Poster Store – Gold edition • Rachèl Kromdijk

In dit nieuwe jaar ga ik mezelf weer vol op make-up focussen, can’t wait! Hallo Rachèl de
. Er staan al tien bruidjes ingepland en al ruim 15 proef personen. Ik wil aan mijn portfolio blijven werken en hier ook echt werk in gaan vinden. Al jaren maak ik mensen op, maar dit deed ik altijd naast vier dagen werken. Hierdoor moest ik ook vaak een nee verkopen. Vorig jaar was ik zwanger en mijn zwangerschap eiste een beetje z’n tol, dus op het eind kon ik ook geen bruidjes meer opmaken. Ik heb wel wat proefpersonen thuis kunnen doen, maar het liefst ging ik natuurlijk gewoon naar een locatie waar de bruid op mij zat te wachten. De

adrenaline

, nieuwe woonplaatsen ontdekken, de

stress en zenuwen

die erbij horen, een tevreden bruid, vrienden/familieleden die enthousiast zijn over hun make-up.. daar doe ik het allemaal voor. Dat is waar ik enorm veel voldoening uit kan halen en daarom wil ik dus volgend jaar vol gaan knallen! Momenteel heb ik ook een samenwerking met kapster Willemijn Vlot van


. Zij maakt echt de meest mooie kapsels en wij wonen ongeveer een halfuur van elkaar vandaan. Dus dat is ideaal om te combineren!


Maar mijn kamer was toe aan iets nieuws, sowieso ben ik al enorm blij met mijn Ikea kastdeuren. Dat maakt de ruimte al een stuk rustiger. Misschien dat ik in de toekomst nog meer cursussen ga volgen zoals permanente make-up, dan kan ik dit ook allemaal vanuit huis doen. Nu heb ik mijn kamerwand opgepimpt met de gouden lijsten van
. In de toekomst wil ik er nog steeds lijsten bij gaan hangen zodat het een collage wand gaat worden, dat is toch net wat leuker. Ik vind het vooral tof dat je zoveel keuze hebt qua posters. Deze kamer is dan toevallig roze met gouden accessoires en details. Maar wil je gaan voor een houten lijst en wat zachtere accenten? Dat is ook geen probleem bij deze webshop! Je hebt namelijk keuze uit honderden posters die je allemaal kan filteren op kleur en genre.

Nu nog een mooie behandelstoel eronder en dan is mijn kamer helemaal ready voor make-up klanten. Mijn iMac staat gereed met de mooiste voorbeelden en er speelt een muziekje op de achtergrond. Heb jij ook een poster wand thuis? Veel mensen laten dit ergens in hun huis terugkomen. Meestal boven de bank of boven hun bed. Morgen heb ik een heerlijke dag, eerst moet ik naar een Corona teststraat voor een Qr-code. Dan ga ik Michelle opmaken en dan plakken we er gelijk een newborn shoot aan vast. De eerste keer dat ik een vrouw met een getinte huid, can’t wait! Daarna ga ik met mijn nichtje Merel naar Hoog Catherijne, we zetten eerst altijd mijn auto bij een parkeergarage en daarna kunnen we dan met de tram richting het centrum.


Hebben jullie nog tips qua lunch of leuke winkels die we niet mogen overslaan? Laat dat dan even hieronder weten, ik ben benieuwd! Ze wil in ieder geval een donut scoren bij Dunkin Donuts, geef der niet ongelijk.. het ziet er ook mega lekker uit. Stradivarius, Bershka, Zara willen we sowieso eventjes naartoe en ik ga nog wat make-upjes inslaan voor mijn toekomstige visagie klanten. Maar goed om nog eventjes door te gaan over de prachtige lijsten en posters van Poste Store.

Je kan nu ook producten scoren met
! Dus wees er snel bij en scoor een aantal mooie posters. Het is altijd leuk om met een aantal posters te wisselen. Op deze manier verveelt de wall of poster fame je nooit! De Natuur posters trekken ook altijd mijn aandacht, de prachtige bergen, zonsondergangen, dieren.. maar mijn kamer is er in ieder geval wel van opgeknapt! Misschien dat ik op Mason zijn toekomstige kamer nog zo’n mooie wand met lijsten ga maken. Maar dat duurt nog wel een kleine twee of drie jaar, dus ik moet daar nog eventjes geduld voor hebben.

News