Apple Air Pods + Case met 50% korting

En daar zijn ze dan eindelijk! Mijn AirPods en wat ben ik er super blij mee! Het was een hele overweging, maar nu met die kleine zijn deze oortjes echt een uitkomst. Wanneer ik Mason op bed heb gelegd gaat die vaak heel hard huilen, na een paar minuten sus ik hem en dan slaapt die direct. Deze kleine man moet altijd even zijn energie kwijt en vechten maar al te graag tegen z’n slaap. Als die gaat huilen is het ook gelijk op standje 10, wanneer die in slaapt valt hoor ik dan nog zijn gehuil in mijn hoofd. Zelfs al sta ik onder de douche, tja daar kan ik mijn oordopjes natuurlijk niet in doen. Dan doe ik gewoon eventjes mijn oortjes in en ga ik dansen door de woonkamer. Wanneer ik een heel groot stuk met hem ga lopen doe ik ze ook in. Ik ben vaak zo 30-50 minuten aan het lopen met de kinderwagen. Zeker wanneer ik de polder in ga ben ik lang onderweg, nu heb ik vier heerlijke nieuwe lijsten in Spotify aangemaakt dus ik kan mijn lol niet op.

Een jaren 80/90 & 00’s lijst, heerlijk.. maar wauw wat gaat de tijd dan snel zeg. Als je dan bepaalde hits luistert en dan naar het jaartal kijkt schrik je. Dat is al ruim 15 jaar geleden, time flies. Benieuwd naar mijn lijsten? Klik dan hier. Zeker als je net als ik uit de jaren 90 kom dan is deze lijst echt geweldig. Al moet ik zeggen dat ik veel muziek uit de jaren 80 prachtig vind. Neem bijvoorbeeld deze liedjes: Toto – Africa / UB40 – Red Red Wine / Commodores – Nightshift / Tracy Chapman – Fast Car / Cutting Crew – (Just) Died in your arms en alle nummers van Bruce Springsteen en Celine Dion, die mogen natuurlijk ook echt niet ontbreken in deze lijst. Met deze oordopjes is muziek luisteren nog leuker!

Het uitpakken van een nieuw Apple product is altijd fijn, de plastic materialen verwijderen en daarna de boel installeren. Eigenlijk ging het installeren wel heel makkelijk, je hoeft namelijk alleen maar je bluetooth aan te zetten en het product naast je iPhone te houden. Je ziet dan een koppel scherm tevoorschijn komen en je ziet gelijk hoe vol de oortjes (en de case) nog zitten. Je kan ze gewoon aan een normaal iPhone snoer opladen, er zit alleen geen blok bij (alleen het snoer wordt erbij geleverd). Toch wilde ik wel gelijk een beschermcase kopen dus ik ging kijken bij Idealofsweden. Je hebt nu 50% korting op alle producten ivm de Blackweek! Heb je meer dan 69 euro in je winkelmand dan krijg je nog eens 20% korting met de code: Rachelkromdijk en er zitten geen verzendkosten bij.

Zo kwam mijn AirPods case binnen, ziet het hoesje er niet cute uit? Oh ik ben er echt zo verliefd op. Ook was deze case heel makkelijk te bevestigen. Meestal als ik iets koop dan werkt het niet of moet het met een hele omweg. Dus ik was blij dat die oortjes snel te koppelen waren en deze case is puur klikken en klaar. Ik heb gekozen voor een fleurig maar chique patroon. Normaal gesproken zou ik voor een beige of taupe kleur gaan, maar ik vond deze toch ook wel heel erg mooi. De goudenrand maakt het design nog net iets meer af. Hieronder kan je case nog wat beter bekijken (ook qua kleur en zonder filter). Verder had ik de case al binnen drie dagen in huis, dat is nog eens een snelle service.

Heeft een van jullie al eens via deze website besteld? Ik bestel hier eigenlijk de laatste jaren altijd mijn telefooncases. Maar nu is het ook ideaal met mijn AirPods. Je hebt zelfs enorme leuke AirPods Bags die je aan een grotere tas kan bevestigen (of aan het lusje van je broek). Het is maar net wat jezelf makkelijker vind, maar het ziet er in ieder geval super leuk uit! De beige met het snake patroon vind ik echt het mooist, misschien komt die er nog bij in de toekomst. Eerst maar van deze case genieten en dat die nu voor de helft is, maakt het helemaal leuk. Misschien is het ook leuk om cadeau te geven aan iemand die al AirPods heeft? Zeker met de Sinterklaas/Kerst periode die eraan zit te komen.

Nu ben ik benieuwd of jij ook AirPods op je wishlist hebt staan of ze misschien zelfs al hebt? En hoe vind jij ze werken? Ze zitten echt een stuk lekkerder dan de normale oordopjes van Apple. Plus ik heb een tragus piercing en daar heb ik nu ook geen last van. Normaal gesproken plopt dan mijn oordopje heel snel uit, zeker als ik aan het lachen ben. Maar ze blijven nu heerlijk op hun plek zitten, puur genieten dus! Momenteel zit ik op de bank dit blog artikel te schrijven en ondertussen hoor ik het nummer Everybody Wants to Rule the world van The Big Chair in mijn rechteroor. Heerlijk om ze ook te gebruiken wanneer ik aan het bloggen ben, tot ziens irritante draag die altijd continue in de knoop zat.

Share:

3 Reacties

  1. 27 november 2021 / 21:01

    Ik heb de ‘oudere’ airpods van Apple en ik ben echt mega enthousiast! Ik betrap mijn vriend er regelmatig op dat hij even snel mijn airpods pakt, terwijl hij mij voorheen heel raar aankeek toen ik zei dat ik ze ging aanschaffen.

  2. 29 november 2021 / 07:44

    Wauw, super mooie case! Ik heb zelf earbuds van Samsung waar ik ook super tevreden over ben. Vooral het bellen ermee vind ik heel handig.

  3. 7 december 2021 / 13:06

    Wat maak je toch prachtige foto’s! Niet normaal 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.