The Ordinary Serum Foundation • Rachèl Kromdijk


Op Beautybay had ik een grote bestelling gedaan voor mijn toekomstige make-up klanten. Ik had namelijk verschillende soorten kleuren foundation nodig. Na een tijdje scrollen kwam ik bij het merk The Ordinary aan. Dit merk was voor mij nog helemaal nieuw, maar de reviews zagen er veel belovend uit. Mensen met een onrustige huid gebruiken namelijk dit merk regelmatig en hierdoor zijn puistjes en acne verleden tijd. Het merk heeft zich het laatste jaar heel erg uitgebreid en wordt dus ook steeds populairder. Zeker de huidverzorgingsproducten staan hoog op het lijstje.


Pasgeleden heb ik Celine als proef model opgemaakt met dit product. Benieuwd hoe zij dit serum vond? En hoe haar huid erop reageerde? Scroll dan snel naar beneden voor meer informatie. Ik heb ook nog een duidelijke close up foto toegevoegd hoe deze kleur op haar huid eruit ziet.


The Ordinary serum foundation

Deze foundation is een lichtgewicht foundation met een lichte tot

medium

dekking en een serum-gevoel op de huid. Het is een heel vloeibare foundation die je vooraf even goed moet schudden om de kleurpigmenten goed gemengd te houden met de overige ingrediënten. De

finish

is semi-matte en er zit een SPF 15 in verwerkt. Verder vind ik de verpakking netjes, de zwarte streep maakt het strak en het is strak en overzichtelijk. Wanneer je deze foundation in je handen hebt voel je pas hoe dun de substantie is. Wat ik fijn vind om te doen is na het schudden mijn beauty blender erbij pakken of eventueel een kwast waarmee je de foundation aanbrengt. Een spons neemt toch wel veel product op en de laatste tijd gaan mensen toch weer over naar een kwast.

The Ordinary foundations zijn verkrijgbaar via de website van
, maar ook in Nederlandse webwinkels van bijvoorbeeld
,
en
. De prijs kan per aanbieder net iets verschillen, maar de adviesverkoopprijs is €6,90 voor een pompflacon met 30ml inhoud. Het serum heeft een lichte dekking ‘zeggen ze’, maar eenmaal aangebracht vond ik het serum toch wel een medium dekking hebben.

De ingrediënten

The Ordinary serum foundation is een foundation op waterbasis waar lichte siliconen aan toegevoegd zijn en huidverzorgende ingrediënten als kokosextract en vitamine E. The Ordinary coverage foundation is een foundation op waterbasis, waaraan kokosextract en lichte siliconen zijn toegevoegd en als huidverzorgende ingrediënten zit er onder andere glycerine en vitamine E in.

Dit serum bevat geen olie, parfum of uitdrogende alcohol en is dierproefvrij en

vegan

.


Hierboven kan je de swatches bekijken, zoals je kan zien zijn er aardig wat tinten beschikbaar! Het is fijn dat de flacon iets doorzichtig is, op deze manier kan je precies zien hoeveel er nog in zit. Verder is het ook een stuk hygiënischer dat er een pompje wordt gebruikt. Nu moet ik wel altijd eerlijk zeggen dat er dan altijd nog wel wat product op de bodem blijft liggen. Draai dan de dop los en zet het potje eventjes op z’n kop op je pols!

Zoals je kan zien heb ik de kleur 1.0 P dat is een hele zachte en lichte tint, maar perfect voor mensen met een lichte huid. Voor mezelf zou ik voor de 1.2 Y gaan en deze combineren met de 1.0 NS.


Hierboven is de foto van Celine te zien, ziet ze er niet prachtig uit? Ik vind dit echt zo’n mooie foto, het was ook leuk om gelijk mijn nieuwe producten te gebruiken. Ook heb ik verschillende tinten voor wenkbrauwen aangeschaft. Met alleen medium brown kom je niet zover, ik kreeg steeds meer klanten met blonde wenkbrauwen. Deze kleur past daar precies bij! Ook heb ik de wenkbrauw haren iets naar boven geborsteld voor een wat natuurlijker effect.


De foundation heeft een prima geur, de flacon ziet er strak en elegant uit, de foundation lijkt net water maar smeert heerlijk uit op de huid en toevallig was Celine (mijn model) al helemaal fan van dit merk. Haar huid is namelijk enorm opgeknapt door dit merk. Zij gebruikt ook de huidverzorgingslijn en de make-up producten van The Ordinary. Dus ze was erg blij dat ik deze foundation bij haar gebruikte, deze kon ze gelijk toevoegen aan haar wishlist. Laat ik zeggen dat deze Foundation ook erg betaalbaar is. Voor €7,50 kan je
scoren op
.

News