Mijn bucketlist voor het jaar 2022

Het jaar 2021 is alweer bijna voorbij, wat gaat de tijd toch enorm snel. Je moet echt genieten van iedere dag, daar ben ik wel achtergekomen in dit afgelopen jaar. Er komen altijd allerlei onverwachte en pijnlijke dingen op je pad. Die je ook weer een plekje moet geven, maar er is ook tijd voor vreugde en plezier. En die dingen moet je extra koesteren en niet jezelf teveel verliezen in de pijnlijke momenten die je hebt meegemaakt. Ik deed dit altijd, maar ik probeer de laatste tijd meer naar de toekomst te kijken. Nu is het weer tijd voor een lijstje, een soort bucketlist! Alleen dan voor het jaar 2022, want wat wil ik dan allemaal gaan doen? Inmiddels hebben mijn man en ik al aardig wat dankbare dingen mogen afstrepen in de afgelopen twee jaar. We kochten ons eerste huis in het dorp waar ik in ben opgegroeid, zijn getrouwd en hadden echt de dag van ons leven, kochten een pup Ollie die inmiddels helemaal ingeburgerd is en we hebben in september een gezonde zoon Mason mogen ontvangen.

Dit is natuurlijk niet voor iedereen weggelegd, daar zijn we ons van bewust. Dus hier zijn we dus ook extra dankbaar voor. Helaas mis ik Italië wel echt enorm, hier zijn we de afgelopen jaren niet meer naartoe geweest. Dit ivm ons huis, toen met Ollie en daarna door Corona, maar ik kan niet wachten om de bergen weer te zien. De gezelligheid, de straatjes, het eten, de prachtige heldere meren en de prachtige taal. Hopelijk kunnen we hier volgend jaar weer naartoe gaan. Can’t wait! Maar laten we snel naar het lijstje gaan.

 • Met de kleine zwemmen in een zwembad of in een helder meer in Italië
 • Naar het bos met z’n alle
 • Met de blote voetjes in de zee staan en met Mason zijn eerste zandkasteel bouwen
 • Ollie steeds mooier weten te knippen, al gaat het me momenteel al goed af
 • Nog meer nieuwe films ontdekken via Netflix
 • Nieuwe make-up merken ontdekken en nog meer bruidjes opmaken. Momenteel staan er al 10 bruidjes ingepland voor het jaar 2022 en 15 mensen voor mijn portfolio.
 • Met een nieuwe baan starten voor twee dagen in de week
 • Een mooi fotoboek maken van onze Mason
 • Mijn ouders gaan verhuizen in het nieuwe jaar en daar wil ik natuurlijk bij aanwezig zijn. Ben benieuwd hoe hun nieuwe meubels gaan staan! Mijn broer en schoonzus gaan in het huis van mijn ouders wonen, maar die gaan het wel naar hun eigen smaak inrichten. Dus ik wil binnenkort eerst nog foto’s en video’s maken hoe het eruit zag voordat ze eruit gaan.
 • Einde van het jaar weer een jaarboek maken, dit wil ik er wel in gaan houden
 • In de zomer een loungeset en een zwembadje aanschaffen zodat we nog meer van onze tuin kunnen genieten
 • Minder dan 72 kilo wegen en weer naar mijn normale gewicht gaan
 • Elke dag ruim 10.000 stappen weten te zetten
 • Met een vriendengroep skiën het liefst nog een keer op wintersport
 • Met een vriendin naar een rolschaats indoor incl. DJ of muziek
 • Bulletjournalen als ik daar weer een keer de tijd voor ga krijgen
 • Een groot concert bezoeken met mijn man
 • Italiaans leren, want tja.. als je daar vaker op vakantie gaat is het wel tof dat je wat zinnen kan uitspreken
 • Mijn verjaardag groot vieren want ik word in 2022 alweer 30 jaar!
 • Als we drie jaar getrouwd zijn bij Restaurant Tree eten in Rotterdam, dat gaan we erin houden. De laatste keer was ik hoogzwanger en kon ik niet alles eten en drinken, maar desondanks was alles heerlijk!
 • Mezelf verdiepen in nieuwe cursussen zoals Yogezichtsmassages, visagie & unieke kapsels creëren
 • Twee nieuwe piercings laten schieten een forward Helix en ik heb nog een hele toffe gezien!
 • Het bakken en koken van nieuwe recepten weer oppakken
 • Een ritme creëren met Mason en Ollie
 • Het huishouden onder de knie krijgen en het in verschillende dagen verdelen (schoonmaken, stoffen, stofzuigen, dweilen etc). Momenteel heb ik hier totaal geen ritme in zitten en doe ik maar wat
 • Kijk naar een andere auto waar de hond, kinderwagen en Mason inpassen
 • Yoga, Zumba en hoelahoepen weer oppakken en aan mezelf gaan werken
 • Meer met onze Nintendo Switch doen en meer bordspellen erbij pakken op de zondagmiddag
 • Een gezin shoot regelen en ik wil Ollie daar ook bij hebben!
 • Elk moment van Mason genieten, hoe hij alles steeds meer gaat leren
Share:

2 Reacties

 1. 8 november 2021 / 22:20

  Het jaar gaat inderdaad echt snel voorbij. Bizar dat we bijna in 2022 zitten… Wat een mooie plannen heb je! Ik hoop dat je ze eind 2022 ook (bijna) allemaal kan afvinken! Wat goed dat je aan jezelf wilt werken en ook je portfolio wilt uitbreiden. Zelf wil ik volgend jaar ook fotoboeken gaan maken om wat dingen vast te leggen; zoals onze vakanties en de verbouwing van ons koophuis. Voor mij gaat 2022 heel bijzonder worden, want in februari zijn alle verbouwingen klaar in mijn huis en ga ik na 7 jaar relatie eindelijk samenwonen met mijn vriend, zo veel zin in!

 2. 10 november 2021 / 10:59

  Ahhh, ik mis Italië ook. Ik begrijp je volkomen. Wat is dat toch met dat land? Lekker om naar vooruit te kijken. (Duolingo is een mooie manier om een beetje Italiaans te leren, ragazza!)
  Ik ben niet zo van de bucketlists, maar dat neemt niet weg dat we wel plannen hebben. Maar ik kijk nu nog even niet te ver vooruit met plannen. Ik heb volgend jaar ook een grote verjaardag, maar of ik dat ook op mijn verjaardag kan en wil vieren weet ik nog niet eens. Voor nu even elke dag nemen zoals het komt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.