Cellini Hoge chelsea boots taupe • Rachèl Kromdijk

We gaan lekker van de herfst genieten! De bladeren vallen al van de bomen af, mijn hond Ollie is door het dolle heen en ik kan er ook enorm van genieten. Zeker van de avondjes op de bank met een grote bak thee en een lekker warm plaid (en de kaarsjes niet te vergeten). Als ik met onze hond Ollie ga lopen wil ik in de herfst/winter wel warme voeten hebben. Ik ben dus opzoek gegaan naar een prachtig stel laarzen die hoger zijn dan enkel laarsjes en wat liever zijn qua kleur. Op heb op dit moment al stoere donkerbruine boots, maar deze kleur kon ik niet weerstaan! Je kan deze boots bestellen op de webshop van
. Hier hebben ze echt een super leuke nieuwe collectie online staan. Op dit moment zien we enorm veel vrouwen die chelsea boots dragen. En nu ben ik ook verliefd worden. Ben jij meer een sneaker fan? Dat is ook geen probleem, die hebben ze ook in overvloed.


Het was weer heerlijk om bezig te zijn met mijn blog. Sinds ik mama ben ‘klinkt nog steeds gek en onwerkelijk’ draait alles continue om die kleine. Begrijp mij niet verkeerd, maar ik dacht dat baby’s veel sliepen, nou die van ons niet haha. Dat had ik eigenlijk ook in mijn achterhoofd moeten houden, maar ik was alleen maar bezig met kleding, pampers, vochtige doekjes, flesjes, spenen en mijn bizarre kraampakket. Vooral de eerste dagen voelde ik mezelf enorm rot, ik kon amper uit mijn bed komen en je kan nog je normale kleding niet aan. Gelukkig was dit na ruim acht dagen niet meer het geval. Ik kon weer heerlijk mijn truien en broeken aan, het vocht begint al flink af te nemen en hierdoor pas ik ook weer bijna mijn trouwring. Ik begin mezelf weer steeds meer mens te voelen, nu nog mijn voeding aanpassen en weer terug komen op mijn gewicht. De eerste twee weken had ik namelijk helemaal geen trek en at ik alleen een schaaltje kwark over de hele dag verdeeld.. maar goed laten we doorgaan naar de rest van het artikel!


De hoge chelsea boots zijn helemaal in op dit moment. Als fashionista mogen deze dan ook niet ontbreken in jouw garderobe. Dit model uit de collectie van Cellini is uitgevoerd in een mooie taupe kleur. Het bovenwerk is gemaakt van zacht nubuckleer en de schoenen hebben een voering van textiel voor een zeer aangenaam gevoel. Het voetbed van leer biedt veel comfort tijdens het lopen en dat voel je direct. Let wel op dat de bovenkant iets strakker kan zitten wanneer je wat bredere kuiten hebt. Hier heb ik zelf nog wat last van vocht in mijn benen ‘van de zwangerschap’ en daardoor zitten ze nog wat te strak bovenin. De opvallende rubberen zool heeft een mooie bijpassende kleur voor een monochrome look. Deze zool heeft een dikte van 3 centimeter en is voorzien van een grof profiel. De taupekleurige Cellini hoge chelsea boots hebben een vast voetbed.


Door de extra stof in het midden heb je gelukkig wel wat speling waardoor ik ze ook gewoon kan dragen. De zool is hoog, maar loopt erg comfortabel. Doordat de zool niet heel licht is, oogt de laars een stuk stoerder. DE donkere details op de laars maken de laars net wat unieker.Bestel
deze toffe laarsjes! Deze stoere boots kosten €119,00 en ik vind dat ze dat ervoor mogen vragen. De kwaliteit is erg goed en de details maken de laarzen een stuk stoerder. Wat vind jij van deze boots? Zou jij deze boots ook bestellen?

News