beauty binnen. Plus op onze wandplank staan er twee nieuwe lijsten van Desenio te stralen. Ik heb wat accessoires erbij gezet/gelegd waardoor de kleuren mooi terugkomen. Plus de linker poster doet mij direct denken aan Italie, stiekem droom je er gewoon bij weg..

3 voordelen van een wandplank

De rechter poster is wat zachter qua tinten en de linker past perfect bij onze bank en overige accessoires in het huis. De lijsten zijn 50×70, dus je hebt wel gelijk wat staan of hangen in je huis! Nu moeten we alleen even gaan nadenken of we deze lijsten gaan ophangen aan de rechterkant van onze kalkmuur. Of misschien laten we ze gewoon lekker op deze wandplank staan. Sowieso ben ik nog steeds zo happy met onze wandplanken in huis. Je kan er werkelijk van alles op kwijt en het staat een stuk warmer. Je kan er fotolijsten op kwijt, kaarsen, droogbloemen, verse bloemen en het geheel lijkt daardoor meer af! Je kan ook zo’n toffe hangplant toevoegen om het geheel wat meer af te maken.

Het is hoe dan ook jouw feestje, speel wat met de accessoires die je al hebt staan. Neem eventjes afstand en kijk wat je ervan vind. Het is jouw canvas die je in kunt delen hoe jij dat wilt. De een houdt het wat subtieler en de ander zet hem liever zo vol mogelijk. Ik probeer daar een beetje tussenin te zitten. Nu heb ik zelf wel voor een wat grovere plank gekozen omdat dit meer in ons interieur past. Deze hebben we afgewerkt met stoere industriële steunen.

De salontafel was eventjes een aankoop, maar wauw wat zijn we er blij mee! Hij kleurt perfect bij onze wandplank, tv meubel en eetkamerkast. De tafel is namelijk ook gemaakt van mango hout net als onze andere meubels. Dus de hout structuur is wat stoerder, grover en de kleur maakt het geheel mooi warm. Sowieso hebben wij bij de Haco flink geshopt toen we dit huis hadden gekocht. Onze eetkamerstoelen, bank, bed, salontafel en eetkamer lampen komen er vandaan. Heb jij weleens iets gekocht bij de Haco? Laat dat eventjes hieronder weten.

Share:

9 Reacties

 1. 23 mei 2021 / 19:10

  Wat een prachtige posters heb je uitgekozen. Past inderdaad perfect bij jullie meubels en maakt de inrichting helemaal af. Ik kende de Haco zelf nog niet trouwens. 🙂

 2. 25 mei 2021 / 12:14

  Een huis is niet af denk ik, net wanneer je denkt wel bijna klaar te zijn, moet er altijd wel wat vervangen of aangevuld worden. Wat een mooie posters zijn het en een mooi, stoere salontafel!

 3. 26 mei 2021 / 09:59

  Je nieuwe salontafel past inderdaad mooi bij de plank! Zwarte meubels zijn – eigenlijk net als witte meubels – inderdaad niet ideaal als je een hond hebt of niet zo vaak stoft :p
  Mooie posters ook!

 4. 1 juni 2021 / 17:16

  Ik vind de robuuste stijl heel erg tof! De posters passen helemaal bij jullie huisje. Zo leuk om te zien!

 5. 3 juni 2021 / 21:48

  Het ziet er echt prachtig uit, die salontafel past ook echt zo goed bij de plank! En die posters staan heel mooi 🙂 wat heb je een fijne blog!

 6. 4 juni 2021 / 08:58

  Wat een mooie posters! Past echt perfect bij de stijl van jullie woonkamer. Die bank ook, love it! Lijkt wel een beetje op mijn stijl hier thuis haha.

 7. 23 juni 2021 / 09:21

  Super mooie posters zijn het.
  En je salontafel ziet er ook geweldig uit.
  Echt een foto uit een plaatje, prachtig.

 8. Bernita lubbers
  26 oktober 2021 / 14:11

  Waar komt het vloerkleed vandaan?
  Erg mooi!

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   27 oktober 2021 / 09:06

   Die heb ik gekocht bij de Karwei (ruim een halfjaar geleden)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.