John van G. eyeshadow base • Rachèl Kromdijk

Dit is een product wat eigenlijk iedereen zou moeten hebben. Dit is de John van G oogschaduw basis. Veel mensen vinden oogschaduw niet fijn omdat het gaat vlekken. Deze oogschaduw basis zorgt er juist voor dat het de complete dag op z’n plek blijft zitten. Ik maak regelmatig bruidjes op en ik krijg de volgende dag altijd te horen dat het de hele dag perfect heeft gezeten. Dit maakt mij altijd gelukkig, want ik kan dus op mijn producten rekenen.

Maar hoe werkt dit product dan precies?

Het is belangrijk om eerst het gezicht te behandelen met een primer. Daarna wrijf je met je vinger een aantal rondjes over het product en dit dep je dan op je ooglid. Zorg er wel goed voor dat alles goed is ingetrokken. Wanneer dit het geval is kan je beginnen met een basis poeder om de boel te matteren of je begint direct met de oogschaduw.


Het is een heel klein potje, maar je doet er echt maanden mee (sommige misschien zelfs langer dan een jaar). Magie in een klein potje en je kan dit bij de meeste Drogisterijen kopen. De prijzen kunnen soms wel verschillen, maar je bent altijd wel rond de 7-9 euro kwijt. Wil je het product online bestellen? Klik dan
. Hieronder is de foto van Marleen te zien, haar oogschaduw heeft de hele dag goed op z’n plek gezeten. Happy me en tevreden klant. En daar moet je echt weer iedere keer voor gaan, zolang de basis goed is blijft de rest vanzelf wel goed zitten! Schaf deze basis dus snel aan en geniet nu uren lang van je make-up.News