Zwarte Skechers van ZIENGS

Een klein jaartje geleden kocht ik deze sneakers op Ziengs.nl en ik had al veel goede verhalen gehoord over Skechers. Nu ging ik van een kantoorbaan naar een baan waarbij je veel vaker aan het lopen bent. Nu weet ik heel goed hoe mijn benen en voeten daarop reageren, slecht. Ik krijg snel last van zere ‘vermoeide’ benen, dus ik had wel een stevige goede sneaker nodig. Ik heb allerlei soorten sneakers bekeken en kwam uiteindelijk bij dit paar uit. Zwart met een witte zool en dit paar oogt enorm sportief, love it! Benieuwd naar de rest van mijn review? Scroll dan snel verder.

De foto van hierboven is al van een aantal maanden geleden, ben je benieuwd naar de andere accessoires die op de foto te zien zijn? Het bankje, lijst, windlicht, kussen en vaasjes zijn van de Xenos. Nog steeds enorm blij met deze accessoires. Ze hebben inmiddels alleen allemaal een ander plekje gekregen in ons huis.

De bovenkant is van synthetisch materiaal gemaakt. De voering bestaat uit textiel, net als de comfortabele binnenzool. De sneakers zijn voorzien van kleine perforaties en verschillende stiksels en inzetten. Dankzij het voetbed met Air Cooled Memory Foam biedt de schoen veel demping. De zool is gemaakt van rubber en heeft een dikte van 2 centimeter. Het voetbed van deze Skechers Uno Stand On Air is niet uitneembaar. Daar moet je wel rekening mee houden!

Voor €69,00 kan je dit paar bestellen op Ziengs. Ik kan alleen maar zeggen dat ze als wolkjes lopen en je er geen zere voeten op krijgt. Dus ga je een avondje flink stappen, een dagje shoppen of loop je ook veel op je werk? Scoor dan deze sneakers! Want hier krijg je geen spijt van. Ik heb ook nog een aantal andere kleuren gezien die ik wil aanschaffen. Sowieso de beige en de Frosty Kicks, benieuwd? Klik dan op de kleuren en misschien vind je die nog leuker dan deze zwarte variant. Eerst wilde ik kiezen voor de beige variant, maar toen dacht ik, dat is niet handig als je bij een Intratuin gaat werken.

Maar voor mijn vrije tijd zou ik bijvoorbeeld wel de beige variant willen kopen. Ik weet nu hoe lekker ze lopen en ze zien er ook nog eens leuk en sportief uit! En voor 69,- kan je eigenlijk niet tobben.

Nu is mijn vraag aan jullie: wat is jouw favoriete paar sneakers? Van welk merk zijn ze en kies jij altijd voor een standaard kleur? Laat dat eventjes hieronder weten! Hopelijk heb ik jullie kunnen informeren over dit paar sneakers. Ik wil in ieder geval niet meer zonder, want ik had altijd last van vermoeide voeten!

Share:

5 Reacties

  1. 4 juni 2021 / 16:38

    Wat zien ze er leuk uit! Mijn favoriete paar is toch wel m’n Nikes Air Force 1 in wit, ik draag die altijd standaard als ik veel ga lopen. Ze zitten zo lekker! Al lijken deze me ook heel fijn, misschien even op mijn lijstje zetten 🙂

  2. 5 juni 2021 / 22:10

    Ik denk dat dit het enige paar Skechers is dat ik mooi vind :p Ik zie regelmatig reclame van Skechers op tv en die schoenen vind ik altijd lelijk maar deze zou ik zelf ook dragen. Mijn favoriete merk is Vans. Daar heb ik zelf wel redelijk wat paren van in verschillende kleuren. En ik heb sinds een paar maanden ook een paar witte Adidasjes met toffe details die ik super graag draag.

  3. 11 juni 2021 / 09:52

    Ik vind vooral de zool zo onwijs lekker zacht lopen. Alleen heb ik bizar smalle voeten, waardoor ze ook met een zooltje te breed zijn helaas.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.