bPerfect Cosmetics – Dream Big Manifest palette • Rachèl Kromdijk


Toen ik op
aan het scrollen was stuitte ik op dit prachtige palette van bPerfect Cosmetics Dream Big Manifest. Sowieso wilde ik heel graag een palette met wat meer kleur variatie. Een palette waar ik wat uniekere looks mee kon creëren. Toen ik de swatches bekeek dacht ik, dat moet wel lukken met deze toffe kleuren. Ook heb ik een aantal looks via Youtube bekeken en toen dacht ik, wauw! Oké bestellen en heel snel. De prijs viel me ook nog mee dus hij zat al erg snel in mijn winkelmandje. Het was een tijd geleden dat ik een oogschaduw palette had besteld, dus ik vond dat ik mezelf wel eventjes mocht verwennen. De laatste tijd ben ik enorm bezig geweest met mijn visagie projecten en ik kon ook echt niet wachten om mijn collega Femke op te maken met dit palette. Nu vond ik het al extra leuk dat Femke aangaf dat ze een unieke look wilde, het hoeft geen standaard smokey eye te worden gaf ze aan. Oké, dat hoef je maar een keer tegen mij te zeggen! Ik plakte oogschaduw stickers onder der ogen en ik begon met haar oogschaduw look.


Ze heeft prachtige ogen, super licht en hierdoor koos ik voor groen en bruin tinten. Hierdoor leken haar ogen nog lichter te worden. Ik maak mijn foto’s altijd op mijn slaapkamer, want daar heb ik het mooiste licht en de beste achtergrond. In deze uitgebreide review heb ik ook nog nieuwe swatch stickers gebruikt van Etsy. Hierdoor kan je heel makkelijk een unieke swatch creëren. Het is alles wel even pielen met het schoonmaken van het stencil.


Het Manifest dream big palette is het nieuwste palette van het merk bPerfect Cosmetics. Eigenlijk kent iedereen het merk bPerfect wel vanwege de Carnaval, CarnavalXL en Carnaval Tahiti palettes. Deze palettes zijn ook allemaal stuk voor stuk toppers. Want je kan er onwijs unieke looks creëren, Nikkie Tutorials heeft er ook een aantal keer een look mee gecreëerd. Maar hoe zit het eigenlijk met de andere palettes van bPerfect cosmetics? De hype hierom lijkt namelijk een stuk minder groot, geen lange wacht lijsten en ook een stuk goedkoper. Het palette is onder andere bij de


te koop voor €32,95.

Hieronder kan je een goede close up bekijken van het palette, je hebt er een aantal natuurlijke bruin tinten in zitten. Deze zijn mat waardoor je altijd een goede basis hebt en je ook een mooie natuurlijke smokey eye kan creëren met dit palette. De Kleuren

Journey, Believe, Anne, Macaroni en Lily

zijn wat unieker qua kleur. Deze zijn enorm gepigmenteerd door de shimmers die erin zitten.


Hoe creatief zijn ze met de namen geweest? Mijn nichtje van 12 moest enorm lachen om de naam combinaties die ze hadden gemaakt. Van Hope naar Macaroni, van Selfie naar Gratitude. Mijn favoriete namen zijn toch wel: Manifest, Goals, Insta, Vibes, Bundy, Old School, Squad en Hope. Maar welke kleuren zet ik in mijn top 5? Als ik de swatches bekijk dan ga ik voor de volgende kleuren:

  1. Shrec
  2. Hustle
  3. Bondi
  4. Driven
  5. Old school

Het is wat lastiger te swatches met deze sticker stencils, plus mijn Camera Olympus Pen heeft een hele dure lens erop zitten waardoor foto’s enorm worden ingezoomd. Dan is het toch soort lastig om iedere swatch helder en scherp op de foto te krijgen. Deze lens is dus toch iets geschikter voor Portret foto’s, maar hey! We doen het er maar eventjes mee en hopelijk krijgen jullie toch een duidelijke indruk door deze swatches te bekijken. Er zijn vijf tinten bruin verwerkt in dit palette, van een beige, karamel tot een donker bruine kleur. Dit vind ik best veel voor zo’n kleurrijk palette, maar zoals ik al eerder aangaf, je kan er wel een prachtige natuurlijke look mee creëren.

De shimmer swatches glinsteren echt mega hard. Over deze shimmer kleuren hoef je je vinger maar twee keer te halen en dan kan je je complete oog laten schitteren. De kleur Driven heeft ook een prachtige glans, love it! Hierdoor kan je een hele mooie glans in het midden van je oog creëren, door dit te doen lijkt je oog optisch groter. Welke kleur vind ik het minst mooi van dit palette? Ik denk Sneak Peek, zelf ben ik namelijk niet zo van de zacht roze kleuren. Maar als je deze kleur met Believe en Mega combineert krijg je misschien een hele toffe look.


Ik kan geen genoeg krijgen van deze kleuren, ze zijn stuk voor stuk prachtig en goed gepigmenteerd. Hierdoor kan je eindeloze looks creëren. Dat dankij het bPerfect Cosmetics Dream Big Manifest palette.

Bij Femke heb ik de volgende kleuren gebruikt:


Bondi, Bossman, Selfie, Hustle, Shrec, in het midden een klein beetje van Believe voor de extra groene glitte

r. Het zijn prachtige en unieke kleuren, maar Femke kon ze zo goed hebben. Ik bedoel, kijk die ogen! Door deze oogschaduw komt haar oogkleur nog beter tot z’n recht. Ik kan ook echt minuten lang kijken naar deze foto’s, stiekem toch wel trots op deze look. Plus ik kan niet wachten om meerdere looks te creëren met dit palette.Nu ben ik toch wel erg benieuwd wat jullie van dit bPerfect Cosmetics Dream Big Manifest palette vinden. En wat vinden jullie van deze unieke look bij Femke? Het is warm, maar door de glitters maak je het toch net een tikkeltje anders. Verder doe ik het momenteel allemaal wat rustiger aan qua social media. Ik ben mezelf even momenteel meer aan het focussen op wat ik wil qua visagie gebied. Hoe ga ik dit verder uitbreiden? Wil ik nog andere mensen als proef model gaan vragen, hoe breng ik dit het beste naar buiten? Hoe ga ik mijn portfolio verder uitbreiden etc. Ik krijg al veel oproepjes en de eerste afspraken in 2022 zijn al gemaakt 🙂 Bekijk
mijn vorige visagie artikel.


Daar word ik toch wel echt gelukkig van! Gisteren ben ik ook weer subtiel begonnen met mijn bulletjournal. Volg mijn avonturen via dit instagram account:
. Voordat Marc en ik een huis kochten was ik echt volledig bezig met mijn bulletjournal en ik vond het ook echt leuk! Helaas is het toen stil gevallen (door de verbouwing, trouwerij, nieuwe baan en toen kregen we Ollie erbij). Maar nu pak ik het dus weer op, alleen ik moet wel maanden inhalen. Dus ik ben nog wel eventjes bezig! Maar dat is een leuke bezigheid. Ook wilde mensen weer snailmails opsturen dus die zijn natuurlijk altijd welkom! Hopelijk heb ik jullie weer geïnspireerd met dit palette en wie weet komt die ook op jouw wishlist te staan na deze review.

News