Samenwerking

Rachelkromdijk heeft maandelijks ruim 5.000 pageviews. Mijn bezoekers willen het beste uit hun leven willen halen en graag op de hoogte zijn van allerlei nieuwtjes op het gebied van (high-end) beauty, fashion, lifestyle, interieur en populaire hotspots. Wil jij als creator of bedrijf met mij samenwerken? Bekijk dan hieronder de opties. 

Ik hecht veel waarde aan creativiteit, vertrouwen en authenticiteit. Alle content die ik gebruik op mijn website zijn door mezelf gecreëerd/bewerkt. Hierdoor is alle content op Rachelkromdijk dus uniek.

Rachelkromdijk werkt(e) onder andere samen met: Brandfield, Hunkemöller,  The Body shop, Boumanonline, t’ Juffie, Parfumania, Bluxbox, Make-up Actie, Boozyshop, Zascha Hair Extensions, BodyenFitShop, Otto, My-Jewellery, Thermen Bussloo, Drogistplein, T-Mobile, LinkPizza, Hulc, Labello, Maxwonen, Veneta, RVSland, Enjoy21, Paansstofferingen, Essenza. 

PR

Ik werk op vaste basis samen met diverse PR-bureaus. Heb je een uniek aanbod? Stuur mij dan een mail: rachelkromdijk@gmail.com

Gesponsorde content

Heb of vertegenwoordig je een hip fashionbrand waarvan je denkt dat het passend is bij Rachelkromdijk, neem dan zeker contact met me op. In een productreview laat ik mijn lezeressen kennis maken met jouw (nieuwe) product. Ik baseer mijn mening uiteraard op het gebruik van jouw product. In een advertorial verwerk ik jouw bedrijf, dienst of product in een (SEO) artikel.

Een vermelding in de hotspot rubriek

Heb jij een bijzondere winkel en lijkt het je leuk om deze bij een breder publiek onder de aandacht te brengen, dan kan dit door middel van een foto-rapportage. Ik kom hiervoor op afspraak bij je langs. Ook wanneer je mij kennis wilt laten maken met jouw behandeling of dienst in bijvoorbeeld je (beauty)salon/winkel. 

Persreis

Wil jij je hotel, horeca-gelegenheid of vakantie-bestemming (binnen of buiten Nederland) graag onder de aandacht brengen? Ik kom graag langs om mijn ervaringen te delen in een exclusief reisverslag dat gepubliceerd zal worden op mijn website. Dit artikel zal ik daarna ook delen op mijn andere social media kanalen. 

Samenwerken met mij

Ben je op zoek naar een samenwerking, eenmalig of langdurig, dan kun je per mail contact met mij opnemen. Stuur een e-mail naar Rachelkromdijk@gmail.com en dan streef ik er altijd naar om binnen 24 uur contact met je op te nemen.  

Bekijk hieronder mijn social media kanalen:

Instagram

Pinterest

youtube kanaal

Ik hoop dat wij samen iets moois mogen creëren. 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren