Beauty Stylist Rachèl

Het is zover, ik heb eindelijk mijn droom in vervulling laten gaan. Vanaf volgende maand ben ik officieel eigen ondernemer van Beauty Stylist Rachèl. Mijn website is een paar dagen terug live gegaan en ik ben helemaal happy! Ik ben er een aantal weken mee bezig geweest, maar na wat aanpassingen is de website nu echt helemaal af. Ik heb gekozen voor aardtinten en daardoor komen de foto’s nu extra goed tot hun recht. Ondertussen moet ik nog even wachten op een aantal bruiloft foto’s en die komen er dan ook z.s.m. op te staan. Eind februari heb ik ook nog een bruiloft gepland staan in Alblasserdam en ik kan niet wachten om foto’s van Marylène te delen. Ze zag er na de proef make-up sessie zo mooi uit! Ik heb hele mooie foto’s van de look kunnen maken in mijn kleine fotostudio.

Hoe ga ik dit allemaal plannen met mijn toekomstige baan en baby? Mason is momenteel 4 maanden oud, time flies! Ik heb sowieso drie (+2 extra eventueel) oppas adressen en hierdoor kan ik best veel regelen! Voor een bruidje ben ik maximaal 1.5-3 uur weg. Ik begin in februari bij mijn nieuwe werk en ik word dan ingepland tussen ma-woensdag. De meeste make-up klanten zijn op een donderdag, vrijdag en soms op een zaterdag. Dus dit is voor mij allemaal prima te regelen. Plus met een bruidje weet ik van te voren al hoe vroeg ik weg moet. Na de proefsessie schrijf ik alle producten op en zet ik een dag van te voren alles klaar. Dan is het een kwestie van mijn make-up koffer inladen en rijden maar!

Ben je ondertussen nieuwsgierig geworden? Neem even een kijkje op mijn nieuwe website Beauty Stylist Rachèl en ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden. Ik bied nu ook verschillende opties aan:

 • Verschillende soorten workshops
 • Nepwimpers plakken
 • Bruidsvisagie / daggast / bruidsmeisje
 • Make-up voor een gala/feestje
 • Fotoshoot make-up
 • Wenkbrauwen epileren
 • Gezichtsmassage

Ik ben in ieder geval blij met het eindresultaat en ik hoop nog veel klanten te mogen opmaken. Er staan in dit jaar al aardig wat bruidjes gepland en daardoor kan ik mijn website weer opvullen met nieuwe foto’s. Zo blijft mijn website ook lekker up to date. Ook heb ik al wat mooie recensies mogen ontvangen van klanten, bekijk die hier.

Zijn er nog dingen die ik wil aanpassen? Of wil aanschaffen? Jazeker, er moet eigenlijk nog een Hollywood spiegel komen te hangen. Dan kan de klant ook precies zien wat ik doe! Ik moet even kijken of ik op deze kamer blijf werken, want als we nog een tweede kindje mogen krijgen moet ik naar de kleine kamer verhuizen. Hier ga ik dan een overzichtelijke make-up kamer van maken. Maar dat zijn toekomstplannen, dus daar hoef ik mezelf nu geen zorgen om te maken. Voor de rest heb ik een goede camera waar ik mooie portret foto’s mee kan maken. Een achtergronddoek waar ik mijn klanten/modellen voor kan zetten, een heerlijke make-up stoel die iedereen heerlijk vind zitten en de beauty kamer heeft een mooie uitstraling.

Heb jij ook een feestje/bruiloft gepland staan? Maak dan snel je afspraak via het contactformulier.

4 Reacties

 1. 24 januari 2022 / 10:50

  Wat een prachtige website en stuk voor stuk prachtige looks op de bruidjes en proefmodellen.

 2. 2 februari 2022 / 17:18

  Wat een gave stap en je website is prachtig! Heel tof dat je voor jezelf bent begonnen en heel veel mensen mag blij maken met mooie looks. Veel succes en vooral veel plezier!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.