Winkel: Bij Bien in Ameide

In Ameide is Sabine van Inge een nieuwe winkel begonnen. Erg spannend, want wat vinden de inwoners van Ameide hiervan? Trekt het bezoekers? Wat heeft deze winkel te bieden? Dat ga ik jullie in dit artikel vertellen. Hiervoor zat er een kledingzaak in die door twee zussen werd gerund. Helaas hebben zij de winkel gesloten. Sabine wilde heel graag een winkeltje beginnen in Ameide en dit plan heeft zij samen met haar man Hans doorgezet. Sabine en Hans hebben veel hulp gekregen van hun eigen ouders, vriendinnen en kennissen. Het was vooral leuk en interessant om de verbouwing / update van de winkel te zien via Instagram. Maar nu was het tijd om het van dichterbij te bekijken.

Sabine heeft gekozen voor een warme en neutrale uitstraling. Als je binnen komt voel je je gelijk welkom in deze winkel. Het is sfeervol ingericht, de kaarsjes staan aan en er hangt een aangename geur. Ik werd stiekem al erg enthousiast! Oké, wat heeft deze winkel allemaal te bieden? Laten we eerst daar eens naar kijken.

  • Het merk NAÏF wordt verkocht in de winkel Bij Bien. Dit is een heerlijk merk voor (zwangere) moeders, baby’s en kinderen. Het is geschikt voor ieder huidtype, diervriendelijk en vegan. Good Care, Worry free. Klinkt goed toch? Ze heeft inmiddels een grote collectie staan, dus voor ieder wat wils. Daarnaast verkoopt Bij Bien nog meerdere verzorgingslijnen, er staan voldoende testers dus iedere fles kan je even goed bekijken (en ruiken).
  • Dan gaan we door naar accessoires: vaasjes, potten, geurwax, drinkglazen, waxinelichtjes, kaarsen in verschillende maten, kaarten, geursets, servies en nog veel meer.
  • Voor de kinderen is het helemaal perfect! Boekjes, kleding, spenen (+ koorden), bijringen, speelgoed, poppen, baby mutsjes, haarbanden, doekjes, knuffels en laarsjes.
  • Qua sieraden zit je ook goed, want ik heb direct de ringetjes gekocht met elastiek, ideaal! Er zijn kettingen, oorbellen en ook armbanden in allerlei soorten en maten beschikbaar. Zowel voor volwassenen en kinderen.

De winkel heeft naast dameskleding ook veel baby/peuter/kinderkleding. De rekken hangen momenteel helemaal vol en gelukkig heeft Sabine hier goed over nagedacht. De kleuren zijn niet te fel, maar alles zit er precies tussenin. Rustige printjes, maar ook wat drukkere, maar allemaal met een zachte touch. De poppen vliegen inmiddels de winkel uit ‘ideaal om cadeau te geven voor de feestdagen die voor de deur staan’. Bezoek deze winkel eens binnenkort, laten we ook de zelfstandige ondernemers (ook de nieuwe ondernemers, want het is toch gedurft in deze tijd) in ons dorp steunen en onze aandacht geven.

Sabine en Hans hebben er een geweldige winkel van gemaakt en ik wens ze alle goeds toe. Via Social media (Instagram) kan je ze ook volgen en in de toekomst komt er ook een website (webshop). Vergeet Bij Bien niet te volgen, want hopelijk ben je inmiddels net zo enthousiast als ik.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.