Nintendo Switch review

Een Nintendo Switch werd op 3 maart 2017 uitgebracht door een Japans bedrijf. De reclames kwamen steeds vaker voorbij en ik en Marc houden wel van een potje Mario Kart. Vroeger heb ik ook regelmatig gegamed en Marc gaat er soms ook nog even voor zitten in het weekend. We hebben lang getwijfeld over een Nintedo Switch. Is het de moeite en het geld waard? Vooral het laatste, want het is geen goedkope spelcomputer die je 1,2,3 aanschaft. Nu werd ik vooral enthousiast van het spel Animal Crossing. Het zag er enorm cute uit en je kan je eigen eiland creëren. Voor degene die het nog niet weten, ik heb vroeger onwijs veel de Sims gespeeld. Dit blijft toch wel echt een fantastisch spel, heb je de nieuwe trailer al bekeken? Bekijk hier de trailer van Landelijk leven.

Het lijkt mij echt een enorm leuke uitbreiding! Wie van jullie gaat deze uitbreiding aanschaffen? Heb je dat konijntje gezien? Smelt.. nu ga ik nog even wat uitgebreider praten over de Nintendo Switch. Welke spellen hebben wij tot nu toe aangeschaft? In welke game zit de meeste tijd? Pakken wij de switch er regelmatig bij? En vooral, was het ’t waard om de Switch aan te schaffen?

Welke spellen hebben wij tot nu toe gekocht?

Animal Crossing, Zumba, Mario Kart, Mario Party, Zelda en dan natuurlijk nog de free download games. Die kan je via de store zelf downloaden. Welke game heb ik echt het meest gespeeld? Animal Crossing, daar zit meer dan 200 uur in. Mijn hele eiland is zo goed als klaar, hier kon ik echt mijn ei in kwijt. Een beetje vissen, groente verbouwen, dingen creëren en de leukste outfits samenstellen.

Zoals je hierboven kan zien heb ik aardig wat leuke accessoires aangeschaft. Een softcase die je mee kunt nemen zoals op vakantie, weekendje weg of als je onderweg bent naar school. De knopjes heeft Marc er heel snel vanaf gehaald want dat vond die met Mario Kart niet lekker spelen. Dus ben je geïnteresseerd in een van deze items, stuur mij dan een mailtje: rachelkromdijk@gmail.com

Is het de moeite om de Switch te kopen?

Nu de belangrijkste vraag, is het de moeite om de Switch te kopen? Of de Switch het geld waard? Ja ik vind het een super toffe aanschaf. Natuurlijk, eerlijk is eerlijk. Je pakt niet iedere dag je Switch erbij. Misschien als je nog thuis woont. Maar woon je eenmaal op jezelf dan heb je ook andere dingen te doen. Wil je even relaxen? Dan kan je een potje Mario Kart tegen elkaar doen of lekker op bed je eigen eiland creëren. Wil je meer beweging? Ook geen probleem! Met het spel Zumba kan je je heupen flink los zwingen. Je verbruikt er enorm veel calorieën mee en het spel is mooi opgezet. Je hebt ook nog andere opties zoals boksen, yoga, meditatie. Maar die spellen trokken mij niet echt, Zumba ben ik sowieso erg content mee.

Nu ben ik benieuwd wie van jullie ook een Switch heeft? En wat is jouw top 3? Welke spellen vind jij echt het leukst om te spelen? Laat dat even hieronder weten.

Share:

6 Reacties

 1. 16 juni 2021 / 14:35

  Ik heb idd ook een Switch Lite met Animal Crossing. Die heb ik wel het meeste gespeeld het afgelopen jaar, maar vooral in fases. Ik ben het na een aantal weken fanatiek spelen toch wel beu.
  Daarnaast heb ik ook Zelda, ook die speel ik in fases, haha! Heb nog steeds geen spijt van de aanschaf in ieder geval.

 2. 16 juni 2021 / 21:08

  Dit lijkt me echt heerlijk! Ik heb een Nintendo DS, super oud, maar ook dit vond ik geweldig!
  Leuk kussentje heb je trouwens op de eerste foto staan.

 3. 17 juni 2021 / 07:53

  Ik had een Switch Lite tot deze kapot ging! Ook heeel veel Animal Crossing gespeeld, helaas was m’n eilandje direct weg toen mijn Switch kapot ging. Alle uren die ik erin had gestoken… daarom heb ik toen ook besloten niet opnieuw meer te beginnen. Soms mis ik het nog wel echt!

  • 23 juni 2021 / 09:12

   Ik zelf speel stiekem op mijn zoon zijn Switch.En wat vind ik het super leuk. Hij had ook al van gesproken om hem te pimpen…

 4. 4 augustus 2021 / 14:35

  Oh jaaa ik heb zelf ook een switch en vind Animal Crossing echt fantastisch. Heerlijk ontspannen ten tijde van de lockdown. Lekker vissen wat jij zegt en outfits uitzoeken. Of het museum vol proberen te krijgen. 😉 Het is inmiddels wel weer even geleden dat ik gespeeld heb, want: twee jonge kindjes. Maar nu ik je artikel lees krijg ik er gelijk weer zin in. Als ik op vakantie ga neem ik hem zeker mee. Ook ideaal voor een lange autorit. 😉 Als je mij wil toevoegen, let me know. Dan kunnen we een keer elkaars eiland bezoeken. 😉

 5. 18 augustus 2021 / 15:41

  Ik vind hem tof. Ik heb het oude model en doe er Ringfitten op, ideaal!
  Verder vind Noa het ook erg leuk om er samen met papa Super Mario op te spelen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.