Vlog 183 – Nieuwe items in het huis en Ollie zelf scheren

Het is eventjes een andere video geworden, want het was inmiddels al een tijd geleden dat ik iets online had geplaatst. Momenteel lopen er veel dingen tegelijk waardoor social media op een laag pitje staat. Op mijn vrije dagen heb ik mijn huis wat ik schoon moet maken, ik heb op die dagen mijn hond die alle aandacht en liefde verdiend en dan hebben we ook nog family. Dus mijn excuses dat het de laatste tijd wat rustiger is. Ik hoop dat jullie in ieder geval mijn vlog weer leuk gaan vinden. Liefde voor Ollie zijn nieuwe look haha, momenteel een nieuwe borstel en schaar gekocht zodat het de volgende keer nog mooier zal worden.

Ik kocht wat toffe nieuwe items zoals: een salontafel van de Haco wonen, plantje voor naast de voordeur, prachtige pot met bloemen gekregen van mijn man en verder staat er nu ook een nieuwe buitenlamp op mijn tafel. Die zien jullie in de volgende vlog, can’t wait wanneer die sfeervol naast onze voordeur brand! Nu alleen nog alles voor en achter verven en hopelijk kan ik dan ook snel gaan genieten van onze voor/achtertuin!

Share:

3 Reacties

  1. 23 juni 2021 / 09:20

    Is helemaal verstaanbaar, dat je het eventjes druk hebt. Dat is nu eenmaal het leven. Wat ziet hij er ongelooflijk mooi uit. Gelukkig moet ik Bink nooit scheren met zijn korte haren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.