I’m Dutch tasje beige

Bij ons in het dorp zit er een heerlijk winkeltje de Kadomolen. Vroeger heb ik er zelfs een aantal weken stage gelopen toen zat de winkel nog niet in het winkelcentrum. Je kan bij de Kadomolen in Ameide van alles kopen, bordspellen, kinderspeelgoed, mode accessoires, baby producten, tijdschriften, boeken, keukengerei, agenda’s, accessoires voor in en rondom je huis en zo kan ik nog wel eventjes doorgaan. Toen ik er de laatste twee keer kwam viel mijn oog op dit beige tasje van het merk I’m Dutch. Nu weet ik wel hoe ik in elkaar zit, niet direct kopen. Alleen wanneer het in mijn hoofd blijft spoken dan mag ik er mijn geld aan uitgeven. Ik kwam bij de kassa en toen zag ik twee varianten liggen. Een beige en een cognac kleur. Mijn jas is beige en van 100% wol dus ik dacht, hup de beige variant gaat met mij mee naar huis.

Soms wil je gewoon weer is iets voor jezelf kopen. De laatste tijd heb ik alleen maar vochtige baby doekjes gekocht en pampers. En wat gaan die twee er snel doorheen zeg, wauw.. ik begrijp wel dat uitwasbare luiers een stuk milieuvriendelijker zijn. In twee weken hebben we er meer dan 112 gebruikt! Maar goed laten we eventjes doorgaan met deze review. Op Instagram had ik gisteren al een foto geplaatst en veel mensen waren enthousiast. Dit tasje past trouwens ook wel goed bij mijn nieuwe laarzen van Ziengs. De laatste tijd blijf ik lekker bij mijn beige/bruine kleuren.

Het tasje is in de tijd van nu een echte eye catcher. De jassen worden ook steeds meer fluffy en de natuurlijke tinten zijn weer helemaal trendy. Beige, cognac, mos groen, okergeel, noem het maar op! Maar het is dit seizoen echt helemaal back to nature. Vorig jaar zagen we de grote teddy jassen al, maar dat zal deze herfst/winter niet anders zijn! En dit tasje past daar natuurlijk helemaal perfect bij, dit is trouwens wel het eerste tasje in mijn collectie wat een beetje seizoensgebonden is. Ik bedoel, deze variant ga ik niet bij me dragen op vakantie in Italië. Nee, het is wel echt voor de herfst/winter.

Als je dit tasje wilt kopen dan moet je even de eigenaresse van de Kadomolen een berichtje sturen via Facebook. Deze tasjes kan je namelijk alleen als leverancier inkopen en verder kon ik ze nergens vinden.

San Remo is een super leuk telefoon- en schoudertasje met een wolle uitstraling. Dit stoere telefoontasje heeft van binnen twee identieke vakken. Dit alles wordt omhult en afgesloten met een mooie flap met magneetsluiting. De gesp op de voorkant geeft de tas een unieke eye-catcher. Het tasje bevat genoeg ruimte voor verschillende Samsung of Iphone telefoons, maar daarnaast ook plek voor andere benodigdheden als sleutel, geld en pasjes of een lipstick. In de achterkant zit een vakje met zij rits. Daarin kun je deze kostbaarheden perfect veilig bewaren.

De zijn de afmetingen van het tasje:

Afmeting: 13cm x 19cm
Afmeting koord: 140cm

Nu ben ik benieuwd of jullie ook weleens dit soort tasjes kopen? Ik wil namelijk niet altijd een grote tas meenemen, dat is altijd zo’n gehannes. Dit tasje lijkt trouwens qua materiaal ook enorm veel op Mason z’n nieuwe jas van Z8! Die is alleen wat meer geel/beige, maar ook echt mega cute. Het is net zo’n kleine eskimo in dit jasje! Maar goed, hopelijk hebben jullie weer genoten van dit artikel en mocht je dus geïnteresseerd zijn? Stuur dan de Kadomolen een berichtje via Facebook. Ze hebben helaas nog geen instagram! Wie weet in de toekomst.

Share:

3 Reacties

  1. 23 oktober 2021 / 13:04

    Wat een super leuk tasje! Dit matcht inderdaad perfect bij beige boots bijvoorbeeld!

  2. 27 oktober 2021 / 18:01

    Ah wat een enorm leuk en schattig tasje! Ik ben dol op alle lichte/beige tinten. Ik heb zelf dan ook een heel lange schapenjas voor de winter, love it !

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.