Smakelijk

SUSHI | Zelf sushi maken, no problem! In dit artikel leg ik alles uit hoe je in een handomdraai zelf sushi kan maken. Ik heb gekozen voor een tonijnsalade, gebakken zalm in een knoflook dressing en een met gebakken sesamzaadjes. Zolang de rijst maar lukt, kan er weinig nog weinig verkeerd gaan. Zorg dat je verse producten gebruikt en de sojasaus hebt klaarstaan!

CARROTCAKE | nooit gedacht dat ik worteltjes in een taart zou stoppen, maar wat ben ik blij dat ik dit recept heb geprobeerd. De smaak is fenomenaal, de karamel was enorm lekker in combinatie met de walnoten en de taart was enorm smeuig. Van de visite kreeg ik alleen maar lof!

QUICHE MET NOTEN & KASTANJE CAMPIGNONS | dit was de eerste keer dat ik een quiche ging maken en wat was dit lekker. De volgende keer wil ik alleen de deegbodem wat dunner hebben. Dan is die net wat krokanter en krijgt het net wat meer smaak! Verder is de combinatie qua ingrediënten ge-wel-dig! Wie ga jij verrassen met dit recept? Je kan trouwens al je favoriete ingredienten combineren in een quiche!

VERSE TOMATENSOEP MET EEN CIABATTA BROODJE | dit recept was ook enorm smakelijk. Sowieso ben ik een groot fan van soepen. Je kan er alle kanten mee op en het is nog eens gezond ook! In dit recept heb ik ook alleen maar verse ingrediënten gebruikt, en dat was te proeven! Je hebt wel een staafmixer nodig voor een gladde soep.